Tante Betsy shopsHey girls dit is mijn Tante Betsy shopslist, als het goed is is hij helemaal up to date (dd 14-3-2018), klopt er iets niet of doet een link het niet meld het dan even aan me.
Ik vind het belangrijk om op mijn Tante Betsy blog ook aandacht te besteden aan de diverse Tante Betsy verkooppunten en dat zijn er een heleboel.
Ik heb ook regelmatig met Tante Betsy verkooppunten een leuke samenwerking of winactie.
Ga vooral mijn blog actief volgen om niks te missen, dat kan via Blogger, Bloglovin (je krijgt dagelijks een update), maar ook via mijn Facebook blogpagina en mijn Instagramaccount, daar post ik ook dagelijks een update.


Tante Betsy haar webshop is natuurlijk hét allerbekendste verkooppunt, met de grootste keuze aan Tante Betsy items.

De Tante Betsy verkooppunten zijn hier onder verdeeld per provincie met de plaatsnamen op alfabetische volgorde, dat leek mij het makkelijkste.
De Tante Betsy webshops zijn te vinden tussen de Limburgse verkooppunten en de Belgische ;).
Er zijn meerdere stenen winkels die ook een webshop hebben, klik op de naam van de winkels en dan zie je vanzelf of ze een webshop hebben.Let op: de Tante Betsy verkooppunten worden altijd als allereerste voorzien van de nieuwe collectie voordat het bij Tante Betsy in de webshop komt en ook hebben zij als allereerste sale.
Kijk vooral eens in mijn lijst of je er eentje of meerdere in de buurt hebt, maar natuurlijk ook leuk om er een dagje uit van te maken.

Tante Betsy heeft trouwens tegenwoordig ook een storelocator (alsook een lijst met de adressen) op haar website staan, maar bij de mijne vind je ook de links naar de Facebook pagina's van alle winkels en webshops waar updates worden geplaatst of een leuke actie.GRONINGEN

Diezijner te Groningen een Tante Betsy verkooppunt met stenen winkel, welke ook te vinden is op Facebook.

Kloffieleut te Leens heeft nu ook Tante Betsy in Winkelhuis Leens, ook op Facebook te vinden.

ApothekeR mode te Veendam verkoopt ook Tante Betsy, te vinden op Facebook.


FRIESLAND

So Much stenen winkel in Heerenveen, je kunt er live gaan shoppen maar ook in de webshop.
Binnie deelt regelmatig op Facebook foto's hoe de jurkjes, rokjes uitzien...fijn om haar tot de Tante Betsy girls te mogen rekenen.

Looks like vintage te Koudum gaat miv 2e lichting van SS2018 zomercollectie ook Tante Betsy verkopen. Hou hun Facebook pagina in de gaten.

38 dresses te Leeuwarden (met webshop), ook Betty is hier al regelmatig te zien geweest tussen de foto's van de Tante Betsy girls, ze deelt de foto's op haar Facebook pagina.

Break Out te Lemmer heb ik vorig jaar van mijn lijst afgehaald, maar blijkt toch nog Tante Betsy te verkopen. Ik zie geen website, maar zitten wel op Facebook.

Kdo&Zo te Midsland op Terschelling, dit is hun Facebook pagina.

Ziggo Fashion te Sneek gaat ook Tante Betsy verkopen miv SS2018. Dit is hun Facebook pagina.


DRENTHE

Amis Mode te Meppel is een stenen winkel en is ook te vinden op Facebook.

HeBbeS in ZuidLaren Tante Betsy verkooppunt, dit is hun Facebook pagina.


OVERIJSSEL

Holy Cow in Deventer is een stenen winkel, op de website staat dat ze een zeer breed assortiment Tante Betsy hebben...ook te vinden op Facebook

Mevrouw Janne in Enschede is een stenen winkel met vrolijke jurkjes, met natuurlijk Tante Betsy in het assortiment. Dit is haar Facebook pagina.

