donderdag 5 juli 2018

Tante Betsy Summer love


Hey girls vandaag had ik eigenlijk allerlei items op mijn 365happyTanteBetaydresses Marktplaats account willen zetten, maar dat wordt waarschijnlijk iets voor morgen (in de loop van de dag). 
Ik ga in ieder geval afscheid nemen van een 7-tal jurken en 5 Tante Betsy tops/tshirts. Ik verloot alles onder de reacties tegen een vaste prijs. 


Vandaag heb ik dress Auntie Birds Blossom Black aan met een onderbroek top eronder. 
Nu zullen er vast dames zijn die zoiets hebben van ‘een onderbroek top?!?!’.
Ja een topje gemaakt van een onderbroek!


Een singlet of een gewoon topje onder mijn jurk in de zomer is me veel te warm. 
En met die enorme buste van mij heb ik bij bepaalde jurkjes zoals de overslag jurkjes of ook doorknoop jurkjes teveel inkijk. 
En dan is zo’n onderbroek top heel handig en lekker luchtig. 


Ik liet al eens live zien in mijn allereerste video op mijn Facebook pagina hoe je die maakt, nou ja verknipt. Je hoeft geen naaitalent te zijn, je hebt alleen wat durf nodig om een onderbroek te ‘verknippen’. Ik zou het dolgraag nog een keer live willen laten zien, maar ik kan nog niks over mijn hoofd trekken. 
Ik moet in al mijn jurkjes stappen en omhoog trekken en zo ook mijn onderbroek tops ;). 
Ik heb even wat screenshots gemaakt van mijn filmpje destijds. 


Maar ik maakte er ook al eens een blogpost (klik) over met voor en na foto’s van de zwarte onderbroektop die ik nu aan heb. Gisteren had ik hem ook aan onder de Summer Cross Stripe jurk van vorige zomer. 


De blauwe van op het filmpje had ik van de week nog aan onder Summer Cross Dress Breton Blue. Die had ik voor het allereerst aan en dochterlief bleek ook een blauwe streepjes jurk aan te hebben. Dus vond ik dat wel een fotomomentje waard ;). 


Dankzij mij onderbroek tops en Bandelettes (tegen schurende bovenbenen) kan ik dus heerlijk luchtig van de zomer genieten.Lees meer over Bandelettes


Hou jij ook van luchtigheid of doe jij gewoon een topje onder je jurk aan of wie weet draag je zelfs een onderjurk of shapingwear/broekje met pijpjes. 


Lots of love from Susan