woensdag 18 juli 2018

Jumping from excitement AW2018 Tante Betsy wintercollection


Hey girls beginnen jullie ook al in stuiterstand te raken?
Diverse Tante Betsy verkooppunten beginnen op Facebook foto's te delen van de AW2018 wintercollectie en hebben zelfs gave winacties.
Als je van vrolijke kleurrijke Tante Betsy jurkjes én rokjes en tops/blouses houdt, dan verheug je je enorm op de eerste lichting van de wintercollectie. Die volgende week in heel wat Tante Betsy verkooppunten te koop zal zijn. 



De gehele collectie zal alleen bij Tante Betsy in de webshop te koop gaan zijn, dit wordt medio augustus, als de dames weer terug van vakantie zijn. 
Ieder verkooppunt koopt maar een gedeelte van de collectie in, naar eigen smaak of naar wat bij hun winkel en bij hun klanten past. 
De Tante Betsy shops lijst vind je op mijn pagina, binnenkort een update!


Bij Tante Betsy verkooppunt (webshop) Love, Peace & Joy kun je zelfs al een pre-order plaatsen, las ik op hun Facebook paginahttps://www.lovepeacejoy.nl/shop/pre-order/
En kun je nu ook 10% extra korting krijgen op de Sale, de kortingscode FEEST is geldig t/m zondag 22 juli 2018.


Bij SoMuch Fashion te Heerenveen (heeft ook een webshop) maak je kans op een gave prijs op hun Facebook pagina, een Tante Betsy jurk, ter ere van het feit dat de nieuwe Tante Betsy collectie eraan komt. 


Binnie van SoMuch houdt dinsdagavond de 24ste een shopevent (19.00 tot 21.00 uur) in haar winkel te Heerenveen, meld je aan voor het event op de Facebook pagina als je erbij wilt zijn. 


38Dresses te Leeuwarden (heeft ook een webshop) verloot het gave wollen Tante Betsy vest, meedoen kan op haar Facebook pagina, uitslag is maandag 23 juli. 
Blijkbaar zit dit vest ook al bij deze levering, dat wist ik niet.


Het gaat dus een hele kleurrijke fleurige winter worden! Yihaa zo blij mee!
Oh en als je toch gezellig op bezoek bent hier op mijn happy Tante Betsy blog dan vergeet niet mee te doen met de gave winactie in samenwerking met Tante Betsy verkooppunt (webshop) Miss Vintage
Lees goed de voorwaarden en reageer onder de winactie blogpost óf Facebook winactie post op mijn Facebook pagina. Het Long Hoodie vest kun je ook alvast pre-orderen...



Als je nu niet zo'n fan bent van al die kleurrijke printjes, dan is nu al in een select aantal verkooppunten de business collectie te koop. Ik vertelde er al over in de blogpost; Tante Betsy business collection and more.
Ik weet dat SoMuch, 38Dresses, ApotheR, Freule Oldenzaal, B-Beth en Lillefant dit te koop hebben. Weet jij nog verkooppunten die het ook hebben ingekocht, dan vermeld het in een reactie. Of check mijn Tante Betsy shops lijst al klikkend op de webshops en winkels of Facebook pagina's.


En in de tweede lichting komen rustige prints zoals de vosjes print, polkadot print, parapluutjes, driehoekjes, parkieten en ook effen jurkjes. 
Klik op AW2018 om al eens te kijken naar previews die ik al eerder deelde. Hier een gave foto van Cwears van de Clumpy's, dat is de vosjesprint met het wollen Tante Betsy vest. 


Waar kijk jij naar uit en waar wordt jij blij van?

Lots of love from Susan