Sponsor/Review?


Hallo geïnteresseerde sponsors

Ben je een ondernemer en heb je een leuk product/item dat bij mijn Tante Betsy blog en mijn Tante Betsy jurkjes past?
En natuurlijk ook bij de andere Tante Betsy girls die mijn blog enthousiast volgen ;).

Zou je het leuk vinden dat ik er een review over doe in een blogpost (op mijn eigen manier).
Dan kun je me altijd e-mailen met je voorstel;
365happytantebetsydresses@gmail.com is het emailadres waarop je me kunt bereiken

Ik heb inmiddels diverse sponsors die regelmatig vermeld worden in mijn blogposts en/of een banner hebben aan de rechterzijde van mijn blog oa Tante Betsy, Boeties.nl, FashionBootZ, Clumpy's
ZOO Adventure, Sokken-online.nl, Urban Hippies, De Kunstboer en Bandelettes.

Ook doe ik product reviews ( Bandelettes, RJBodywear en Vevina), natuurlijk wel alleen wat ik vind passen bij mijn Tante Betsy blog en bij mij en mijn volgsters. Zie verderop een heel aantal links.
In mijn blogpost 'How to become a Tante Betsy girl' schreef ik over diverse items die voor ons Tante Betsy girls niet altijd makkelijk te vinden zijn in de normale winkels en waar ik meteen verwijs naar diverse sponsors.
Wie weet heb jij wel iets dat heel goed bij ons past...ik hoor het graag.


Wat cijfers:

Op mijn Facebook pagina 2547 likes/2609 volgers, dit aantal groeit wekelijks doordat andere Tante Betsy girls mijn Facebook pagina en Tante Betsy blog ontdekken.
Daarnaast heb ik ook een Instagram account @365happytantebetsydresses waar ik ook dagelijks mijn blogposts deel en 800 volgers heb (dd 6 april 2018).

Google Analytics
Ik heb inmiddels maandelijks gemiddeld zo'n 3,8K gebruikers, waarvan gemiddeld 363 gebruikers dagelijks op bezoek komen volgens Google Analytics (dd 6 april 2018).
Sinds een aantal maanden blog ik niet meer in het weekend, maar door de week post ik 5 blogposts.


Ik moet eerlijk zeggen dat ik niet zo heel veel verstand van al die google analytics cijfers heb, maar wat ik wel weet is dat veel dames (Tante Betsy girls door mij genoemd) blij worden van mijn gezellige blogposts.
Als ze mijn blog eenmaal ontdekt hebben komen ze regelmatig terug om mee te lezen en mee te kijken naar de Tante Betsy foto's die ik hier deel.
Ze zijn blij met de oplossingen die ik aandraag voor bijvoorbeeld schurende bovenbenen.
Ze worden vrolijk van zo'n vrolijke hip pocket voor bij hun jurken.
Ze zijn op zoek naar een leuke gekleurde legging/panty voor bij de Tante Betsy jurkjes en rokjes.
Wij vrouwen kunnen altijd een paar leuke laarzen, schoenen, sneakers gebruiken voor onder onze outfits. Voor zo'n sponsoring sta ik altijd open ;).
Een mooie vrolijke tas daar kunnen wij vrouwen natuurlijk ook nooit genoeg van hebben.


Lots of love from Susan

Mijn Sponsors:Testing Bandelettes Monday

Unisex Bandelettes Review Wednesday


In dit allereerste Youtube filmpje liet ik ze ook zien en in deze blogpost een link waar ik de rode kanten Bandelettes show bij een review over de Urban Hippies Hip Pockets.

Ook heb ik al regelmatig enthousiast geblogd over de jassen van Danefae die te koop zijn bij heel wat Tante Betsy verkooppunten;
In mijn Live passessie video's op mijn Facebook pagina is de onderjurk van RJ Bodywear ook regelmatig te zien.
Tante Betsy meets ZOO Adventure boots

Love Clumpy's Clogs from Holland review

Tante Betsy loves Clumpy's boots


Naast een review over een ontvangen produkt komt dit ook vaker terug bij outfit foto's waarbij ik dan altijd wel even de naam met link vermeld in mijn blogposts.

Ook op mijn Facebook pagina link ik regelmatig naar de desbetreffende Facebookpagina van de sponsor, alsook op Instagram.


1 opmerking:

  1. Met betrekking tot de schurende dijen in de zomer waar je nu vevina en bandelettes hebt gereviewd zou ik zeker ook een keer de http://www.sarahssweeties.nl/Sweeties-c-249.html testen. Ik wil ook wel een review schrijven. Ik heb er 2 en heb ze de hele zomer gedragen.

    BeantwoordenVerwijderen

Thanks Tante Betsy girls voor jullie reacties, ik lees ze altijd met plezier :D.
Lots of love from Susan

Weet je niet hoe je een reactie achterlaat? In het witte vak kun je je tekst plaatsen. Vervolgens geef je bij 'reageer als' of 'profiel' aan hoe je wilt reageren. Als je kiest voor Naam/URL kun je je naam opgeven (de URL open laten), maar anoniem kan ook (bij een winactie wel gelieve je naam in het bericht achter te laten).

Op de pagina Giveaway How to? staat het ook nog eens uitgelegd, vooral als je doorklikt vanuit Facebook.