donderdag 26 juli 2018

Happy Tante Betsy girls Live on FacebookHey girls vandaag gaat het dan eindelijk gebeuren, waar we allemaal zo lang op gewacht hebben. 
Ik kan jullie vandaag de Autumn Winter 2018 collectie laten zien. 
En wat een geluk ik kon dit tezamen met twee andere Limburgse Tante Betsy girls laten zien, alleen was me dat nooit gelukt. Als jullie de live video hebben gezien hoorden jullie misschien op de achtergrond dat ik gewoonweg niet in dress Holiday Gnome Love kwam.
Dit komt omdat mijn arm gebroken is geweest en dit net teveel pijn deed om me daar in te wurmen.
Ik draag nu veelal alleen Tante Betsy jurkjes waar ik kan instappen.Wat was het gezellig om deze Live pas sessie samen met Angelique en Vera op mijn Facebook pagina te doen. Ze dragen allebei maat L in de jurkjes van Tante Betsy, net zoals ik.
Ik kon niet alles mee krijgen wat er allemaal door jullie gezegd werd en volgens mij werd er ook lustig mee gekwebbeld tegen Tante Betsy die ook gezellig mee keek.
Ik wil beide dames nog eens uit het diepst van mijn hart bedanken, ik denk dat heel veel Tante Betsy girls blij zijn om te zien hoe de jurkjes vallen.
Zodra ik weer wat mobieler ben doe ik de pas sessie nog eens over, maar natuurlijk komen er ook gezellige outfit posts als het weer wat koeler is.Ik stuurde een enorme wishlist naar Tante Betsy, deze eerste lichting van de wintercollectie is namelijk helemaal mijn ding en ik ben gewoon groot fan van al die vrolijke printjes. 
Máár ondertussen weet ik ook als happy Tante Betsy blogger, dat het toch wel heel fijn is dat ik jullie álle modellen kan laten zien die uitgekomen zijn. 
Veel dames weten aan de hand van mijn Live pas sessies op Facebook, welke maat ze nodig hebben. 
Nu is die deze keer dus veelal gedaan door Angelique en Vera, maar ik hoop dat jullie toch een goed beeld krijgen.


Meten is weten
Er is maar één manier om te weten of een jurk op maat valt en dat is door deze op te meten. 
De taillewijdte is voor mij dé maatstaf, als je de taille plat op meet dan weet je meteen de maat. 
In maat L, de maat die ik altijd draag, hoort die officieel 42 cm te zijn. Vaak zijn de Tante Betsy jurken 41 cm in de taille, dus is dat de maatstaf. 
De oksel tot oksel wijdte is eigenlijk altijd als hij op maat valt 47 cm plat gemeten. 


Ik ben zelf maar klein, 1.57 m, en omdat ik me met mijn XL lijf in een L ‘pers’ valt de jurk door alle rondingen die ik heb toch in feite hetzelfde als iemand die 10 cm langer is. 
Mijn flinke buste, buik en billen zorgen ervoor dat de jurk vaak mooi op de knie valt. 
Is een jurk me te ‘ruim’ (44cm in de taille) dan valt hij langer uit wat ikzelf niet altijd even mooi vind. 
Mijn afmetingen zijn trouwens; bustewijdte 112cm - taillewijdte 98 cm en heupwijdte 114 cm. 
Dit alles past gewoon in een maat L!
Angelique is 1.70 m en Vera is 1.65 m om jullie een idee te geven. Normaal zou het leuk zijn geweest om een gezamenlijke fotoshoot te doen, maar daar is het véél te warm voor en na zo'n live pas sessie met een temperatuur in onze huiskamer van zo'n 27 graden.
Leuk detail is trouwens dat Vera mijn haren opgestoken heeft. Vera is schoonheidsspecialiste en visagiste en haarstyling, dit kun je zien op haar pagina Eye on Beauty.
Ik kan zelf heel moeilijk mijn eigen haar opsteken, vanwege mijn arm, dus ik was blij dat Vera me even gestyled heeft. Dankjewel lieverd!Nou girls nog geen outfit foto's, maar wel product foto's van de jurkjes en de afmetingen erbij. Ik heb de heupwijdte niet opgemeten, voor mij zelf is de taillewijdte het allerbelangrijkste en die borsten krijg ik altijd goed in de jurkjes geperst ;). Als ik een paar leuke screenshots heb van ons filmpje deel ik die ook ;). Hopelijk hebben jullie heerlijk mee genoten.