Art Enschede is ook een Tante Betsy verkooppunt in Enschede, ook zij zijn op Facebook.

Flavor in Hengelo met veel retro jurkjes waarvan een groot deel Tante Betsy. Natuurlijk ook op Facebook te vinden.

Kunstig Kitschwerk in Kampen is een stenen winkel, maar ze hebben ook een webshop en ook zij zijn te vinden op Facebook.

Tuthola heeft een stenen winkel in Markelo. En natuurlijk ook te vinden op Facebook.

Freule Oldenzaal is een webshop, maar ook stenen winkel in Oldenzaal, ook te volgen op Facebook.

Holy Cow is ook te vinden in Twello. Deze stenen winkel heeft al langer Tante Betsy te koop in Deventer en sinds enige tijd ook in Twello een winkel. Holy Cow Twello heeft haar eigen Facebook pagina.

Art Zwolle met een stenen winkel te Zwolle, ook zij hebben Tante Betsy. Dit is hun Facebook pagina.

Villa Mooi (voorheen Villa Tovertoren) te Zwolle een kindercadeau winkel met ook leuke kleding zoals Tante Betsy. Ook te vinden op Facebook


GELDERLAND

Eigen Stijl is een stenen winkel in Arnhem die ook Tante Betsy jurkjes verkoopt, ook op Facebook.

Poortman Mode te Bemmel verkoopt blijkbaar ook Tante Betsy, te vinden op Facebook.

KadoTante te Culemborg ook een Tante Betsy verkooppunt miv SS2018, vooral op Facebook meer over te vinden.

Stijl Iconen te Doesburg gaat per SS2017 ook Tante Betsy verkopen. Ook op Facebook.

Hip en Stip is een stenen kinderwinkel in Doetinchem, maar ze verkopen ook Tante Betsy voor hippe moeders ;). Met wat speurwerk ook op Facebook gevonden.

Satisfashion te Duiven is een nieuw verkooppunt miv SS2018, je kunt ze ook op Facebook vinden.

Mona Lisa in Elburg is ook een stenen winkel in Gelderland, en ook zij zijn te vinden op Facebook.

Tante Pos in Lochem is ook een stenen winkel met Tante Betsy, ik vind er nog niet veel info over.

Subba is een stenen winkel in Nijmegen, en ook zij zijn te vinden op Facebook

Fifth ook een stenen winkel in Nijmegen met Tante Betsy, dit is hun Facebook pagina.

Zusje van Fifth is een nieuw te openen winkel in Nijmegen die Tante Betsy gaat verkopen miv SS2018. Per 9 maart 2018 geopend. Zie de Facebook pagina van Fifth.

Hippe-Dingen te Oosterbeek is een van de twee stenen winkels van Hippe-Dingen. Daarnaast hebben ze ook een webshop. Ik kocht er zelf twee jurkjes in de summer sale en natuurlijk zijn ook zij op Facebook te vinden.

Villa Kado is een stenen winkel en webshop in Terborg, dit is hun Facebook pagina.

Frank Marneth te Ulft lijkt alleen een bloembinderij, maar op Facebook zie ik ook dameskleding. Vanaf AW2017 ook Tante Betsy verkooppunt.

Studio Eigenzin is een stenen winkel in Velp, ook op Facebook.

Ter Laak is een stenen winkel in Wageningen.

S-ter is een stenen winkel in Winterswijk en is ook te vinden op Facebook.

New Inch te Zelhem gaat ook miv SS2017 Tante Betsy verkopen en zijn te vinden op Facebook.

Hippe-Dingen te Zutphen is de grootste van de twee stenen winkels van Hippe-Dingen. Dit is hun Facebook pagina.


UTRECHT

Keizerin is een stenen winkel te Amersfoort en natuurlijk ook te vinden op Facebook.

The little shop of colours te Amersfoort is een nieuw verkooppunt miv SS2018 en zo te zien op hun website een heerlijke retro winkel. Natuurlijk ook op Facebook te vinden.

