donderdag 28 januari 2016

What's okay Thursday



Hey girls dankjewel voor al jullie reacties op mijn 'tell me about it' blogpost. 
Zo te lezen heeft eigenlijk niemand echt problemen met mijn voorwaarde om mee te kunnen doen met de Tante Betsy kadobon winacties om een foto in te sturen. 
Jullie vinden het over het algemeen zelfs leuk om te doen en verheugen jullie op de inzendingen van de anderen. 


Natuurlijk zijn er girls die zich niet zo comfortabel voelen voor de camera of maar een enkel jurkje hebben. Jullie hoeven er niet helemaal op te staan hè girls, een foto met alleen je lijf...of de camera/mobiele voor je gezicht...of vanuit een bepaalde hoek gefotografeerd is ook prima. 


Je mag ook een foto maken van alleen een klein gedeelte van je jurk/rok...outfit, hier zie je wat voorbeelden. Het is allemaal goed, dus je hoeft er niet heel veel moeite voor te doen. 


Maar dat mag wel...je mag een collage maken als je dat leuk vindt, je mag je er helemaal op uitleven, ieder het zijne. Er zijn gratis apps voor als je een tablet hebt of een smartphone...ik gebruik Piccollage, Instacollage, Frametastic...als het goed is zijn die gratis te downloaden (manlief heeft die gedownload ;)). Wellicht krijgen jullie hier beneden nog meer tips van de Tante Betsy girls.

Heb je nu helemaal geen Tante Betsy jurkje en ben je niet echt in de gelegenheid om een passessie in een stenen winkel in de buurt die Tante Betsy jurkjes verkoopt te doen. 
Dan mag je ook creatief aan de slag met Tante Betsy afbeeldingen. Als je google'd op Tante Betsy bij afbeeldingen kom je vast leuke jurkjes tegen of kijk eens bij Tante Betsy in de webshop of als je Facebook hebt kun je oude Tante Betsy afbeeldingen vinden bij Tante Betsy herself...die kun je ook vinden op Pinterest. 


Een foto van een jurkje dat je heel graag zou willen kopen van de huidige collectie...allemaal goed. Het vraagt een beetje moeite, maar dan maak je ook wel kans op een Tante Betsy kadobon van €50 die er aan zit te komen. De Twiggy Green jurk is verkocht en reeds verzonden, nog heel even geduld...kun je je alvast gaan voorbereiden ;). 
Ennuh je foto is niet doorslaggevend, ik trek gewoon lootjes, iedereen die een Tante Betsy foto in stuurt heeft even veel kans. 
En ja girls die regelmatig een berichtje achterlaten krijgen een extra kans, en daar ben ik niet heel streng in hoor...kom ik je naam een aantal keer tegen dan heb je al een extra lootje ;). 

Lots of love from Susan