HOODIESLong Hoodie Pink én Red; Taille 45 cm OtO 51 cm, lengte 92 cm. 
STRAWBERRY/AARDBEIENPRINT

Lola Strawberry Black; Maat L = Taille 41 cm OtO 44 cm, lengte 105 cm

Lola Strawberry Red ; Maat L = Taille 41 cm OtO 44 cm, lengte 105 cm

Bobbie Strawberry Blue ; Maat L = Taille 41 cm OtO 47 cm, lengte 102 cm
PIXEL ROSE PRINT

Auntie Pixel Rose Black; Taille 41 cm OtO 44 cm, lengte 103 cm

Auntie Pixel Rose Old Blue; Maat L = Taille 41 cm OtO 44 cm, lengte 103 cm

Bibi Pixel Rose Gold: Maat L = Taille 41 cm OtO 44 cm, lengte 102 cm

Mia Pixel Rose Ice Blue; Maat L = Taille 43 cm OtO 48 cm, lengte 104 cm
GARDENIA PRINT

Sporty Gardenia Red maat M = Taille 42 cm OtO 47 cm, lengte 102 cm (valt groot dus)

Betsy Gardenia Black L = Taille 42 cm OtO 46 cm, lengte 102 cm

Betsy Gardenia Blue L = Taille 42 cm OtO 44 cm, lengte 102 cm
GNOME LOVE PRINT

Holiday Gnome Love Red : Maat L = Taille 40 cm OtO 46 cm, lengte 102 cm

Holiday Gnome Love Green ; Maat L = Taille 40 cm OtO 46 cm, lengte 102 cm

Suze Gnome Love Black : Maat L = Taille 42 cm OtO 46 cm, lengte 101 cm
HAPPY CAMPER PRINT

Betsy Happy Camper Black ; Maat L = Taille 41 cm OtO 45 cm, lengte 101 cm

Lemonade Happy Camper Blue;  Maat L = Taille 41 cm OtO 47 cm, lengte 102 cm
SQUARE ROSE PRINT

Bobbie Square Rose Red Maat L = Taille 41 cm OtO 48 cm, lengte 102 cm

Bobbie Square Rose Black; Maat L = Taille 41 cm OtO 48 cm, lengte 102 cm

Victoria Square Rose Orange: Maat L = Taille 42 cm OtO 47 cm, lengte 102 cm
Zo girls ik hoop dat jullie hier iets mee kunnen en zodra het weer wat minder is en ik de jurkjes makkelijk aan kan krijgen jullie ook leuke outfitposts te zien. Dan kan ik ook zelf zien hoe ze vallen, wat me opvalt is dat het merendeel toch netjes op maat valt in de taille. Een enkel jurkje is bij de oksel wat krapper, maar normaal krijg ik daar mijn buste met een omvang van 112 cm gewoon in.Na afloop heb ik de dames nog even mee naar boven genomen en hebben ze een jurkje mogen uitzoeken uit de jurkjes waar ik vanmorgen besloten had afscheid van te gaan nemen. De dames waren allebei blij verrast en hebben even heerlijk nog diverse Tante Betsy jurkjes uit oudere collecties gepast. Het was een super geslaagde middag en nu moet ik heel snel deze blogpost in orde maken.