Pretty Nine te Breukelen, ook een nieuw verkooppunt miv SS2018 zomercollectie. Zo zijn er weer twee verkooppunten in provincie Utrecht erbij. Ook op Facebook.

Jippie Jurk in het filiaal te Nieuwegein blijkt Tante Betsy te hebben sinds de laatste levering van de SS2017 collectie. Ook online te bestellen bij Jippiejurk.nl en eventueel af te halen in een ander filiaal, ook op Facebook te vinden.

Art Utrecht te vinden in het centrum van Utrecht. Dit is hun Facebook pagina. Ik shopte er al eens voor een Tante Betsy jurk, klik hier om mijn blogpost te lezen.

BlendUT een conceptstore in Utrecht waar het winkeltje van Hippie Chic Style te vinden is. Een leuke 'rent-a-shelf' winkel om een bezoekje aan te brengen, ze zijn ook op Facebook te vinden.

XPClothing in Woerden is miv SS2017 een Tante Betsy verkooppunt, ook op Facebook.

Wai Wurrie is een stenen winkel in Zeist, ze zijn natuurlijk ook op Facebook te vinden.


NOORD HOLLAND

Indeed Fashion (Boutique) in Alkmaar is ook een Tante Betsy verkooppunt, ook te vinden op Facebook, het is een speciaalzaak in leermode maar aan de overkant is de boutique met Tante Betsy.

Sjerpetine is een Tante Betsy verkooppunt in Amsterdam. Ook op Facebook maar niet actief.
De eerste link vond ik op nlstreets.nl

Yellow Birds conceptstore te Bussum een winkel met fashion, tassen sieraden en wooninspiratie die ook Tante Betsy gaat verkopen. Ook te vinden op Facebook.

Summertime heeft een stenen winkel in Egmond aan Zee, maar heeft ook een webshop. Dit is hun Facebook pagina. Wat ook leuk is dat er foto's gedeeld worden hoe de Tante Betsy jurkjes staan.

La Vie en Rose is te vinden in Enkhuizen, en ook zij zijn te vinden op Facebook.

PolkaDot is een stenen winkel in Haarlem waar je ook terecht kunt voor Tante Betsy, ook op Facebook.

Lef Hilversum is een stenen winkel in Hilversum die ook Tante Betsy verkoopt, je vindt ze ook op Facebook.

Tomahawk boots & more is een stenen winkel in Den Burg op Texel, ik zie geen website maar ze zitten wel op Facebook.


ZUID HOLLAND

Art & Casey te Delft is een nieuw Tante Betsy verkooppunt miv SS2018 zomercollectie, zij zijn onderdeel van meerdere winkels. De sfeer, het assortiment en de selectie verschilt per winkel. Ook op Facebook te vinden.

Art & Casey te Den Haag is een nieuw Tante Betsy verkooppunt miv SS2018 zomercollectie, zij zijn onderdeel van meerdere winkels. Ook op Facebook te vinden.

Mevrouw Adriaanse te Den Haag en verkoopt ook Tante Betsy, dit is de Facebook pagina.

Bibliss is een stenen winkel in Dordrecht en ook zij hebben Tante Betsy, en zijn ook te vinden op Facebook.

Art & Casey te Gouda is een nieuw Tante Betsy verkooppunt miv SS2018 zomercollectie, zij zijn onderdeel van meerdere winkels. De sfeer, het assortiment en de selectie verschilt per winkel. Ook op Facebook te vinden.

Art & Casey te Leiden is een nieuw Tante Betsy verkooppunt miv SS2018 zomercollectie, zij zijn onderdeel van meerdere winkels. Ook op Facebook te vinden.

Art & Casey te Rotterdam is een nieuw Tante Betsy verkooppunt miv SS2018 zomercollectie, zij zijn onderdeel van meerdere winkels. De sfeer, het assortiment en de selectie verschilt per winkel. Ook op Facebook te vinden.

