donderdag 30 november 2017

Tante Betsy loves Clumpy's boots


Hey girls vandaag ga ik met jullie een review delen over die gave Clumpy's laarzen, model 105, in de kleur Plum. 
Wat ben ik blij met deze prachtige laarzen, zoals jullie allemaal wel weten ben ik gek op laarzen en vooral een hoger model laars. 
Stiekem had ik graag een paar blauwe of zwarte gewild, maar wow wat ben ik blij dat ik deze gave Plum kleur kreeg. Ja je leest het goed ik heb deze gesponsord gekregen :D.


Ik was eerst bang dat ze echt paars zouden zijn (hellup ik heb geen paarse Tante Betsy jurkjes dacht ik), maar naar mijn idee gaat de kleur Plum (pruim ;)) meer richting het roze. 
Het is in ieder geval een hele bijzondere kleur die bij verrassend veel Tante Betsy jurkjes past. Heb ik al gezegd dat ik er blij mee ben?! Whahaha. 


De hakhoogte is voor mij net de maximale hakhoogte waar ik goed op kan lopen. 6 cm is de max voor mij en dat zijn ze ook.
Nou ja de eigenlijke hak is hoger, maar ik reken altijd het verschil tussen hak en zool uit. Dat is voor mij de maatstaf!


Ik heb zelf maat 38/39 en heb maat 39 gevraagd, die maat heb ik ook bij Tante Betsy verkooppunt Eigen Stijl te Arnhem gepast. 
Ik leef graag op ruime voet ;). Mijn voeten willen nog wel eens opzwellen als het warm weer is en ik draag liever een extra zooltje of dikke sokken als dat een laars me te krap is. 


Wat ik ook fijn vind aan Clumpy's is dat ze een flexibel tussenstuk in de zool hebben. Geheel houten klompen dat is niks meer voor mij.
Geef mij maar Clumpy's die heerlijk lopen door dat flexibel rubberen tussenstuk. Je hoort ook niet dat je op klompen loopt door de rubberen zolen, zo fijn. 
Het leer is heerlijk flexibel en van een prachtige kwaliteit runderleer. Ik ben fan!
Een uitgebreide omschrijving over de materialen van Clumpy's vind je natuurlijk op de site van Clumpy's


Vandaag draag ik Tante Betsy Dress Lemonade Flower Branch Black.
Ik hou van een zwarte jurk, maar wel graag met een leuke vrolijke of fleurige print. Deze print is zo mooi en met twee prachtige kleuren, roze en groen, is het toch een vrolijke jurk.
In veel Tante Betsy jurkjes komt de kleur groen en roze in de print terug. Beide kleuren matchen heel goed met elkaar én met deze gave Clumpy's laarzen.
Vandaag heb ik er een Pamela Mann panty bij aan in de kleur Cerise (binnenkort volgt daar een review van). 
Ik heb de afgelopen tijd leuke combinaties gemaakt en laat jullie die vandaag allemaal zien. 
Kijken jullie gezellig allemaal mee?
Als allereerste wat combinaties met groene Tante Betsy jurkjes. 
En ook met rood is deze Plum kleur een prachtige combinatie. 
Met blauw combineren deze kleur laarzen ook prachtig. Je kan er natuurlijk ook een blauwe panty/legging bij dragen ;). Ik ben nu eenmaal gek op fuchsia roze whahaha.


En ook heel mooi met zwart! Maar dat zagen jullie al in de foto's van mijn outfit van vandaag en bij mijn Sporty Cherry Blossom Black ;).Natuurlijk zijn deze gave Clumpy's laarzen, model 105, er ook in andere kleuren die ook prachtig bij onze Tante Betsy outfits staan of andere jurkjes. 
Tante Betsy zette zelfs de nieuwe zomercollectie SS2018 op de foto met de bruine uitvoering (of is dat de Miel..).
Dit zippie jurkje hieronder komt er trouwens ook in paars!Er zijn heel wat verkooppunten die Clumpy's verkopen, waaronder heel veel Tante Betsy verkooppunten. Het is dan ook een perfecte match!
Klik hier voor de lijst van alle verkooppunten waar ze Clumpy's verkopen.

Bij Eigen Stijl in Arnhem heb ik de groene (Palm) aan gehad, een paar zwarte en een paar rode. En natuurlijk is deze Plum kleur er ook in een ander model, met lagere hak, model 91. 
Bij Tante Betsy verkooppunt Diezijner en bij Mijn Lievelingskleding, maar vast ook te koop bij meerdere verkooppunten. Zandra is ook groot fan en ik mocht deze foto's van haar delen met haar rode Clumpy's laarzen model 105. Thanks lieverd!
Stiekem staat de kleur Plum nu ook op haar verlanglijst ;). Tsja wie zijn schuld zou dat zijn hihihi. Lots of love from Susan