maandag 30 juli 2018

Another Tante Betsy Autumn Winter 2018 preview


Hey girls ik merk dat de dames die van rustige printjes en kleuren houden, zich steeds meer beginnen af te vragen of er deze AW2018 wintercollectie ook nog wel wat leuks voor hun komt.
Nu heb ik al een paar kleine sneak peeks gedeeld, maar ik kan me voorstellen dat die overschaduwd worden door alle vrolijke en voor jullie wellicht heftige prints, waar ik zelf zo blij van wordt.
Dus ik ga jullie een plezier doen en een paar items laten zien van de tweede lichting van de Tante Betsy wintercollectie, die gepland staat voor eind augustus/begin september.
Pin me daar niet op vast, het is altijd afwachten of alles goed gaat qua transport.Ik liet vrijdag al een foto zien van Dress Sterre Triangle Black met Jacket Jacky Velours.Het heerlijk zachte jasje, Jacket Jacky Velours, dat veel lijkt op het Sweatjacket Jacky die nu in de sale is van de SS2018 zomer collectie, komt er in vier kleuren.
Ik deed het jasje even aan toen we in de showroom waren om de wintercollectie te zien.


Ik zal jullie ook nog even een foto laten zien van de jurk, Dress Sterre Triangle.
Deze nieuwe model jurk, komt er trouwens ook in groen en blauw. Zo te zien op de foto van het Tante Betsy model Suze heeft de jurk een kokerrok model.


En yihaa deze Triangle print komt er ook in het populaire Betsy doorknoop model. Dus wel een rustige print, maar toch ook in mooie heldere kleuren ;).


Van deze Triangle print komt er ook een rok en een shirt, de laatste heeft hetzelfde model als Turnup Shirt Gallop.
Ik laat jullie even een foto zien van Frederike, van de Tante Betsy happiness in a dress Facebook groep, die deze blouse/shirt draagt. Ze had die dag dé broek aan :p.


Verder liet ik ook al eens foto's zien in de post Tante Betsy and Clumpy's a perfect combination.Cwears, de webshop van Clumpy's, heeft daar deze gave foto staan van model Kim in Dress Skippy Nicky Velours Stripes Blue met de Clumpy's laarzen model Roos.


Deze heerlijk comfortabele en superzachte jurk heb ik destijds ook op de foto gezet. Dan kun je meteen zien in welke kleuren die komen.
En er komen ook rokken (ook lange) en korte hoodies (in de streepjes versie), dus voor ieder wat wils. Een heerlijk sportieve look!


En op de homepagina van Cwears staat ook een foto van Kim in Dress Lemonade Foxy Blue met dat gave lange gebreide Tante Betsy vest.
Ook de vosjes print is een wat rustigere print, maar wel in mooie heldere kleuren.
Naast het Lemonade model komt deze ook in het Bibi model.
Let op ik zie de jurk maar in drie kleuren, rood, blauw en groen (géén zwart of grijs, welke ik destijds ook in de showroom heb zien hangen).En natuurlijk met een paar gave rode Clumpy's laarzen, ook in model Roos. Ik heb zelf daar de Plum kleur van.
Ik showde ze al in de blogpost Tante Betsy loves Clumpy's boots en vertelde er meer over.
Nu even een gave foto bij de Pixel Rose print van de eerste lichting van de AW2018 wintercollectie van Tante Betsy.
Binnenkort vertel ik jullie over het nieuwe model enkellaarsjes, model Lien.
Die ook in diverse Tante Betsy verkooppunten te koop is, alle verkooppunten die Clumpy's verkopen vind je op de site van Clumpy's.


Zo girls ik laat het even hierbij, wie weet binnenkort nog wel eens een blogpost met preview en sneak peeks.
Er komen nog meer leuke printjes aan voor de dames die van rustige prints en kleuren houden.
De print rechtsboven in de collage hieronder, zie ik by the way niet meer terug in de product foto's, die zal niet in productie genomen zijn.
Je kunt altijd klikken op Label AW2018 om te kijken wat ik allemaal deelde van deze wintercollectie.En natuurlijk is er de business collectie al in enkele Tante Betsy verkooppunten te koop en binnenkort ook bij Tante Betsy in de webshop.
Ik deelde enkele foto's in de blogpost; Tante Betsy business collection and more.
Dus alles komt goed schatjes, Tante Betsy is er voor ons allemaal!Lots of love from Susan