Vidi Vici te Rotterdam, een stenen winkel met echte vintage en retro items, maar ook nieuwe retro items, waarvan Tante Betsy miv SS2018. Ook op Facebook te vinden.


ZEELAND

Oui-Couture te Axel gaat ook miv SS2018 Tante Betsy verkopen, alleen te vinden op Facebook en in Axel te Zeeland (onder de link van de winkelnaam vind je het adres ;)).

Het Zwaailicht in Domburg gaat miv SS2017 Tante Betsy verkopen, ook op Facebook.

Si-Sa-Soep is een stenen winkel in Middelburg die ook Tante Betsy verkopen, dit is hun Facebook pagina.

Kompassen te Zierikzee is een nieuw verkooppunt in Zeeland miv SS2018 zomercollectie. Ook te vinden op Facebook.


NOORD BRABANT

Mijn lievelingskleding, heeft een webshop en twee stenen winkels in Bergen op Zoom. Ook op Facebook.

Toos Mode te Bladel is een Tante Betsy verkooppunt, ook op Facebook.

Sans-Trop-Pay in Breda is een stenen winkel met hippe en originele kleding, Tante Betsy past natuurlijk ook in dat rijtje thuis. Ook op Facebook.

Fem te Breda ziet er uit als een gezellige stenen winkel met leuke merken met natuurlijk ook Tante Betsy. Ook te vinden op Facebook.

To Daze concept store te Geertruidenberg is een nieuw Tante Betsy verkooppunt per AW2017. Ook op Facebook te vinden.

Pantalone, stenen winkel in Eindhoven, een grote jurkjes snoepwinkel, ik ben er zelf al een aantal keer geweest. Ook Pantalone heeft een Facebook pagina die je zekers in de gaten moet houden.

Tante Betje kun je vinden in Oosterhout waar ze een stenen winkel heeft, maar is ook te vinden op Facebook.

Jip Mode te Sleeuwijk is ook een nieuw Tante Betsy verkooppunt, en ook zij zijn te vinden op Facebook.

Studio Knots te St. Michielsgestel, stenen winkel met webshop en natuurlijk ook te vinden op Facebook.


LIMBURG

B-Beth te Nederweert is een nieuw Tante Betsy verkooppunt, stenen winkel, miv AW2017 collectie. Ook te vinden op Facebook.

Our Favourite Shop stenen winkel in Roermond is nu ook een Tante Betsy verkooppunt, dit is hun Facebook pagina. Ik schreef er een gezellige blogpost over.

Donna Donna met stenen winkel in Venlo is ook een Tante Betsy verkooppunt, ook te vinden op Facebook.


TANTE BETSY WEBSHOPS

Art & Casey heeft ook een webshop naast diverse verkooppunten in Zuid Holland.
Ze hebben de mogelijkheid tot een paskamerreservering, waarbij je de items toevoegt aan je paskamer en die op een later moment kunt gaan passen in het verkooppunt van jouw keuze (klik voor meer info).

Een theelepel geluk is een nieuwe webshop die Tante Betsy verkoopt, deze webshop is ontstaan vanuit een passie voor vrolijke vintage jurken en schrijven. Dit is het lifestyle blog van Cynthia, dat ook op Facebook is te vinden.

Hippest Fashion is een webshop waar je een complete outfit kunt kopen met bijvoorbeeld een mix aan verschillende merken, waaronder natuurlijk ook Tante Betsy. Dit is hun Facebook pagina.

Love Peace & Joy is een webshop (online boetiek voor een retro lifestyle). Natuurlijk ook op Facebook te volgen. En je kunt een interview met mij lezen in het Inspiratie magazine.

Miss Vintage is een webshop ontstaan uit een liefde naar retro & vintage geïnspireerde dameskleding. Tante Betsy hoort daar als merk helemaal thuis. Hou hun Facebook pagina in de gaten.
Er loopt nu een leuke winactie ism met mijn happy Tante Betsy blog (van 13/7/'18 t/m 19/7/'18).

