woensdag 8 november 2017

Love Danefae softshell jacket Jane


Hey girls nu het weer kouder weer is zien jullie weer vaker de Danefae softshell jassen terug in mijn blogposts, mijn outfit posts. Ik ben groot fan van deze geweldige jassen, ik hou van de sportieve look van deze jassen en voor mij hebben ze de ideale lengte om over mijn Tante Betsy jurkjes te combineren.
Vorig jaar zag ik de jas voor het allereerst in een gedeeld Facebook bericht van Tante Betsy verkooppunt Pantalone te Eindhoven en ik was meteen op slag verliefd.


En jullie kennen me inmiddels als ik ergens verliefd op ben dan schreeuw ik het van de daken, dan blog ik er regelmatig over. Vandaag een blogpost over Danefae softshell jassen model Jane, maar natuurlijk gecombineerd met mijn Tante Betsy jurkjes en mijn ZOO Adventure outdoor laarzen of andere laarzen ;).


Inmiddels ben ik in het bezit van drie Danefae softshell jassen (model Jane) en een zomerse regenjas (model Helen) en vandaag komt er een winterjas aan (model Else).
Ik heb mijn rode en groene Danefae softshell jas (model Jane) ook gewoon in de winter gedragen, maar wilde nu toch een jas erbij als de temperaturen onder nul gaan.


De Jane softshell jassen zijn waterafstotend (3000mm) en winddicht en aan de binnenkant gevoerd met fleece waardoor hij lekker warm en comfortabel is. Er zit ook stretch in verwerkt, altijd handig als hij wat mee rekt. Hij valt trouwens goed op maat.Ik draag zelf maat XL in mijn Danefae softshell jassen (model Jane).
Mijn Tante Betsy jurkjes draag ik in maat L, maar ik heb al vaker verteld dat ik stiekem een XL'er ben die zich in een L perst ;).
Ik vind het ook wel fijn dat ik er een extra laag onderaan kan doen.
Ik draag mijn Danefae softshell jassen dus niet alleen als tussenjas in de lente en herfst, maar ook gewoon hartje winter. Ik ben een warmbloedige vrouw (ik heb het niet snel koud) en draag dan gewoon een Tante Betsy vest/hoodie/Lotte vest over mijn jurkjes.
Ik vertelde in mijn allereerste How to become a Tante Betsy girl blogpost dat je in een Tante Betsy verkooppunt voor veel andere items terecht kunt.
Naast diverse merken jurkjes, rokken etc hebben ze vaak ook jassen, tassen, schoenen, leggings en panty's te koop. Zo ook de Danefae jassen, als het goed is zijn ze bijna bij alle Tante Betsy verkooppunten te koop.
Ik kocht mijn allereerste Danefae softshell jas bij Tante Betsy verkooppunt Pantalone te Eindhoven. Ook voor mij is het best een flinke aankoop hoor, maar met mijn verjaardagsgeld (ik kocht hem vorig jaar op mijn verjaardag) en nog geld dat ik had van kerst, besloot ik mezelf te verwennen met deze gave jas.


Mijn tweede volgde een paar maanden later, ik was zo happy met mijn rode en ik kon de grasgroene jas (Dutch Green) niet weerstaan die Karin van webshop Pinka (ook een Tante Betsy verkooppunt), een keer deelde op een Facebook groep.
Ik maakte een leuke deal met haar en kon hem kopen met een mooie korting. Ik maakte er een leuke blogpost van Danefae shopping at Pinka.nl.


Omdat ik regelmatig zo enthousiast over mijn Danefae jassen blog, heb ik de Danefae softshell jas Jane Petrol Dots gekregen, yihaaa!
En wat staat hij gaaf bij meerdere Tante Betsy jurkjes van de wintercollectie. Ik ben er zo blij mee en ik heb al meerdere keren complimentjes over deze mooie jas gekregen, vast omdat het toch een meer gangbare kleur is ;).De Danefae Jane softshell jas is inmiddels in heel wat kleuren te koop, voor ieder wat wils.
Ik heb een hele lijst met verkooppunten gekregen die deze jassen verkopen, misschien is het slim om even van te voren contact op te nemen of ze de Danefae jas in jouw maat en gewenste kleur in een van de vele Tante Betsy verkooppunten hebben.
Het is een populaire jas geworden onder de Tante Betsy girls en andere jurkjeszusjes...tsja wie zijn schuld zou dat zijn ;).

Maar er zijn inmiddels ook diverse verkooppunten die naast de softshell jassen, ook de Danefae winterjassen verkopen. Daar zal ik snel ook een blogpost over maken en zal ik mijn ervaringen delen over mijn nieuwe winterjas Else van Danefae ;).
Ik ben benieuwd naar jullie ervaringen met de Danefae jassen.

Lots of love from Susan