vrijdag 29 juni 2018

Be the powerful woman that you are!


Hey girls terwijl ik probeer in slaap te vallen op donderdagavond/nacht denk ik opeens aan wijze woorden die allemaal in me op komen en ik wil deze woorden graag met jullie mee geven voor het weekend. 
Alles waar je aandacht aan geeft groeit, dus denk niet in tekorten maar denk in overvloed. Focus je niet op alles wat je niet hebt, maar richt al je aandacht op alles wat je wel hebt. En als je dit doet zul je ontdekken dat je een heel rijk mens bent. 
Dat je omringd wordt door liefdevolle mensen, ook al heb je geen man of een gezin. Vaak heb je wel lieve vrienden of vriendinnen, aardige buren, leuke collega’s, lieve huisdieren en vergeet niet al die lieve Tante Betsy girls ;). 


Kijk eens naar alles wat je wel hebt, tel je zegeningen en voel je gezegend. 
Natuurlijk heeft ieder huisje zijn kruisje en hebben we onze lessen in dit leven te leren. 
Het is belangrijk om af en toe van een afstand te kijken waarom je dingen in je leven zijn overkomen, welke les heb je daar uit te leren. 
Vaak als je er midden in zit is het niet zo makkelijk om je zegening te tellen uit die moeilijke situatie en soms voel je je een slachtoffer en denk je waarom overkomt mij dit nu weer. 
Het is belangrijk om uit die slachtoffer rol te stappen.
Natuurlijk mag je verdriet voelen, een gemis voelen, boos zijn, onmacht voelen en allerlei andere gevoelens. 
Het mag er allemaal zijn! 

Weet ook dat je er weer bovenop komt, dat het ook weer over gaat, dat je uit dat dal omhoog klimt en dat je weer in je kracht kunt gaan staan. 
Wij vrouwen zijn hele krachtige wezens, wij zijn stuk voor stuk power woman, power girls. 
Denk eens terug aan een andere moeilijke periode uit je leven. Daar ben je vast krachtiger uit gekomen, je bent gegroeid als mens, je hebt ervan geleerd dat je erop mag vertrouwen dat het weer goed komt. 
Kijk dus naar alles wat je al bereikt hebt, wat een krachtige vrouw je geworden bent en dat jij je mannetje staat in moeilijke situaties. Dat je vol vertrouwen de toekomst tegemoet gaat. 
We zijn allemaal op weg, ieder met haar eigen lessen te leren. Zo mooi want die geleerde lessen daar kunnen we weer anderen mee helpen. Helpen hun te stimuleren, te motiveren, hun vertrouwen te schenken dat het weer goed komt. 
Leef in overvloed lieverds en tel al je zegeningen, zie alles dat je al bereikt hebt, maar wees vooral heel trots op jezelf. Jij bent een prachtige krachtige vrouw en ik ben trots op jullie stuk voor stuk!
In deze blogpost foto's van Annette, Karin, Jacqueline, Neeltje, Esther, Tjaaktje, Heidi en Joanne...en van mij ;). 
Heb een fijn weekend lieverds!


En vergeet niet mee te doen aan die leuke winactie waarbij je kans maakt op een van de vier Tante Betsy kadobonnen twv €50! Meedoen kan tot en met zondag en mag op mijn blog én/of Facebook pagina! Klik! Maandag maak ik de winnaressen bekend!


Lots of love from Susan


PS Deze keer weer een groot lettertype want ik heb dit vannacht op mijn iPhone getypt ;). En nu in de namiddag klaar gemaakt in Blogger...oh hoop zo dat ik binnenkort aan de slag kan met WordPress (ik krijg waarschijnlijk hulp van een oud schoolgenoot). 

