donderdag 28 januari 2016

What's okay ThursdayHey girls dankjewel voor al jullie reacties op mijn 'tell me about it' blogpost. 
Zo te lezen heeft eigenlijk niemand echt problemen met mijn voorwaarde om mee te kunnen doen met de Tante Betsy kadobon winacties om een foto in te sturen. 
Jullie vinden het over het algemeen zelfs leuk om te doen en verheugen jullie op de inzendingen van de anderen. 


Natuurlijk zijn er girls die zich niet zo comfortabel voelen voor de camera of maar een enkel jurkje hebben. Jullie hoeven er niet helemaal op te staan hè girls, een foto met alleen je lijf...of de camera/mobiele voor je gezicht...of vanuit een bepaalde hoek gefotografeerd is ook prima. 


Je mag ook een foto maken van alleen een klein gedeelte van je jurk/rok...outfit, hier zie je wat voorbeelden. Het is allemaal goed, dus je hoeft er niet heel veel moeite voor te doen. 


Maar dat mag wel...je mag een collage maken als je dat leuk vindt, je mag je er helemaal op uitleven, ieder het zijne. Er zijn gratis apps voor als je een tablet hebt of een smartphone...ik gebruik Piccollage, Instacollage, Frametastic...als het goed is zijn die gratis te downloaden (manlief heeft die gedownload ;)). Wellicht krijgen jullie hier beneden nog meer tips van de Tante Betsy girls.

Heb je nu helemaal geen Tante Betsy jurkje en ben je niet echt in de gelegenheid om een passessie in een stenen winkel in de buurt die Tante Betsy jurkjes verkoopt te doen. 
Dan mag je ook creatief aan de slag met Tante Betsy afbeeldingen. Als je google'd op Tante Betsy bij afbeeldingen kom je vast leuke jurkjes tegen of kijk eens bij Tante Betsy in de webshop of als je Facebook hebt kun je oude Tante Betsy afbeeldingen vinden bij Tante Betsy herself...die kun je ook vinden op Pinterest. 


Een foto van een jurkje dat je heel graag zou willen kopen van de huidige collectie...allemaal goed. Het vraagt een beetje moeite, maar dan maak je ook wel kans op een Tante Betsy kadobon van €50 die er aan zit te komen. De Twiggy Green jurk is verkocht en reeds verzonden, nog heel even geduld...kun je je alvast gaan voorbereiden ;). 
Ennuh je foto is niet doorslaggevend, ik trek gewoon lootjes, iedereen die een Tante Betsy foto in stuurt heeft even veel kans. 
En ja girls die regelmatig een berichtje achterlaten krijgen een extra kans, en daar ben ik niet heel streng in hoor...kom ik je naam een aantal keer tegen dan heb je al een extra lootje ;). 

Lots of love from Susan

15 opmerkingen:

 1. Helemaal duidelijk! X

  BeantwoordenVerwijderen
 2. There we go again - inmiddels al 4 tante Betsy jurken - waarvan 2 nog niet mee op de foto geweest - dus we gaan binnenkort weet creatief aan de slag ! Ik dacht : dat is ook
  Wat - verkoop je je eigen jurk & het geld besteed je aan een ander! Je hebt wel een groot hart hoor ! xx

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Oh lieverd de jurk heb ik van Tante gekregen en ik heb die jurk al in dezelfde print en kleur, alleen een ander model. En dan is de keuze makkelijk gemaakt voor mij (eentje voor mezelf en eentje voor jullie...nou ja Angela heeft hem gekocht en ik verloot van de opbrengst een kadobon zodat meerdere dames een kans maken ;)). Knuff!

   Verwijderen
 3. Duidelijk! Inmiddels mijn collectie iets uitgebreid en sinds vorige week als stille meelezer op Facebook groep fleurige jurkjes ideeën aan het opdoen over het combineren van kleding bij de jurkjes. Dit keer probeer ik mee te doen met de wedstrijd want er zijn nog zoveel leuke jurkjes :))

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Duidelijk! Inmiddels mijn collectie iets uitgebreid en sinds vorige week als stille meelezer op Facebook groep fleurige jurkjes ideeën aan het opdoen over het combineren van kleding bij de jurkjes. Dit keer probeer ik mee te doen met de wedstrijd want er zijn nog zoveel leuke jurkjes :))

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Helemaal met Brigitte eens :-) Je heb een groot hart , niet alleen nu hoor, wel veel vaker :-)
  Ik ga weer 's verzinnen voor een leuke foto.
  Lfs Patricia

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Goede tips. Je hebt me wel op een ideetje gebracht. Wie weet toch een foto die ik snel kan realiseren! Xx Esther

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wie weet ben ik weer uit de win en like blues hahaha
  X Es

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Altijd leuk om weer een gezellige collage te maken!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Leuk weer een win-actie! Uiteraard doe ik weer gezellig mee! :)
  Het is alleen al leuk om er iets leuks en creatiefs van te maken en daarna al die inzendingen te zien van de andere dames!
  Dames heel veel plezier en succes met jullie inzending! ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Zal ik het toch weer proberen,? nu nadenken hoe ik een leuke collage in elkaar ga zetten.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Helemaal leuk....ga weer aan de slag ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Heerlijk al die enthousiaste reacties hier. De tijd ontbreekt me om overal op te reageren, er gaan al heel wat uren op een dag in mijn Tante Betsy voorliefde zitten ;). Ga vooral mee doen girls, de actie is nu online! Meedoen kan tot valentijn! Dikke knuffels!

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Lieve Susan zelf doe ik deze keer niet mee omdat ik nu iemand anders deze geweldige prijs gun. Iemand die ik het heel erg gun is mijn lieve mama Yvonne Hesseling. Het is tijd dat zij haar eerste Betsy uit gaat zoeken. Xxx

  BeantwoordenVerwijderen

Thanks Tante Betsy girls voor jullie reacties, ik lees ze altijd met plezier :D.
Lots of love from Susan

Weet je niet hoe je een reactie achterlaat? In het witte vak kun je je tekst plaatsen. Vervolgens geef je bij 'reageer als' of 'profiel' aan hoe je wilt reageren. Als je kiest voor Naam/URL kun je je naam opgeven (de URL open laten), maar anoniem kan ook (bij een winactie wel gelieve je naam in het bericht achter te laten).

Op de pagina Giveaway How to? staat het ook nog eens uitgelegd, vooral als je doorklikt vanuit Facebook.