maandag 2 juli 2018

Lucky Tante Betsy girls


Hey girls vandaag ga ik weer een aantal Tante Betsy girls blij maken en terwijl ik dit aan het typen ben, heb ik net met gesloten ogen op en neer zitten te scrollen tussen alle reacties onder mijn winactie blogpost én de reacties onder het gedeelde winactie bericht op mijn Facebook pagina.
Wat heb ik genoten van al die leuke enthousiaste reacties, er zijn heel wat dames die toch heel erg uit kijken naar de nieuwe AW2018 winter collectie. 
Wat komt er weer een enorm gave autumn winter collectie aan en zoals je wellicht op de homepagina van de website van Tante Betsy hebt kunnen zien duurt dat niet meer lang. 


Medio juli komt de wintercollectie te koop in de Tante Betsy verkooppunten.
Tante Betsy volgt pas later, medio augustus, het Tante Betsy team gaat eerst een paar weken heerlijk van een welverdiende vakantie genieten. 
Op de site van Tante Betsy staat nu even geen lijst met verkooppunten meer, die is verloren gegaan tijdens de laatste update. 
Gelukkig kun je die wel nog gewoon vinden op mijn happy Tante Betsy blog, Tante Betsy shops heet de pagina. 
Er zal weer een update van die lijst komen tegen de tijd dat de wintercollectie te koop gaat zijn.


Er zijn natuurlijk ook heel wat dames die nog graag wat willen scoren uit de Big Summer Sale van Tante Betsy. 
Om de dames die nog wat willen gaan scoren ga ik het makkelijk maken en deel de links per maat. 
Maat XS, maat S, maat M, maat L, maat XL, maat XXL, maat 3XL en dat zijn even alleen de links naar de jurkjes. 
Deze maatkeuze zie je alleen als je via je pc of tablet besteld/de site bekijkt, dus wie weet kun je wel iets met deze doorklik links. 


Vergeet niet dat er ook veel leuke Tante Betsy verkooppunten (winkels en webshops) zijn waar ook sale is. 
Wie weet vind je daar nog wel je wensjurk/item dat reeds verkocht is in de Tante Betsy webshop. 

Nou girls wie ga ik vandaag blij maken met een Tante Betsy kadobon ter waarde van €50 te besteden in de webshop van Tante Betsy?
Mijn vinger bleef al scrollend op de naam van Caro staan, ze wil ontzettend graag iets moois uit de wintercollectie en vind de rozenpixels helemaal geweldig. Alleen kan ze niet beloven dat ze de kadobon toch niet alvast gaat besteden aan de sale. 
Nou lieverd volg je gevoel maar, waar wordt jij het blijste van...De tweede die ik ga blij maken is Denise, ze is sinds vorig jaar aangestoken met het Tante Betsy virus en het is alleen maar erger geworden door lid te worden van de Tante Betsy Facebook groepen schrijft ze. Niet goed voor haar portemonnee, maar wel goed voor haar zelfvertrouwen, heerlijk toch?!
Nou lieve Denise wie weet ga je nog wel die leuke Joyce du Deer jurk scoren waar je zo blij van wordt als je hem niet al in de sale gescoord hebt ;). En toen was het tijd om naar de winactie te gaan op mijn Facebook pagina. Waar ik trouwens vandaag gezellig live op heb zitten te kwebbelen ;). Ik was aan de wandel in het bos en vond het een mooi moment om weer een keer live te gaan. 
Wie weet zag je het filmpje al...en wie weet heb je ook mijn allereerste filmpje gezien nieuwsgierig wat een onderbroek top is...
Jullie hebben vast heerlijk met me mee kunnen lachen, je weet wel dat mens dat tegen een boom staat te praten whahaha deed goed om even heerlijk te lachen. 


Maarreh wie oh wie heeft gewonnen op Facebook?! Mascha ik mag ook jou gaan blij maken met een Tante Betsy kadobon twv €50.
Ik was op een neer aan het scrollen en blijkbaar kon ik niet meer verder scrollen, je had als allereerste gereageerd en het lot (en de wind) heeft besloten dat jij hebt gewonnen. Wie weet wel zo'n leuke kabouterjurk voor jou of toch een jurk met grafische bloemenprint. En dan ben ik nog een keer aan het scrollen geweest en kwam mijn vinger terecht op de reactie van Jacqueline die hard aan het duimen is geweest. 
Nog al zo'n verslaafde whahaha, haar eerste jurkje was de sporty roses (te zien op de foto die ze deelde) en inmiddels is ze 11 jurkjes, 2 rokken en een vest rijker. 
Er is nog genoeg dat ze graag van de lopende zomercollectie zou willen hebben, maar de jurk met caravans, de okergele pixel jurk en nog een leuke bloemenprint jurk staan al op haar wishlist. 
Lieve Jacqueline die jurk gaat er ook als jurk voor dochterlief zijn (dat is geen rokje ;)) dus wie weet lopen jullie straks in dezelfde jurk. Nou lieverds stuur me een mailtje (pb via Facebook kan ook) als jij tot de winnaressen behoort, dan mail ik je de Tante Betsy kadobon door. 
En niet getreurd voor de dames die niet wonnen, ik ga binnenkort van een aantal Tante Betsy jurken afscheid nemen en ook nog wat andere items. 
Van de helft van de opbrengst koop ik weer Tante Betsy kadobonnen en de andere helft is voor mezelf bestemd (lees dat ga ik gebruiken om mijn happy Tante Betsy WordPress blog up and running te krijgen). 

Lots of love from Susan