Pinka is een webshop met kleurrijke kleding met een vleugje retro, afhalen in Goes is eventueel ook mogelijk. Pinka heeft een nieuwe webshop eigenaar, jurkjeszusje en ook Tante Betsy girl Thea. Volg Pinka's Facebook pagina om niks te missen.

Solvejg is een webshop met kleurrijke mode voor hippe vrouwen en natuurlijk hoort Tante Betsy daar ook bij. Ook zij zijn te volgen op Facebook.

TopVintage is een welbekende webshop met retro kleding die nu ook Tante Betsy gaat verkopen miv SS2018. Natuurlijk ook te vinden op Facebook waar iedere vrijdag een Friday Giveaway wordt gedaan.

Tip; Naast deze webshops hebben meerdere stenen Tante Betsy winkels ook een webshop, die ik niet allemaal zo benoemd heb bij de beschrijving.
Klik op de namen van de shops en kijk of ze een webshop hebben, er zijn er best veel die naast hun stenen winkel ook een webshop hebben.


België:

Seventy One te Antwerpen met stenen winkel (en webshop) en Tante Betsy verkooppunt , ook te vinden op Facebook.

Seventy One is ook met een stenen winkel te vinden in Gent, dit is de Facebook pagina.

Gantoinette ook in Gent te vinden in de Jan Breydelstraat 40. Carolien schreef er een gastblog over. Ook te vinden op Facebook.

Seventy One te Hasselt is een leuke retro boetiek die nog niet zo lang geopend is met nu ook Tante Betsy in het assortiment. Seventy One Hasselt is ook op Facebook.

Mamz'Elle Coquelicot Boutique te Haine-Saint-Paul (Franstalig België) ook Tante Betsy verkooppunt miv SS2018 is te vinden op Facebook.

Retro Boutique (voorheen Boutique Sourire) is een online shop, maar ook stenen winkel (op afspraak) in Sint-Lenaarts. Ook op Facebook te vinden.

Ly-Lou in Sint Niklaas (bij Antwerpen) is ook een Tante Betsy verkooppunt in België, ook op Facebook.

WEBSHOP Lillefant, een webwinkel met kleurrijke kleding en hippe spulletjes. En natuurlijk past Tante Betsy daar perfect bij. Lillefant is ook op Facebook.


Gastbloggers gezocht:
Lijkt het je leuk om als gastblogger een gezellige blogpost te schrijven over jouw bezoekje aan een Tante Betsy verkooppunt, mail me dan even.
Leuk om op die manier de diverse Tante Betsy verkooppunten in het zonnetje te zetten, die leuke stenen winkels/winkeltjes verdienen dat.
Onder de tab Guestblog vind je zo'n gezellige gastblogposts.
Ik woon zelf in Limburg en zou ze dolgraag allemaal zelf willen bezoeken, maar dat zit er jammer genoeg niet in. Dus ik kan wel wat hulp gebruiken en de stenen winkels natuurlijk ook ;).

Ben je een Tante Betsy verkooppunt?
Heb je zin in een leuke samenwerking om jouw winkel en/of webshop onder de aandacht te brengen, mail me dan eens of neem contact op via mijn Facebook pagina en wie weet verzinnen we samen wat leuks.
Ik heb regelmatig leuke winacties in samenwerking met Tante Betsy shops, maar ik sta ook open voor andere ideeën.


Lots of love from Susan

39 opmerkingen:

 1. Helemaal blij hiermee ! :-)
  Alles bij elkaar en zo fijn dat je het gelijk kan aanklikken.
  Superidee Susan.
  Lfs Patricia

