maandag 20 november 2017

Dress Mollie Grafisch Black and more


Hey girls wow wat was het dit weekend ook enorm wennen dat ik in de weekends niet meer blog.
Ik deelde mijn outfit van zaterdag wel op twee Tante Betsy Facebook groepen, gewoon om een teken van leven te geven en omdat het zo'n gave outfit was. 
Ik kreeg namelijk van de week weer een heerlijk verrassingspakketje van het lieve Tante Betsy team. 
Anita had me gevraagd of er nog een jurk was die ik graag wilde hebben. Oh jaaa ik had nog wel iets op mijn wishlist staan...Tante Betsy heeft zoveel gave jurken deze Autumn Winter 2017 collectie. Een van die jurken zagen jullie van de week al voorbij komen, Dress Twiggy Little Apple Red
Zoals jullie inmiddels allemaal wel al weten is rood mijn lievelingskleur en deze jurk bleef maar door mijn hoofd spoken. 
Maar ik heb al twee keer eerder een Twiggy jurk gehad van andere collecties en allebei de keren werd ik daar toch niet helemaal happy van, dus ik durfde deze niet zo goed te kopen. 
Tijdens mijn verrassingsfeestje, ter ere van mijn 50ste verjaardag, bij Tante Betsy verkooppunt SoMuch te Heerenveen heb ik de zwarte aangehad. Hij stond me toch heel mooi en destijds was ik al aan het twijfelen... 
Dus jaa die wil ik wel heel graag hebben...en ik ben er blij mee, want wat heeft deze jurk toch een mooie halslijn en wat is het toch een gave appeltjes print. 


Maar er was nog een jurk waar ik normaal niet zo snel voor zou kiezen, Dress Mollie Grafisch Black
Omdat ik een enorme buste heb, 85 G met zo'n 112 cm omtrek, kies ik meestal alleen jurkjes met een mooie diepere halslijn. 
Ik heb door de jaren heen geleerd dat ik een mooi decolleté nodig heb, zodat mijn buste niet zo inmens lijkt. 
Niet dat ik moeite met mijn buste heb hoor, maar het staat gewoon mooier als ik jurken draag met een mooie halslijn die niet te hoog gesloten is. 
Het model Mollie daarintegen heeft wel een hoge halslijn zonder decolleté, maar toch bleef deze jurk in mijn achterhoofd zitten. Ik had hem ook al eens gepast in Tante Betsy verkooppunt Eigen Stijl te Arnhem ;). 


En daarnaast vind ik het belangrijk om jullie hier op mijn happy Tante Betsy blog ook te laten zien hoe de Tante Betsy jurkjes uit zien op een flinker model. 
Dus toen Anita aan me vroeg welk jurkje ik nog graag wilde hebben schreef ik ook over dit jurkje en twee andere jurkjes die ik normaal niet zo snel zou kiezen. 
Ik gaf aan dat als ze toch niets voor me zouden zijn, ik ze ter zijner tijd zou verloten voor een winactie.
Nou lieverds met deze Mollie Grafisch Black ben ik enorm blij! Ik heb hem al twee keer gedragen, zaterdag een stoere look met mijn Dr. Martens laarzen eronder. Ik heb er trouwens een zwarte thermolegging bij aan ;). 


En met mijn Lotte Black erbij, wat is het toch fijn om zo'n mooi lang vest erbij te dragen.
Ik draag die ook wel als jurk hoor, ik heb Lotte Black trouwens in maat M, hij valt ruimer in de maat. Dress Mollie heb ik in mijn eigen maat, maat L.


Woensdag had ik hem voor het eerst aan, maar dan gecombineerd met mijn gave Clumpy's laarzen (model 105) in de kleur Plum. Zo'n mooie kleur is dat. Binnenkort laat ik zien welke kleuren er nog meer bij passen en vertel ik wat meer over de laarzen.
De lengte van Dress Mollie Grafisch Black is trouwens 95 cm in maat L.Zo girls nu heb ik wel weer genoeg tegen jullie gekwebbeld. Ik hoop dat jullie een fijn weekend hadden. Ik heb ervan genoten samen met manlief!

Lots of love from Susan