Lots of love from Susan

28 opmerkingen:

 1. Eindelijk waren je jurkjes daar dan! Ik heb de passessie vanmiddag gedeeltelijk mee kunnen kijken, want ik moest gewoon werken ;-) Ik hoop snel outfitartikelen van je te zien!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja hopelijk snel wat foto’s maken, ik moet een schaduwrijk plekje zien te vinden want het gras is droog en de tuin ziet er gewoonweg niet uit. En ik heb ook nog hulp nodig met uit en aankleden. Maar gaat vast goed komen whahhaha. Knuff!

   Verwijderen
 2. Wat gaaf en leuk om te lezen. Mijn favo in ieder geval the Betsy Gardenia Black. Super
  Dank je wel voor deze geweldige gezellige blog.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Heb niet kunnen kijken was een beetje behoorlijk ziekjes

   Verwijderen
 3. Zo leuk 👌
  Wat een moois waar menig vrouwen hart sneller van gaat kloppenkloppen...

  Xoxo

  BeantwoordenVerwijderen
 4. heerlijk dames om te zien! ik ga sparen voor mijn Winterjurk, ik weet alleen nog niet welke...Dank voor t filmpje!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Heb je filmpje vanavond gekeken....erg leuk gedaan weer. Een verrassing was voor mij de Victoria square rose.....die heb ik nog niet gezien. Nieuw voor me. Hoop hem ergens tegen te komen. Fijne avond Suzan..tot morgen😘

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik vond het een hele gezellige pas sessie! Leuk om de jurken bij 3 dames te zien met de zelfde maat maar wel hele verschillende lichaamsvormen. Lief en stoer dat ze je wilden helpen! En ook heel lief van jou dat ze een jurkje van je mochten uitzoeken. Heel fijn dat je de maten even opgemeten hebt. Voor mij is de belangrijkste maat de lengte. Ik ben 1.78 en wil mijn jurken niet te kort hebben. Mijn wensjurkje de Mia Pixel Rose is één van de langste. Hopelijk kan ik hem snel ergens passen.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Erg leuk gedaan Susan - heb toevallig een heel stuk mee kunnen kijken door late pauze. En wat lief dat de helpende zussen nog een jurk mochten uitzoeken😉

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Super lief van Angelique en Vera dat ze je wilde helpen en je haar zat echt heel mooi! Het is een heel gezellig filmpje geworden en ik ben weer wijzer. Zelf nog niet bij een verkooppunt geweest, het is me echt te warm. Ben te bang dat ik de jurkjes niet in kom. 🤭

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Déborah Essers26 juli 2018 om 20:06

  Wat leuk om de jurken zo te zien! Ze zien er bij elk model (jullie dus) anders uit. En ik geloof dat ze allemaal op maat vallen dus ik had alleen kunnen laten zien dat ze mij niet pasten, haha! ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Heb jullie pas ontdekt maar ik ben FAN!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Wat fijn dat twee dames je wilde helpen (met dit bloedhete weer), en ons natuurlijk om zo meer te weten te komen over de maten. Super fijn. Heb net even de video bekeken via de Facebook van mijn man. Blij mee! Bedankt dames!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Dames, het was een heerlijk filmpje, heb genoten ervan. Nu eerst weer sparen! Knuffels Corine

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Jaaaa was super leuk om jullie te zien! Bedankt dames❤ wat een te gekke jurken allemaal����

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Kijken vanuit Engeland is niet goed voor mijn databundel. Maar deze blogpost is weer erg verhelderend. Het filmpje kijk ik dit weekend wel terug. En dan kan ik ook bestellen/passen.

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Heb nog niet het hele filmpje gezien, maar wat ik wel heb gezien was super. Maandagavond ga ik zelf op pad om te passen. Zin in. Knuffel Esther

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Dit was weer zo leuk om naar te kijken, zelfs 2x achter elkaar gekeken net. Lief van Angelique en Vera om jou hier bij te helpen, denk zo dat ze ondanks de temperatuur er ook zeer zeker van hebben genoten. Ik heb van alle jurkjes met de maten een screenshot gemaakt, kan ik mooi als richtlijn gebruiken met kiezen. Bedankt Susan! ♡

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Dank je wel voor al het meten weer, ik weet nu dat de Bobbie, Mia en Victoria voor mij in L helemaal goed zijn. Super.

