dinsdag 21 november 2017

Christmas shopping in Dress Snappie Stardot Navy


Hey girls wat is het fijn om na een weekend van afwezigheid weer terug te zijn. Ik geniet zo van jullie lieve en leuke reacties, ik heb net nog heerlijk zitten te lachen om Gerda haar reactie, whahaha heerlijk!
Gisteren had ik voor het eerst een van de andere jurkjes aan die in mijn verrassingsenvelop van Tante zat. 
Dress Snappie Stardot Navy, een mooie kleur grijsblauw gecombineerd met navy. Ik zou normaal sneller voor model Lemonade kiezen, dat is zo'n gaaf model, maar op een of andere manier trok de Snappie harder. 
Ik vertelde onlangs al dat ik vanwege mijn enorme buste dit snappie model met alle snaps (drukknoopjes) open draag met een top eronder, zodat het mooier staat en wat breekt. Ik droeg er een petrolkleurige sportbh onder ;). 


Gisteren besloot ik voor een blauwe combinatie, met een petrol kleurige thermolegging en mijn gave Tony Mora cowboylaarzen. 
Ik graaide ook nog snel Sweatvest Lotte Jeans mee en samen met mijn Danefae jas maakt dat deze combinatie. 
Manlief had een afspraak vlakbij Maastricht en ik ging even een paar uurtjes bij mijn vader op bezoek in de tussentijd. 


Daarna zijn we naar de Intratuin in Maastricht gereden, ik wilde even langs de kringloop daar vlak in de buurt. Maar manlief wilde eerst de kerstafdeling van de Intratuin bezoeken. 
Wow wat een gave kerstafdeling!
En oh daar staat me toch een kerstboom waar mijn hart sneller van gaat kloppen. Heerlijk vol met zoete knalkleurtjes. Daar wil ik wel een minuut gratis winkelen winnen!
Manlief moest even verplicht een foto maken van mijn outfit, ik had thuis geen tijd gehad en het is natuurlijk wel leuk om zo eens een andere achtergrond te zien voor jullie ;). 

Ik heb genoten van al dat moois daar, wat een walhalla en stiekem vind ik deze keer de Intratuin in Maastricht mooier als die in Geleen waar we ook al zijn geweest. Op jacht naar 'kerstballen' in de vorm van een Classic Mini. 
We hebben inmiddels een hele verzameling Classic Mini kerst ornamenten.
Van de Intratuin, Big Bazar, Bijenkorf en vorig jaar hebben we die van de Gamma gescoord. Maar ook uit Engeland...
Manlief is er helemaal blij mee en ze staan nu nog veilig bovenop de tv-kast, maar een aantal gaan ook binnenkort onze kerstboom sieren. 


We hebben de leuke Rudolph kerstmini van vorig jaar bij de Gamma gemist, maar wellicht vinden we leuke hoorntjes en pimpen we een andere. Hier staat manlief te kijken naar hoorntjes, die te groot en te zwaar waren ;). 
Daarna reden we ook nog even de binnenstad van Maastricht in, manlief wilde naar de Bijenkorf een gouden Classic Mini kersthanger kopen. 
We kochten ze al na een tip van een Tante Betsy girl in drie verschillende kleuren (middelste foto), maar manlief maakte een Deense mini vriendin blij met de gouden. Dus nu moesten we opnieuw erheen, gelukkig hadden ze die kleur nog hangen. 
Vandaag heb ik Dress Snappie Stardot Navy nog even aangedaan voor een fotoshoot, om bij deze blogpost te delen. 
Natasja van Beautyspots inspireerde me met een roze combinatie. 
Zo kunnen jullie ook zien dat roze ook heel goed kan bij deze jurk, ik heb de jurk hier aan samen met mijn Clumpy's laarzen in de kleur Plum.Normaal draag ik graag een Tante Betsy jurk in knalkleurtjes, maar je ziet dat het ook met kleurige accenten kan. 
Of zoals gisteren in verschillende/dezelfde tinten blauw...ik hoef natuurlijk niet altijd te knallen ;). 

Lots of love from Susan