vrijdag 29 juni 2018

Be the powerful woman that you are!


Hey girls terwijl ik probeer in slaap te vallen op donderdagavond/nacht denk ik opeens aan wijze woorden die allemaal in me op komen en ik wil deze woorden graag met jullie mee geven voor het weekend. 
Alles waar je aandacht aan geeft groeit, dus denk niet in tekorten maar denk in overvloed. Focus je niet op alles wat je niet hebt, maar richt al je aandacht op alles wat je wel hebt. En als je dit doet zul je ontdekken dat je een heel rijk mens bent. 
Dat je omringd wordt door liefdevolle mensen, ook al heb je geen man of een gezin. Vaak heb je wel lieve vrienden of vriendinnen, aardige buren, leuke collega’s, lieve huisdieren en vergeet niet al die lieve Tante Betsy girls ;). 


Kijk eens naar alles wat je wel hebt, tel je zegeningen en voel je gezegend. 
Natuurlijk heeft ieder huisje zijn kruisje en hebben we onze lessen in dit leven te leren. 
Het is belangrijk om af en toe van een afstand te kijken waarom je dingen in je leven zijn overkomen, welke les heb je daar uit te leren. 
Vaak als je er midden in zit is het niet zo makkelijk om je zegening te tellen uit die moeilijke situatie en soms voel je je een slachtoffer en denk je waarom overkomt mij dit nu weer. 
Het is belangrijk om uit die slachtoffer rol te stappen.
Natuurlijk mag je verdriet voelen, een gemis voelen, boos zijn, onmacht voelen en allerlei andere gevoelens. 
Het mag er allemaal zijn! 

Weet ook dat je er weer bovenop komt, dat het ook weer over gaat, dat je uit dat dal omhoog klimt en dat je weer in je kracht kunt gaan staan. 
Wij vrouwen zijn hele krachtige wezens, wij zijn stuk voor stuk power woman, power girls. 
Denk eens terug aan een andere moeilijke periode uit je leven. Daar ben je vast krachtiger uit gekomen, je bent gegroeid als mens, je hebt ervan geleerd dat je erop mag vertrouwen dat het weer goed komt. 
Kijk dus naar alles wat je al bereikt hebt, wat een krachtige vrouw je geworden bent en dat jij je mannetje staat in moeilijke situaties. Dat je vol vertrouwen de toekomst tegemoet gaat. 
We zijn allemaal op weg, ieder met haar eigen lessen te leren. Zo mooi want die geleerde lessen daar kunnen we weer anderen mee helpen. Helpen hun te stimuleren, te motiveren, hun vertrouwen te schenken dat het weer goed komt. 
Leef in overvloed lieverds en tel al je zegeningen, zie alles dat je al bereikt hebt, maar wees vooral heel trots op jezelf. Jij bent een prachtige krachtige vrouw en ik ben trots op jullie stuk voor stuk!
In deze blogpost foto's van Annette, Karin, Jacqueline, Neeltje, Esther, Tjaaktje, Heidi en Joanne...en van mij ;). 
Heb een fijn weekend lieverds!


En vergeet niet mee te doen aan die leuke winactie waarbij je kans maakt op een van de vier Tante Betsy kadobonnen twv €50! Meedoen kan tot en met zondag en mag op mijn blog én/of Facebook pagina! Klik! Maandag maak ik de winnaressen bekend!


Lots of love from Susan


PS Deze keer weer een groot lettertype want ik heb dit vannacht op mijn iPhone getypt ;). En nu in de namiddag klaar gemaakt in Blogger...oh hoop zo dat ik binnenkort aan de slag kan met WordPress (ik krijg waarschijnlijk hulp van een oud schoolgenoot).