maandag 27 november 2017

Happy Tante Betsy giveaway Hippe-Dingen shop


Hey girls na een derde blogloos weekend ga ik meteen weer goed van start met een nieuwe winactie. Vorige week heb ik twee dames blij gemaakt met een Tante Betsy kadobon twv €25 en loopt er een gave winactie bij mijn blogpost Which boots make you happy? 
Vandaag weer een winactie in samenwerking met een Tante Betsy verkooppunt
Het is inmiddels alweer een tijdje geleden dat ik de twee Pippa Dark Blue jurken verkocht heb via mijn Marktplaats account 365happyTanteBetsydresses. Deze twee jurken waren gesponsord door Tante Betsy verkooppunt Hippe-Dingen om er een leuke winactie van te maken. 



Hippe-Dingen heeft twee stenen winkels, eentje in Zutphen en eentje in Oosterbeek. Daarnaast is er ook een Hippe-Dingen shop waar je online kunt kopen. 


Er is stiekem niks leukers als lekker live naar zo'n leuk verkooppunt te gaan.
Zo'n leuke stenen winkel binnen lopen, de atmosfeer te proeven, lekker allemaal leuke jurkjes of andere items uit de rekken te plukken en uitgebreid te gaan passen. Ook fijn om je te laten adviseren door de verkoopsters!




En ze hebben ook bijpassende items te koop, zoals Clumpy's, accessoires van Urban Hippies en nog veel meer leuks. 
Zoals bijvoorbeeld de Danefae jassen (softshell en winterjassen), dus ze zijn bij Hippe-Dingen van alle markten thuis. 



Maar woon je nu niet in de buurt dan kun je ook online shoppen in de Hippe Dingen shop.
Ik zie nog een aantal mooie Tante Betsy jurkjes te koop in diverse maten zoals Shirt Dress Pieper Blue, Dress Lemonade Stardot Red, Zippie Denim LS Navy/Red, Dress Lemonade Flower Branch Navy en diverse andere Tante Betsy jurken. 



Maar ze hebben er natuurlijk ook Tante Betsy rokjes, tops en blouses te koop.
Én je bestelling wordt heel gaaf ingepakt!



Wat kun je winnen?
Van de opbrengst van de twee Tante Betsy Pippa dark blue jurken ga ik drie kadobonnen/shoptegoed verloten ter waarde van € 25
Altijd leuk om een mooie korting te hebben op een Tante Betsy jurkje, rokje of top. Dat maakt het net weer wat makkelijker om jezelf te verwennen met wat leuks van de Tante Betsy collectie. 

Omdat ik drie kadobonnen/shoptegoed ga verloten kun je op drie plaatsen mee doen en daardoor je winkansen vergroten. 
Eentje geef ik weg onder de reacties op mijn blog, eentje onder de reacties op mijn Facebook winactie bericht en eentje onder de reacties op mijn Instagram bericht


Hoe doe je mee?


Doe gezellig mee en laat je reactie dus hieronder achter!
Daar staat uitgelegd hoe je hier kunt reageren. 
Maar je kunt natuurlijk ook alleen op Facebook of Instagram reageren, maar door op alledrie de plekken te reageren vergroot je je winkansen ;).
En bij sommige winacties geldt alleen je reactie op mijn blog (zoals deze), dus kom op ook jij kunt het! Succes!

Lots of love from Susan