donderdag 15 februari 2018

Tante Betsy SS2018 Summer collectionHey girls vandaag geniet ik heerlijk van die mooie Tante Betsy jurk, Dress Wen Cactus Diaz Blue
Wat is het toch een mooie frisse kleur blauw en wat is die cactus print toch leuk.
Alhoewel ik las dat er toch wel een aantal dames zijn die echt traumatische ervaringen hebben gehad in hun jeugd met cactussen en er dus niks mee hebben. Ik had dat vroeger met groen...nou ja geen trauma...maar ik móest altijd van mijn vader in schutkleuren lopen als we het bos of de natuur in gingen en vaak was dat bruin of groen. 
Ik heb daarom jarenlang geen groen gedragen, maar tegenwoordig heb ik heel wat groene Tante Betsy jurkjes in de kast hangen of combineer ik zoals vandaag deze blauwe cactus jurk met groen.
De panty is een Apollo panty Jolly Green.Het groene Tante Betsy vestje (Summer Cardigan Green) is van vorige zomercollectie.
Maar vanaf morgen zijn ook weer de mooie Tante Betsy vestjes te koop in de webshop van Tante Betsy.Sinds vorige week vrijdag was de eerste lichting van de zomercollectie al te koop in de vele Tante Betsy verkooppunten. Vanaf morgen dus ook bij Tante Betsy zelf in de webshop. 


Ik liet ik de afgelopen dagen zien hoe items staan en passen.
Hierboven Dress Zippie Cactus Diaz Black met een zwart Tante Betsy vestje (ik draag beide items in maat L).
De Cactus jurkjes en cactus rokjes vallen op maat. Dress Sporty...valt ook op maat. 
Alhoewel die wat meer kan tekenen omdat het een effen jurk is.
Vergeet niet dat ik een XL'er ben die zich in een L perst (bustewijdte 112 cm, taille 98 cm en 114 cm heupwijdte).

Bij Natasja van Beautyspots staat hij prachtig (zij draagt XL). 
Maar zo te lezen kan shapewear enorm helpen (me toch maar eens in gaan verdiepen ;)). Dress Lola Viola valt ook op maat. Ik draag hier gewoon mijn eigen maat L.
Als je hem net aan doet kan hij krap zijn, maar hij valt na een uurtje dragen op maat.
Dit is trouwens het enige Lola model van deze SS2018 collectie.

Dress Lucy Viola showt Hilde van Hillybilly Beauty heel mooi. Echt een super model voor haar en ook deze valt op maat lees ik.Dress Lynn Circles valt een maat groter. Ik draag nu een maat M ipv mijn gebruikelijke maat L.Dress Vera Circles heb ik ook in een maat kleiner, maar eigenlijk valt die hetzelfde als de winteruitvoering die ik wel in een L heb.
Maar bij deze zomer uitvoering staat hij me mooier in een maatje kleiner (zie mijn Tante Betsy I'm gonna kiss you all over blogpost, met foto's in maat M én maat L).
De Circles rokjes vallen naar mijn idee ook groter (gisteren een passessie bij Our Favourite Shop gehad).
De Vera Circles Jacket vallen wel mooi op maat. 

Dress Snappie Cross valt ruim. Die kan veelal echt in een maat kleiner. Ik draag hierin maat M ipv L.En ik kan jullie in dezelfde print ook nog even de Susan Top Cross laten zien samen met Skirt Denim Red. Jawel vernoemd naar mij :D.
Beide heb ik in maat L aan (vallen volgens mij beide wat ruimer, de rode denim rok is nog steeds in de sale te koop in diverse maten, S - XL).


En natuurlijk komen er nog meer tops (vestjes, shirts en tops) and bottoms (rokjes en leggings)!
De leuke Sporty vestjes (Sporty Jacket) vallen ook mooi op maat naar mijn idee.


De mooie hoodie vesten zoals Hoodie Fit Red vallen iets ruimer in de maat, ik heb hier gewoon maat L aan. Ik vergeleek hem met Hoodie Fit van de wintercollectie en die viel hetzelfde.


Oh ja last but not least Shirt Dress Gallop die valt ruimer in de maat, ik draag hier een M ipv mijn reguliere maat L.
Dress Victoria Gallop daar heb ik zelf nog geen foto van. Graag hoor ik van jullie hoe die valt.Nou girls ik hoop dat jullie zo makkelijker een keuze kunnen maken met behulp van mijn info.
Ik heb een zandloper model (B112-T98-H114) en draag graag de Tante Betsy jurkjes strak aan mijn lijf, dan komen mijn vormen beter tot zijn recht.
Maar het kan zijn dat jij een peerfiguur bent (wijdere heupen tov je bustewijdte) en daardoor soms toch voor een jurk in je eigen maat gaat of omdat je liever je buikje wat verdoezelt.

Lots of love from Susan