About

Hey hallo Tante Betsy girls en Tante Betsy wannabees

Na hier bijna 3 jaar dagelijks geblogd te hebben op dit Tante Betsy blog, ben ik half augustus 2018 overgestapt naar mijn nieuwe WordPress blog https://www.365daysofhappytantebetsydresses.nl/
Dat ik inmiddels Happy Susan blog noem.

Dit blog blijft wel behouden, maar ik blog hier niet meer. Nu te vinden op mijn nieuwe 365 days of happy Tante Betsy dresses blog (klik op de link hierboven of typ in happysusanblog.nl)

Ik ben Susan van het Tante Betsy blog en ben inmiddels alweer drie jaar zwaar verliefd op de leuke vrolijke Tante Betsy jurken.
Ik draag iedere dag een Tante Betsy jurk en vind het leuk om op dit blog mijn liefde voor deze vrolijke kleurige jurkjes met jullie te delen.
Ik word blij van het dragen van deze leuke jurken en ze sieren mijn lijf gewoon prachtig.
Happiness in a dress is dé slogan van Tante Betsy en past ook heel goed bij wie ik ben en wat ik wil uitstralen.In september 2015 ben ik begonnen met dit Tante Betsy blog om te laten zien dat ook een vollere vrouw mooi uit ziet in de Tante Betsy jurkjes.
Op de Tante Betsy website zie je leuke modellen voorbij komen, maar de modellen dragen maat S en dat is natuurlijk niet een maatje dat iedereen draagt.
Na twee jaar dagelijks een blogpost te hebben gepost op dit happy Tante Betsy blog, heb ik in novemer 2017 besloten om alleen nog door de weeks te bloggen, zodat ik het weekend 'vrijaf' heb.Ik blog inmiddels al zo'n zes jaar, ik ben gestart met bloggen in december 2011 op mijn 365 dagen creatief blog, waar ik nu gewoonweg niet meer aan toe kom omdat ik zo'n twee uur per dag aan dit blog besteed. Maar je kunt hier mijn Tante Betsy blogposts aldaar terug vinden.

Daar begon ik ook te bloggen over de leuke vrolijke Tante Betsy jurkjes die op mijn pad kwamen.
Vaak kreeg ik te horen van andere Tante Betsy girls waar ik contact mee had via Marktplaats dat ze me kenden en altijd op mijn blog checkten hoe een jurk bij mij stond.
Dit feit en het feit dat ik iedereen op mijn creatief blog knettergek maakte over mijn nieuwste verslaving, deed me besluiten om dit happy Tante Betsy blog te starten.
  
 

Inmiddels twee jaar verder en ik heb dagelijks contact met leuke en lieve vrouwen die heel blij zijn met mijn blog.
Ik deel af en toe ook foto's van diverse Tante Betsy girls, zo leuk om te zien hoe de Tante Betsy jurken...maar ook rokjes en tops...uitzien bij diverse dames (Tante Betsy girls door mij genoemd).
Naast dat ik over Tante Betsy jurkjes blog, komen ook onderwerpen aan bod die me interesseren of heb ik gewoon een gezellige kwebbelblogpost...zo leer je me meteen een beetje beter kennen.
Ik ben miss Positive herself en vind het leuk om een positieve blogpost de wijde wereld in te gooien.
  
Ook deel ik tips waar je kleurige panty's en leggings kunt kopen, maar heb ik ook al bloggend fijne oplossingen gevonden tegen schurende bovenbenen, zoals Bandelettes.
Verder ben ik gek op laarzen, cowboy laarzen, voor onder mijn Tante Betsy jurkjes en van de zomer wil ik graag eens leuke sneakers dragen, een leuke sandalette of een hip klompje.
Een leuke kleurige tas of een handige hip pocket horen natuurlijk ook bij een Tante Betsy jurkje, evenals een vrolijke jas.

Ik vind het leuk om op een gezellige ongedwongen manier onderwerpen aan te snijden of op mijn eigen manier een leuke review te delen over een product dat goed bij mij past, maar zeer zeker ook bij de Tante Betsy girls.
Ja ik heb zelfs al een paar Youtube filmpjes opgenomen ;). Die zijn te zien op mijn Youtube kanaal.Inmiddels ben ik ook al diverse keren Live on Facebook geweest, stiekem is dat veel leuker door de interactie met de Tante Betsy girls.
Tegenwoordig laat ik zelfs in een live passessie zien hoe de nieuwste lichting van de Tante Betsy collectie staat en past. Ik kwebbel er lustig op los ;).

 

Tante Betsy girls in alle vormen en maten en van alle leeftijden volgen me, veelal dertigers, veertigers en vijftigers...maar ik heb ook jongere en oudere volgsters die zich graag hulden in zo´n vrolijke jurk van Nederlandse bodem.

Ik hoop je regelmatig terug te zien op mijn blog, altijd leuk als je regelmatig een reactie komt achterlaten of gezellig mee doet aan een winactie.
Hoe je kunt reageren en me kunt volgen vind je op de pagina; Giveaway how to?
  


Maar wie ben ik?
Ja daar kom je natuurlijk vanzelf achter als je me gaat volgen of oudere blogposts gaat terug lezen.
Ik ben Susan, geboren in 1967 te Maastricht, nu dus 50 jaar.
Getrouwd (voor de tweede keer) met een lieve man uit Heerlen waar ik nu ook alweer 11 jaar woon en me thuis voel.
Moeder van een dochter van 25 die niet meer thuis woont, maar waar ik gelukkig nog steeds regelmatig contact mee heb...jarenlang (8 jaar) een alleenstaande moeder geweest en daar ook van genoten.Ik draag meestal maat L in de jurkjes van Tante Betsy, terwijl ik voorheen snel maat 44/46 droeg in jeans en andere kleding. De jurkjes rekken heerlijk mee en zijn comfortabel om te dragen, daarom draag ik ze ook graag strak omdat ik er ook ben achter gekomen dat dit me beter staat.
Ja die buik mag gerust gezien worden en ja ik heb billen en borsten, ik ben op en top een vrouw en in deze vrolijke jurkjes straal ik heerlijk. Ze zijn gewoon precies wie ik ben.

Mijn maten zijn; Buste 112 cm, Taille 98 cm en Heupomtrek 114 cm. Ik heb dus een zandloper figuur, waardoor veel Tante Betsy jurkjes me goed passen. Daarom is het ook belangrijk voor mij dat jurkjes me strak zitten en de juiste vormen benadrukken.
Omdat ik me in een L 'pers' vallen de jurkjes veelal op knielengte terwijl ik maar 1.57m ben, maar daardoor ziet het vaak hetzelfde uit als iemand die 10 cm langer is en dezelfde maat draagt.
Lots of love from Susan die dus overgestapt is naar haar nieuwe 365 days of happy Tante Betsy dresses blog;  https://www.365daysofhappytantebetsydresses.nl/

Dit blog blijft wel behouden, maar ik blog hier niet meer. Nu te vinden op mijn nieuwe 365 days of happy Tante Betsy dresses blog (klik op de link hierboven of typ in happysusanblog.nl)

happy Tante Betsy blog


Dit is een persoonlijk blog en staat los van Tante Betsy, voor vragen over bestellingen enzo moet je gewoon bij de Tante Betsy website zijn.