maandag 11 januari 2016

Collage Fun on Monday

Zo girls vandaag gaan we er nog een keer vol tegenaan. Ik las vanmorgen in een reactie dat het zo leuk is dat ik een collage van collages had gemaakt dus hupsakee een negenluik met jullie inzendingen!


Brigitte in haar tweede Tante Betsy jurk, Mathilde Blue van de zomercollectie, die ze in de sale heeft kunnen scoren bij So Much. Schreef dit over haar collage; Weer even gek gedaan voor de collage voor de winaktie! Whahaha heerlijk!


BlogSter Dinah maakte een collage met haar Betsy Black die ze op mijn creatief blog won, dit is wat ze schreef; Ik heb een collage gemaakt van foto's van mezelf en van internet.
Ik heb geen tijd gehad om nog andere foto's te maken. Ik ben momenteel niet echt heel erg lekker.
Oh er heerstte blijkbaar een ander virus, als het Tante Betsy virus ;). Zelfs Tante Betsy herself zie je terug in de collage met die groene muts en sjaal :D. 


Jurkjes zusje Adriëtte maakte ook weer een leuke collage met diverse Tante Betsy jurkjes van haar. Ook zij ziet er super uit in haar Mathilde Blue die ze scoorde bij Binnie van So Much. Alleen zag ik een foto waarvan ik vond dat die mint jurk helemaal niks voor haar deed, ik besloot om het gewoon aan haar te mailen. Ze had zelf ook al zoiets dat het niet helemaal haar ding was, ze vond hem wel leuk maar hij voelde nooit goed. Jullie snappen dat die jurk inmiddels van eigenaresse heeft gewisseld ;). 


Petra, ons zwangere jurkjes zusje, maar volgt mij al langer via mijn creatief blog (ik kocht ooit eens een Tante Betsy jurkje bij haar) schreef dit over haar collage ; Mijn collage met foto's van mij en een foto van "Bolletje". Ook de ga niet op je bek schoenen moesten erop 😄. En een plaatje van mijn Tante Betsy's in de kast. Kon er even niet meer van maken.
Tsja Petra zal blij zijn als ze straks weer al haar favoriete jurkjes aan kan, je ziet ze onderaan in de collage, ze heeft ook een heel aantal leukerds hangen :). Oh ja die ga niet op je bek schoenen waren ivm de gladheid in het noorden van ons land ;). 


Patricia BlogSter en ook jurkjeszusje, leefde zich uit op twee collages, het lijkt bijna scrapbook kunst. Dit is wat ze schreef; Hier mijn inzending voor de kadobonwinactie. Kon niet kiezen dus allebei maar :). De eerste zijn de vrolijke fleurige bloemen van Tante Betsy. Heerlijk hoe ze de bloemen van haar jurkjes/rokjes in een collage heeft verwerkt. Love it!


Jurkjeszusje Evy stuurde een bijzondere collage in, wow leuk gedaan hoor die Tante Betsy bloem en tekst met de foto's. Dit is wat ze schreef; Ik moet eerlijk bekennen de jurk op de foto is mijn eerste en tot nu toe enige Tante Betsy. Tot voor kort kende ik het merk niet. Tot mijn moeder via een ruil een Tante Betsy jurk kreeg. Geweldig, de kleuren, de motiefjes en voor mij heel belangrijk de maten!!! Zelfs met mijn XL pas ik gewoon mooi in de jurkjes!
De naam Tante Betsy heeft voor mij ook een bijzondere betekenis. Mijn overleden oma heette Betsy waardoor ik altijd een beetje aan haar denken bij het zien van mijn jurk.


BlogSter Patricia haar tweede collage; 'zomerfun in Tante Betsy'! noemde ze het


Esther nu ook jurkjes zusje, schreef dit over haar foto collage; Jaaa daar issie dan mijn collage!! 
Ben echt blij dat ik lid ben geworden van de groep, het inspireert me om weer echt op zoek te gaan naar leuke combi's. Bedankt!!
Ze heeft onlangs een aantal zomerjurkjes in de sale kunnen scoren, vandaar lieve Esther haar hulpkreet hihihi. Maar dat gaat vast goed komen, iedere zondag een andere Tante Betsy ;). 


En last but not least jurkjes zusje Nicolette die deze collage op de valreep instuurde. Haar eerste collage ooit en kijk eens wat voor een feestje ze ervan maakte!


Zo girls ik ga er weer vandoor, leuk al die enthousiaste reacties op de inzendingen van de Happy Tante Betsy girls, wat zijn jullie toch allemaal lieverds! Ik maakte voor jullie een collage met affirmatie kaartjes van Louise Hay, getrokken op http://www.libralion.com/louisehay.htm

Lots of love from Susan

7 opmerkingen:

 1. Wat heerlijk al die foto's weer. Al die toffe jurkjes!! Heerlijk!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Enig al die creativiteit ! Je hoeft ook niet perse te winnen : dit is al een leuke prijs !

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik moet toch eens aan zo'n collage app. Helemaal leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik moet toch eens aan zo'n collage app. Helemaal leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Jij en de andere dames hebben er allemaal iets leuks van gemaakt! :)

  BeantwoordenVerwijderen

Thanks Tante Betsy girls voor jullie reacties, ik lees ze altijd met plezier :D.
Lots of love from Susan

Weet je niet hoe je een reactie achterlaat? In het witte vak kun je je tekst plaatsen. Vervolgens geef je bij 'reageer als' of 'profiel' aan hoe je wilt reageren. Als je kiest voor Naam/URL kun je je naam opgeven (de URL open laten), maar anoniem kan ook (bij een winactie wel gelieve je naam in het bericht achter te laten).

Op de pagina Giveaway How to? staat het ook nog eens uitgelegd, vooral als je doorklikt vanuit Facebook.