woensdag 27 juni 2018

Tante Betsy Summer Sale SS2018 Giveaway


Hey girls vanochtend zag ik op Facebook dat Tante Betsy een bericht deelde dat ze ter ere van de Big Summer Sale die vrijdag 29 juni start een gave winactie heeft.
Je maakt kans op twee complete setjes van de Tante Betsy SS2018 zomercollectie; een jurkje met vestje óf een rokje met top en jackje én morgen maakt ze alweer de winnaars bekend.
En terwijl ik de reacties aan het lezen was, werd ik geïnspireerd om ook een leuke winactie te doen op mijn happy Tante Betsy blog.


Ik vroeg op twee Tante Betsy Facebook groepen wat hulp van Tante Betsy girls, zodat ik nog eens even kan laten zien hoe de jurkjes (en of setjes) van deze SS2018 Tante Betsy zomercollectie uit zien op verschillende vrouwen in verschillende maten. Ik zal al een aantal foto’s in deze blogpost delen. Jullie hebben natuurlijk al van mij heel wat zien langskomen, de afgelopen weken wat minder vanwege mijn ongeval. Je kunt altijd foto's van mij terug vinden als je googled op 'happy tante betsy en de naam van de jurk' of scrollend door mijn blog. 
Ook kun je van deze zomercollectie drie passessie video's terug kijken die ik deelde op mijn Facebook paginaMaar ik vond het wel leuk om nu eens foto's van diverse Tante Betsy girls te delen, ik zie dat ik al heel wat reacties heb gekregen en kan zo nog wel een paar blogposts delen en dat zal ik dan ook de komende dagen gaan doen ;). Nu de winactie voordat ik het vergeet whahaha. Wat kun je winnen?
Ik ga 4 Tante Betsy kadobonnen weggeven ter waarde van €50 per stuk. Die mag je aan de Summer Sale gaan besteden (die start dus vrijdag 29 juni in de Tante Betsy webshop, let op maandagavond maak ik de winnaressen bekend!).
Maar die mag je ook besteden aan de AW2018 wintercollectie van Tante Betsy waar ik afgelopen week al leuke sneak peeks van heb laten zien. 
Twee kadobonnen geef ik weg onder de reacties hier op mijn blog en twee kadobonnen geef ik weg onder de reacties op mijn Facebook pagina bericht. Je mag op beide plekken mee doen!
Deze bonnen zijn mogelijk gemaakt door het verkopen van diverse items die ik op Marktplaats te koop had aangeboden. 

Hoe doe je mee aan de winactie hier op mijn happy Tante Betsy blog
* Laat een reactie achter onder dit bericht dat je graag wilt mee doen en maak er meteen een leuke enthousiaste reactie van. Wat wil je nog gaan scoren van de Big Summer Sale óf heb je al iets leuks gezien van de AutumnWinter2018 collectie waar je hart sneller van gaat kloppen en ga je nog even geduld hebben?
* Het spreekt vanzelf dat je me volgt via Blogger, Bloglovin, Facebook of Instagram
* Meedoen kan tot en met zondag 1 juli, op maandagavond 2 juli maak ik hier de 4 winnaressen bekend. 


Heel veel succes girls!

Lots of love from Susan