27 opmerkingen:

 1. Dit is een goede wijze les 👌
  Zeker weten alle zegeningen tellen...
  Er zijn zoveel lieve mensen die men persoonlijk kent of niet, mensen die men
  door social media heeft leren kennen....
  Er zijn altijd mensen die luisteren willen....
  Daar dank ik hun inhet bijzonder voor....
  Ik doe al met je winactie 😉

  Heb een fijn weekend Xoxo

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hihihi volgens mij lukte het slapen vannacht echt niet want zo te lezen stuiterde je gewoon van de energie. Positieve energie dan hè?! Fijn om dat met ons te delen😘

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Bijzonder om mezelf zo terug te zien. Had ik een paar jaar geleden nooit gedaan, maar hé ik mag er wezen toch 😉 Net als jullie allemaal. En als inspiratiebron van dit alles, ben jij Susan 😙

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een Power boodschap. Kan me voorstellen jij niet kan slapen. Maar het is echt waar. Gericht op de positieve dingen is het leven veel fijner.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Dank je wel voor deze opbeurende woorden......soms zie je niet altijd wat de zegeningen zijn. Dan moet je er weer even op gewezen worden. 😘 . Heb een fijn weekend lieverd.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Mooi blog helemaal mee eens. De grootste tegenslagen leveren enorm veel op. En inderdaad tel je zegeningen en het overvloed denken. Je hebt helemaal gelijk Susan dank voor dit blog.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Dankjewel voor je mooie woorden. Ik zit nu inderdaad redelijk middenin wat moeizame veranderingen. Het gaat de goede kant op, en langzaamaan kan ik inderdaad een beetje van een afstand kijken, en zien dat het goed, of iig steeds beter, gaat. Ik ben druk aan het bewateren, en hopelijk kan ik in de toekomst oogsten. Goed gezegd, en ik zal het in m'n oren knopen! 😄 X

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Zo deze woorden had ik echt even nodig!! Vooral waar je zegt ‘kijk eens naar een vorige moeilijke periode en hoe sterk je daar uit bent gekomen’.... inderdaad laat ik daar op vertrouwen. Dank je wel lieve Susan! Xx Ina (sloot)

  BeantwoordenVerwijderen
 9. zo zit ik met tranen te lezen lief mens. dikke tietenknuffel van mij

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wat een mooie om precies dit vandaag nog even met ons te delen, en deze super womans in jou schijnwerpers. Ik denk altijd hoe mijn pad ook loopt, ik kon het aan, ik kan het aan, want blijkbaar heb ik de kracht ervoor om met alles te dealen wat komt, nog steeds zie ik dit de ene keer sneller in als een andere maar gelukkig blijft het lukken hier aan vast te houden. Ik weet wat een ontzettende rijkdom ik heb en daar ben ik zeer dankbaar voor. fijn weekend knuff xx

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Ppppffff, dit had ik weer even nodig, dankjewel Susan, dankjewel om wie jij bent. ♡

  Lieve groet xx en geniet van het mooie weer!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Dank je wel Susan, ik kan dit heel goed gebruiken, gewoon m’n zegeningen tellen en de rest komt later. Of niet, en dat is ook goed.
  Fijn weekend!

  BeantwoordenVerwijderen
 13. En... als je dat doet, je zegeningen tellen, dan gaat je leven er totaal anders uitzien.... Een prachtige les... Mooi omschreven lieve Susan!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Mooi gezegd Annette zo waar wat jij zegt. Als he met een dankbare blik durft te kijken zelfs na alle moeilijke dingen dan word je leven veel rijker

   Verwijderen
 14. Goed geschreven! Als iedereen het even print en boven haar bed hangt.. de wereld zal mooier zijn als iedereen keek naar wat hij-zij heeft en heeft bereikt. Een tevreden mens is een gelukkig mens. En jurkjes maken me gelukkig. En de nieuwe collectie ook! Oh nee.. kijken naar wat ik heb he? 😂 😘

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Prachtig geschreven Susan en zo is het maar net! Stilstaan bij alle positieve dingen ;)
  Wat een heerlijke foto's van alle dames in die mooie outfits, om vrolijk van te worden.
  Fijn weekend!
  Lieve groetjes,
  Nienke

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Den boer monique29 juni 2018 om 23:35

  Heerlijk om te lezen al die positiviteit, hier heeft het de laatste weken ook niet echt meegezeten. Hopelijk komt daar in de zomervakantie een hoop verandering in en gaan we de dingen weer door een roze bril zien. We zijn echt aan vakantie toe allemaal. Enne je lettertype leest heerlijk weg hoor Susan van mij mag het blijven. Fijn weekend allemaal . Lieve groetjes van Monique den Boer uit Dordrecht

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Superleuk om al die foto's zo op een rijtje te zien. Ik hou ervan.