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een handige lijst. En ik kan me voorstellen dat het een boel werk was. Super bedankt!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Weet je wat ik het liefst zou willen..dat er een verkooppunt in de buurt was met de gehele collectie. En dan lekker passen en eruit pikken wat het mooiste staat qua model. Aangezien dat er niet is, scheelt het een boel dat we op jouw blog en op de diverse jurken groepjes kunnen zien hoe iets staat als je niet maat 34/36 hebt en 1.80m lang bent. (Daar is niks mis mee, alleen heb ik er niks aan)
  Groetjes!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Weet je wat ik het liefst zou willen..dat er een verkooppunt in de buurt was met de gehele collectie. En dan lekker passen en eruit pikken wat het mooiste staat qua model. Aangezien dat er niet is, scheelt het een boel dat we op jouw blog en op de diverse jurken groepjes kunnen zien hoe iets staat als je niet maat 34/36 hebt en 1.80m lang bent. (Daar is niks mis mee, alleen heb ik er niks aan)
  Groetjes!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja precies, was er maar een winkel waar ze alles hadden, daar zou ik gerust een eind voor willen rijden

   Verwijderen
 5. Subba in Nijmegen en Movimento in Rotterdam, beiden stenen winkels hebben ook Tante Betsy. Succes met je lijst Susan!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Fantastisch Susan, wat moet dit een werk zijn geweest! Gelijk even gekeken want ik ga dit weekend naar Den Bosch en er staat er eentje bij. Zou zomaar kunnen dat ik daar per ongeluk even langs loop met manlief ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Susan, Tomahawk, zit in Den Burg op Texel, niet Den Hoorn, ben er vanochtend nog geweest.
  Super die lijst, bij een dagje weg even die winkel opzoeken!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Handig zo'n lijst! ;)
  Ik zag De Keizerin in Amersfoort er niet bij staan! ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Binnenkort pas ik de lijst aan girls, dankjewel voor de tips. Hippest Fashion ontbreekt ook zie ik ;). Knuff!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. AMIS MODE te MEPPEL staat ook nog niet op de lijst
  APOTHEKER MODE te VEENDAM
  TANTE BETJE te OOSTERHOUT
  DE KEIZERIN te AMERSFOORT

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Heb er nog eentje voor je, Stijl8erover op de Klarendalseweg Arnhem!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik heb gebeld met stijl8erover toen ik mijn lijst heb opgesteld en ze verkopen geen Tante Betsy meer werd me toen gezegd. Ze hebben nog een paar 'oudere collectie' jurkjes in de sale and that's it. Maar als jij er nog eens bent geweest en ze hebben toch de nieuwe collectie laat me dat dan nog even weten. Bedankt om mee te denken. Knuff!

   Verwijderen
 12. Anita's Boetiek in Appingedam mist nog, Lenie was er ;).
  Retro Verso in Aalst, België
  Ly-Lou in Sint Niklaas, België

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Hi Susan, super deze lijst,

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hi Susan, super deze lijst, ik kwam vorige week ook nog een nieuw verkooppunt tegen, ze hebben voor het eerst Tante Betsy: Mona Lisa in Elburg, ze hebben Facebook en een website, maar geen webwinkel , lieve groet, Nicky

   Verwijderen
  2. Thanks moet nodig tijd maken om de lijst aan te passen😉 Knuff!

   Verwijderen
 14. Nog eentje om toe te voegen: Gespot: nieuw verkooppunt van Tante Betsy in Nijmegen!
  Fifth in de Marikenstraat in Nijmegen. Even gekopieerd van TB girl Margreet ;).

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Oh, dat is dan nieuw, voorheen nooit TB bij hen gezien! Dat biedt mogelijkheden :)

   Verwijderen
 15. Wat leuk dat Diezijner er tussen staat. We zijn ook heel blij met Tante Betsy hier in Groningen. Daarom groeit de collectie in de winkel elk jaar een stuk. Volgende zomer nog meer keuze dan nu en volgende winter gaan we helemaal uitpakken met de keuze aan Tante Betsy, en natuurlijk ook onze andere leuke merken.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Oh wat leuk op een of andere manier heb ik deze reactie gemist, oops. Leuk dat er mee gelezen wordt door de Tante Betsy verkooppunten en leuk voor de Groningse Tante Betsy girls of toeristen ;). Ja komende zomer komt een heel gave collectie hè?! Maak maar veel Tante Betsy girls happy!

