maandag 6 november 2017

SoMuch lucky Tante Betsy girls


Hey girls weer een blogpost waar een heleboel Tante Betsy girls en Tante Betsy wannabees naar uitkijken, vandaag ga ik namelijk zeven Tante Betsy girls blij maken. Ik was me nog even aan het bedenken of er ook Tante Betsy wannabees bij de namen zaten die ik getrokken heb, maar nee het zijn allemaal Tante Betsy girls.


Als je een Tante Betsy wannabee bent ga eens heerlijk op bezoek bij een Tante Betsy verkooppunt en wie weet kom je er wel uitlopen als een Tante Betsy girl ;). 
Binnie van Tante Betsy verkooppunt SoMuch heeft een stenen winkel in het centrum van Heerenveen en die is echt een bezoekje waard. Het is een heerlijke vrolijke winkel met meerdere vrolijke jurkjes merken en veel ander leuks.


En wat ik zo lees aan de reacties van de winnaressen staan Binnie en het team van SoMuch fashion nog meerdere gezellige bezoekjes te wachten.
Ik heb heerlijk genoten van al jullie reacties, wat een leuke plannen hebben jullie. Ik hoop als je niet gewonnen hebt, dat je dan toch die plannen gaat waarmaken en er een keer heerlijk gaat shoppen. 


Als jullie me al wat langer volgen dan weet je dat ik altijd lootjes trek, vroeger deed ik dat handmatig maar dat is gewoonweg niet meer te doen. Ik heb wel alle namen op een rijtje gezet, nou ja meerdere rijtjes want je kon je kansen vergroten door op meerdere plekken te reageren (onder de winactie blogpost, onder de winactie blogpost op mijn Facebook pagina en onder de winactie post op mijn Instagram pagina) en via naamloten lootjes getrokken. 


Wie oh wie zijn de gelukkige Tante Betsy girls die een gezellig bezoekje aan de winkel van SoMuch gaan brengen of met een lekker kopje koffie of thee vanuit hun luie stoel in de webshop van SoMuch een Tante Betsy item gaan bestellen met een leuke korting van €50. 
Ja je leest het goed, ik heb besloten dat ik zeven dames blij maak met shoptegoed twv €50!
Let op er is wel een maar...dit is alleen geldig op de nieuwe collectie en niet geldig tijdens de sale. Binnie vroeg me om dat even erbij te vermelden. 
Zo'n shoptegoed van €50 is natuurlijk al een hele mooie korting op een leuk Tante Betsy jurkje of ander Tante Betsy item, dus dat gaat vast goed komen.


Het is voor mij ook altijd een verrassing wie nu weer als winnaars uit de bus komen en ik word stiekem ook wel altijd heel blij als ik bekende namen zie tevoorschijnkomen bij naamloten.nl
En zo leuk dat er twee dames bij zitten die me hier al vanaf dag 1 volgen en ook al op mijn creatief blog, maar wie oh wie zouden dat zijn.
Nou laten we de stamgasten maar niet langer in spanning houden, Pippa's Hus Esther jij mag heerlijk gaan shoppen bij Binnie in Heerenveen, sleep je dochters maar mee en maak er samen een gezellige dag van.Mijn eigen Tante Betsy dinnetje Petra die al heel wat keren een kansje heeft gewaagd, jou mag ik ook blij maken! Dankzij je reactie op Instragram. Heerlijk gaan shoppen samen met je personal shopper Bob!En er zit nog een stamgast bij die me toch ook al heel lang volgt; Corine ook jij gaat zo te lezen heerlijk shoppen bij Binnie in de winkel samen met Corina, leukk! Op mijn verrassingsuitje ter ere van mijn 50ste verjaardag was ze er ook (2de van rechts).Wie oh wie ga ik nog blij maken, ik heb nog vier namen te gaan...wat leuk is dat eigenlijk alle dames op meerdere plekken gereageerd hebben, vier van de winnaressen reageerden ook op mijn Instagram pagina (omdat ik zoveel dames blij kon maken, kon je deze keer ook daar een kansje wagen).
Omdat trouwens iedereen ook hier onder mijn blog heeft gereageerd deel ik de reacties van hier ;).
Zandra is een regelmatige bezoeker van de stenen winkel van SoMuch en ze gaat zo te lezen heerlijk samen shoppen met Sylvia.Karin gaat ook gezellig met vriendin en jurkjeszusje Saskia naar Heerenveen shoppen.De twee andere winnaars gaan volgens mij webshoppen hihihi, Mirna ik mag jou ook nog blij maken en ook Janette! Oh nee Mirna heeft nu een goede reden om naar Heerenveen te gaan en wie weet gaat Janette ook wel met haar fotogenieke man ;).

Gefeliciteerd allemaal en meld je even bij Binnie om af te spreken hoe verder met deze gave prijs. Shop ze bij SoMuch te Heerenveen!En alle dames die ik deze keer niet blij kan maken, er staan nog meer winacties in de planning en natuurlijk blog ik ook dagelijks gezellig over mijn Tante Betsy verslaving en aanverwante zaken. Ik zou het leuk vinden als je regelmatig op bezoek komt hier op mijn happy Tante Betsy blog en lekker mee leest en een gezellige reactie achterlaat.

Lots of love from Susan

PS ik ben zo stout geweest om ook de foto's van de diverse Tante Betsy girls erbij te zoeken, eigenlijk heb ik van iedereen toestemming, alleen die van Janette eigenlijk niet expliciet maar ik hoop dat het okay is Janette anders hoor ik het graag.
De Tante Betsy girls foto's die ik deel op mijn blog daar heb ik altijd toestemming voor gevraagd.