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Aimee Moolenaar-Dols30 juni 2018 om 08:16

  Zo mooi. Echt. We are all beautiful creatures. power women.
  Prachtig geschreve. Xxx dikke knuffel

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Mooie woorden, ik ben er ook van overtuigd dat het werkt. Al valt dat niet altijd mee. Op de groep heb ik deze ' tegeltjes wijsheid' al verschillende keren langs zien komen; 'Trek iets positiefs aan, dat past altijd' 👗

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Prachtige woorden! En het klopt helemaal ... Ik heb dat door de jaren heen moeten leren. In dat opzicht kwam wijsheid met de jaren. Ik heb geleerd om gelukkig te zijn met wat ik heb en met wie ik ben. Ik heb tegenslagen gehad, maar daar ben ik sterker en mooier uitgekomen. Ik ben dan gek genoeg ook dankbaar voor de tegenslagen die ik gehad heb, het waren belangrijke levenslessen voor mij. Mooie blog Susan en leuk dat ik er ook even in mocht shinen!! :D

  BeantwoordenVerwijderen
 21. Ik hou van positief denken. Krijg je veel meer energie van. En het maakt je wereld een stuk leuker. En ik merk ook dat het veel beter werkt om te relativeren dan te zeuren. Iedereen maakt zijn dingen mee. Het is wat je ervan leert en hoe je ermee omgaat 😘

  BeantwoordenVerwijderen
 22. Beste Suzan,
  Jou blog is zooo leuk , en al die foto'jes daar word een mens vrolijk van ��
  Ik doe heel graag mee met de winactie , spannend ��
  Groetjes Monique A��

  BeantwoordenVerwijderen
 23. Wat een heerlijk positieve woorden
  Precies wat ik nodig heb, Mijn hoofd en lijf hebben het vreselijk zwaar met deze
  Ps. Mooie foto's heb je gebruikt,
  Veel liefs van Ellen

  BeantwoordenVerwijderen
 24. Zo is t! Ik heb in 2017 bewust een sabatical genomen van 10 maanden omdat ik Mn baan niet meer leuk vond. Ik heb afgelopen jaren ook veel dierbaren verloren en ik besteed geen energie meer aan zaken die ik niet leuk vind of noet belangrijk vind. Probeer zoveel mogelijk dat te doen waar ik energie van krijg niet wat me energie kost....

  BeantwoordenVerwijderen
 25. Wat een super toffe winactie weer Susan! Ik vind het zo ontzettend lief en genereus van je, dat je door de winactie van tante zo geïnspireerd raakt om een nog toffere winactie op te zetten. Alleen maar liefde wederom :).
  Als ik een van de gelukkigen ben, dan bewaar ik de bon voor de A/W collectie. Ik ben namelijk helemaal verliefd op de grafische bloemenprint (in alle kleuren dus dat wordt sowieso hard sparen)!

  Succes en liefs!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 26. Je hebt helemaal gelijk, het is belangrijk om je zegeningen te tellen. Vaak lukt dat. Op momenten dat ik heel weinig energie heb bijvoorbeeld, vind ik dat toch moeilijk, maar dan heb ik wel nog oog voor een vriendelijk woord of een lief gebaar. De mooie momenten, ook in minder goede tijden, koester ik en dat kunnen heel kleine dingen zijn, want die zijn soms het meest waardevol.

  BeantwoordenVerwijderen

Thanks Tante Betsy girls voor jullie reacties, ik lees ze altijd met plezier :D.
Lots of love from Susan

Weet je niet hoe je een reactie achterlaat? In het witte vak kun je je tekst plaatsen. Vervolgens geef je bij 'reageer als' of 'profiel' aan hoe je wilt reageren. Als je kiest voor Naam/URL kun je je naam opgeven (de URL open laten), maar anoniem kan ook (bij een winactie wel gelieve je naam in het bericht achter te laten).

Op de pagina Giveaway How to? staat het ook nog eens uitgelegd, vooral als je doorklikt vanuit Facebook.