donderdag 9 november 2017

Tante Betsy makes me/us happy


Hey girls jullie kennen allemaal het gevoel wel als je Tante Betsy jurkjes (of Tante Betsy outfit) draagster bent, dat je er blij van wordt.
Je voelt je happy in je jurkje/outfit. Je wordt er blij van als je in de spiegel kijkt. 
Voor mij is dat dé belangrijkste stelregel bij het dragen van een Tante Betsy jurkje. 


Gisteren was een enorm sombere dag qua weer en de rode jurkjes in mijn kast riepen om het hardst. Ik besloot om Dress Ola Apple Big Red aan te doen. Gisteren was ik de lady in red, wat werd ik blij van mijn eigen outfit. 
Heerlijk gecombineerd met een 200 denier apollo legging, rode cowboylaarzen en een rood Tante Betsy vestje was mijn outfit compleet. Ik had zelfs een rode bh aan herinner ik me nu en ik deed een rood RJ bodywear jurkje onder mijn jurk aan (eigenlijk meer omdat die tevoorschijn kwam toen ik naar een top zocht whahaha). 


Ik las net even mijn oude blogpost terug; does it make you happy?
En bedenk me weer dat ik geleerd heb dat een nieuw jurkje dat je bijvoorbeeld hebt ontvangen nadat je het bij Tante Betsy in de webshop hebt besteld of in een van de andere webshops, soms 's morgens heel anders kan uitzien als 's avonds. 
Ik heb het al eens aan de hand gehad dat ik 's avonds een jurkje aan doe en denk 'mwah mwah'.
En als ik hetzelfde jurkje 's morgens nog eens pas met een fris gewassen en opgemaakt hoofd, dat ik meteen denk 'yess!'. 
's Avonds ben ik moe, 's avonds heb ik vaak nog een volgegeten buik dus mijn advies is doe een nieuwe jurk waarover je twijfelt nog eens aan op een beter moment van de dag of de dag erna ;). 


Ik maak me ook altijd eerst op voordat ik me aankleed.
Ik gebruik geen foundation of zo...ik ben niet van de make-up afdeling. Maar een beetje rouge op mijn wangen, een kajal streepje rondom mijn ogen en mascara op mijn wimpers doet voor mij wonderen om me meteen beter en mooier te voelen in een outfit. 


Vroeger had ik een schoonmoeder die altijd zei als ze me zag 'keend wat zuuste slech oet...biste kraank?'/ 'kind wat zie je er slecht uit, ben je ziek?'
Nou girls ik heb geleerd dat ik met een beetje rouge op er niet meer zo bleek uit zie en die opmerking nooit meer naar mijn hoofd geslingerd kreeg. 
Je gaat je bijna vanzelf slecht voelen als iemand je dat vraagt... Daarom geloof ik in positief zijn, het positieve in mensen zien en het positieve in mezelf zien. Positief in het leven staan heeft me enorm geholpen en met een Tante Betsy jurkje aan mijn lijf voel ik me geweldig. Dus girls wees positief, geef lieve complimentjes...ook aan vreemden. Glimlach tegen een vreemde en zeg goededag.
Je hoeft echt niet iedereen die je op straat tegenkomt goededag te zeggen als je in een stad woont en door een drukke straat loopt. 
Maar je zou zomaar iemand heel blij kunnen maken met een aardig en oprecht compliment. 
En kom je een Tante Betsy girl of jurkjeszusje in het wild tegen zeg hoi! Heb het lef om haar aan te spreken, dat vind ze vast leuk of zwaai naar haar. 
Samen maken we de wereld een mooiere plaats om op te wonen in onze vrolijke jurkjes!Lots of love from Susan

Oh jaaaa ik zie net na het schrijven van deze blogpost dat Tante Betsy op Facebook een nieuwe gave winactie heeft, waarbij je kans maakt om een Tante Betsy setje te winnen. Een jurkje mét jacket óf een top met rokje en jacket. Ja ik schreef het al Tante Betsy makes us happy! Wat een lieve winactie weer :).