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Leuk gedaan lieve dames. De jurkjes stonden prachtig. En de vesten ook. Lief dat je een jurk als verdienste hebt gegeven Susan.
  Maar..nu komt de grote maar, nu weet ik helemaal niet meer welke jurk ik het liefste wil..ik heb de Pixel rose in old blue al besteld bij Pinka. Maar het wensenlijstje wordt alweer langer en langer. Ik denk dat het de Bobby square red gaat worden. Liefs uit Middelburg

  BeantwoordenVerwijderen
 19. De passessie was erg leuk en gezellig om naar te kijken! Zo lief dat deze dames je geholpen hebben! Wat superleuk dat je ze nog de jurkje mee kon geven. Bedankt dames! Knuf voor jou!

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Ik heb weer “ouderwets” genoten. Vond je haar erg leuk zo Susan

  BeantwoordenVerwijderen
 21. Wat een leuke video was het weer! Leuk dat je de dames met een jurkje bedankt hebt, dat zal een verrassing geweest zijn. Ik dacht het zelf al, maar nu weet ik zeker dat ik bijna alles van deze collectie in S ga passen. Dat is voor mij wel heel fijn want tot nu toe is het aanbod in de winkels en webshops in XS niet weg groot :)

  Fijne dag en geniet van je blog vrije weekend straks! 😊

  BeantwoordenVerwijderen
 22. Super stoer, al dat gepas met deze hitte, petje af! Blij ze te zien dat je aan langzaam aan beter gaat, al is het nog niet oké gezien de holiday dress. Je had al gezien hoe die bij mij staat. 😉 M'n mooie blauwe shirt van je heb ik nog niet gedragen, pfff, véél te heet! Maar komt vanzelf. Deze nieuwe collectie is echt héél gaaf, ik vind het lastig kiezen. Maar hartstikke leuk om van iedereen foto's of zelfs filmpjes te zien ervan. Ik geniet op de achtergrond mee. 😊

  BeantwoordenVerwijderen
 23. Super dat de lang gekoesterde doos gister kwam! Gisteravond op 't gemakje zitten genieten van jullie gezellige pas sessie, super gedaan met zijn 3tjes. Wat was je haar mooi opgestoken! En ik vind (even terug spieken...) The Bobbie square Rose echt gemaakt voor jou, de kleuren, het model deze maat, kort gezegd... een echte knaller! Dank Susan dat je met dit warme weer ons blij hebt kunnen maken met hoe het aan zit en valt, fijne dag x

  BeantwoordenVerwijderen
 24. Ik ben zo blij met jouw filmpjes Susan... het helpt echt enorm!! En keilief van de meiden om jou te helpen en dat je ze met een mooi jurkje naar huis liet gaan, je bent een kanjer

  BeantwoordenVerwijderen
 25. Wat een fijne blog! Door vakantie kon ik de afgelopen weken alleen meelezen en niet reageren, je fb-filmpje ook gemist. Maar dit maakt een hoop goed! Je had met dat zoekgeraakte pakket wel extra tijd voor voorpret in elk geval! Heerlijk al die printjes en zo handig om te weten boh alles valt. Dankjewel!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Boh = hoe. Maar dat begreep je vast wel!

   Verwijderen

Thanks Tante Betsy girls voor jullie reacties, ik lees ze altijd met plezier :D.
Lots of love from Susan

Weet je niet hoe je een reactie achterlaat? In het witte vak kun je je tekst plaatsen. Vervolgens geef je bij 'reageer als' of 'profiel' aan hoe je wilt reageren. Als je kiest voor Naam/URL kun je je naam opgeven (de URL open laten), maar anoniem kan ook (bij een winactie wel gelieve je naam in het bericht achter te laten).

Op de pagina Giveaway How to? staat het ook nog eens uitgelegd, vooral als je doorklikt vanuit Facebook.