   Verwijderen
 16. Sjerpetine aan de Albert Cuijp in Amsterdam ontbreekt op de lijst, maar wel maar twee modelletjes...hoor ik net😉

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Tip van Evy; Juffrouw knots winkel en webwinkel (Sint-Michielsgestel) verkoopt ook tante Betsy
  Die voeg ik op een later moment toe ;).

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Ik lees op de Tante Betsy Liefde Facebook groep dat er in Wageningen ook een verkooppunt zit. Ter Laak
  Binnenkort voeg ik die toe zodra ik aan mijn pc zit ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Oops Anita's boetiek in Appingedam mist nog steeds op de lijst van Tante Betsy verkooppunten...schaam schaam

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Lady Colors in Almere verkoopt ook tante Betsy .

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hihi dubbel gepost😊 Ik zal het zo snel mogelijk bijwerken. Dankjewel voor je toevoeging Brigitte😘 Dikke knuff!

   Verwijderen
 21. Ik kwam er laatst achter dat Keizerin ook een webshop heeft! ;)
  Dit is de link! http://www.ladieslovefashion.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 22. Reacties
  1. Toos Mode te Bladel (Noord Brabant) gaat ook Tante Betsy verkopen meldde Karin :)

   Verwijderen
  2. Nog een toevoeging; in Drenthe, HeBbeS. by JLK te Zuidlaren.

   Verwijderen
  3. Weer eentje die mist; Love & Happinez in Almelo

   Verwijderen
 23. Ik wilde Lady Colors in Almere Haven ook doorgeven, maar ik zie dat deze super leuke gezellige winkel met een hele aardige en vooral eerlijke eigenaresse Linda al is toegevoegd.

  BeantwoordenVerwijderen
 24. La vie en rose in Enkhuizen!

  BeantwoordenVerwijderen
 25. Vlinder Womans Wear, daar ben ik afgelopen vrijdag geweest toen we 2 dagen in Den Haag waren. Helaas, geen tante Betsy te vinden. Misschien moet die van de lijst af om niet meer dames teleur te stellen.

  BeantwoordenVerwijderen
 26. Ik mis Breakout Sport's & fashion in Lemmer, een stenen winkel waar ze Tante verkopen. Ze hebben ook een facebook pagina natuurlijk!
  https://www.facebook.com/BreakoutLemmer/?timeline_context_item_type=intro_card_work&timeline_context_item_source=100000316012366&pnref=lhc

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja lieverd deze winkel heb ik eens moeten verwijderen omdat die geen Tante Betsy meer verkocht, maar blijkbaar dus wel nog verkooppunt. Van de week heb ik deze alweer toegevoegd aan de lijst ;). Knuff!

   Verwijderen
 27. Hallo, vandaag bij Art in den bosch geweest waar ik een super leuk jurkje heb gekocht.. en heel vriendelijk.. met veel geduld .. geholpen werd.. en toen doorgereden naar Eindhoven naar Pantolone.. wow wat een grote winkel, en aardige mensen.. daar ook een jurkje gekocht.. ik heb de smaak te pakken. hihiih Dankjewel voor de site waar alle winkels op staan.. naja.. ik had het beter niet kunnen weten want het kost mij veel geld.. maar wel precies wat ik zoek.. fleurig en anders.. super.. dankjewel.

  BeantwoordenVerwijderen

Thanks Tante Betsy girls voor jullie reacties, ik lees ze altijd met plezier :D.
Lots of love from Susan

Weet je niet hoe je een reactie achterlaat? In het witte vak kun je je tekst plaatsen. Vervolgens geef je bij 'reageer als' of 'profiel' aan hoe je wilt reageren. Als je kiest voor Naam/URL kun je je naam opgeven (de URL open laten), maar anoniem kan ook (bij een winactie wel gelieve je naam in het bericht achter te laten).

Op de pagina Giveaway How to? staat het ook nog eens uitgelegd, vooral als je doorklikt vanuit Facebook.