dinsdag 31 oktober 2017

SoMuch abundance! Tante Betsy giveaway


Hey girls vandaag start er alweer een nieuwe winactie, wat een heerlijke overvloed die ik met jullie mag delen. Ik voel me zo rijk, omringd met zoveel lieverds die dagelijks gezellig op bezoek komen op mijn happy Tante Betsy blog. 
En er is niks leukers als die overvloed met jullie te delen door weer een gave winactie te organiseren in samenwerking met Tante Betsy verkooppunt SoMuch te HeerenveenAls je dagelijks mee leest heb je vast gezien dat ik op Marktplaats Tante Betsy items verkocht heb die ten bate komen van een nieuwe winactie. 
Ik heb de bedragen bij elkaar opgeteld van de items die tot nu toe zijn verkocht en ik kom al op een heel mooi bedrag uit dat ik ga storten op de rekening van SoMuch. 
En ik zou er 6 x €40 van kunnen maken, maar ook 5 x €50. 
Máár ik heb gisteren 4 Tante Betsy rokjes verloot die ik nog ga versturen, dus ik laat nog even in het midden hoeveel dames ik blij ga maken en met welk bedrag. 


Tante Betsy verkooppunt SoMuch ligt helemaal in het noorden van ons land, te Heerenveen in Friesland. Máár je kunt er ook online gaan shoppen ;). 
Altijd leuk om een winactie te hebben waar iedereen aan mee kan doen. En vanuit Zuid Limburg viel de rit op zich ook nog wel mee, we waren er in zo'n 2,5 - 3 uur als ik me goed herinner (we zijn wel op de terugweg bij Apeldoorn gaan overnachten). Ik vond het een feestje om in zo'n leuke winkel te mogen rondhuppelen tussen al dat moois, heerlijk om lekker Tante Betsy jurkjes te passen. Maar ze verkoopt ook diverse andere leuke vrolijke merken en de Danefae jassen, daarnaast kun je er zeker ook heel goed terecht voor een hippe outfit voor je kids. Ik heb Binnie van SoMuch inmiddels al een aantal keren mogen ontmoeten, voor het allereerst in Utrecht. Ze organiseerde voor ons een SoMuch Betsy lovers meeting op een centrale plek midden in het land. Wat was het een feestje om een heel aantal Tante Betsy girls te mogen ontmoeten. In het voorjaar van 2018 komt er een herhaling! Yihaaa! Zo lief van haar dat ze voor ons een feestje organiseerde, zelfs met prijzen :D. Maar nu kun jij ook kans maken op een mooie prijs! Hoeveel winnaars er deze keer gaan zijn en hoe hoog het bedrag gaat zijn van het shoptegoed of de SoMuch cadeaubon dat blijft nog even een verrassing!
De prijzen worden verdeeld onder de reacties hier op mijn blogpost, op mijn Facebook pagina bericht en op Instagram. Je mag overal mee doen! Vermeld wel even onder welke naam als die afwijkt. 


Hoe doe je mee?

  • Het spreekt vanzelf dat je mijn blog volgt via Blogger/Bloglovin óf Facebook of Instagram (overal mag natuurlijk ook ;)).
  • Ga de Facebookpagina en/of Instagram pagina van SoMuch liken als je meedoet op Facebook en/of Instagram. 
  • Laat een reactie achter onder deze winactie blogpost dat je mee doet en maak er meteen een gezellige reactie van hoe je uitje naar SoMuch te Heerenveen gaat uitzien...met wie ga je en wat hoop je er te kunnen scoren van de Tante Betsy AW2017 collectie? Of wordt het toch shoppen in de webshop?
  • Meedoen kan t/m 5 november, op maandag 6 november maak ik de winnaressen hier bekend.
  • Delen van de winactie op Facebook en/of Instagram is lief. 


Succes girls!

Lots of love from Susan