dinsdag 28 november 2017

So happy with ZOO Adventure boots


Hey girls wat een gezellige reacties weer op mijn winactie blogposts, love it! 
Vandaag ga ik het eens wat uitgebreider hebben over mijn ZOO Adventure outdoor laarzen. 
Jullie weten allemaal wel dat ik enorm blij ben met mijn Tante Betsy jurkjes en outfits. Maar ik ben ook enorm blij met mijn outdoor laarzen van ZOO Adventure. Deze maken het voor mij mogelijk om heerlijk in het bos te gaan wandelen met mijn Tante Betsy jurkjes. 


Vandaag deed ik mijn donkerblauwe ZOO Adventure laarzen aan, model Adisa, de kleur heet Mauve. 
In het Maastrichts betekent mauve paars, maar ze zijn gewoon donkerblauw hoor ;). 
Deze kleur had ik al heel lang op mijn wishlist staan, een prachtige diep warme kleur blauw. Vandaag heb ik geen Tante Betsy jurk aangedaan, maar een setje. Ik had vanmorgen mijn laatste fysio afspraak van het behandeltraject ivm mijn burn-out en had een sportieve Tante Betsy outfit aan. 
Maar omdat ik zo blij ben met de halslijn van deze gave Tante Betsy top (Sweety Top Stripe Navy) heb ik vandaag gekozen voor mijn Skirt Denim Navy
Ik heb er ook een nieuw merk panty's bij aan van Pamela Mann die ik aan het testen ben (ook te koop bij diverse Tante Betsy verkooppunten), binnenkort meer daarover. 
Nu terug naar mijn ZOO Adventure boots die prachtig staan bij deze combinatie. 
Ik hou ervan om mijn Tante Betsy outfit af te maken met een paar mooie laarzen. 


Ik draag deze outdoor laarzen ook wel gewoon onder mijn Tante Betsy jurkjes hoor. Maar ik kocht ze bewust om in het bos aan te doen. 
Wandelschoenen vind ik stiekem helemaal niks onder een jurk, terwijl ik een paar sneakers eronder wel heel leuk vind of een paar Dr. Martens boots. 
Maar ik ben nu eenmaal gek op laarzen en toen ik de ZOO Adventure laarzen eens op Facebook tegenkwam was ik verkocht. Eerst kwamen de roze, daarna de rode en heel snel erna viel ik voor de azuurblauwe.
Ik hou van vrolijke kleurtjes en ze passen super bij mij en hoe ik ben. 


Ik heb een keer een heel stomme opmerking op mijn happy Tante Betsy blog Facebook pagina gekregen van iemand die zei dat ik net op ma Flodder leek. 
Ja de laarzen zijn inderdaad grof, but so what?! Ik ga niet met een paar elegante laarzen het bos in omdat iemand anders dat beter vind staan. En onlangs gleed ik ook iedere keer uit met mijn cowboylaarzen in de binnenstad van Maastricht op natte gladde tegels naast de kinderkopjes. Wat heb ik toen een paar keer gedacht 'had ik maar mijn ZOO Adventure laarzen aan'. Dus sjiet aon de luij en sjiet aon stom vrowluij!
Ik volg gewoon mijn eigen gevoel en draag waar ik blij van wordt :p. Zo nu weer terug de natuur in...wat was het heerlijk om in het bos te lopen. In de natuur zijn doet me zo goed, ik ben graag buiten in de frisse lucht en geniet van de helende natuur. 
Het was vandaag op sommige plekken flink modderig in het bos, met die vele regen van de afgelopen tijd. 
Maar een mooi moment om nog eens extra speciaal voor jullie de proef op de som te nemen. En heel bewust de modder op te zoeken...
Naast het feit dat deze laarzen zo mooi matchen met mijn Tante Betsy outfits, zijn ze waterdicht alsook vuilafstotend. 

De rubberen buitenzolen van deze laarzen hebben een gewelfd profiel waardoor modder niet in ieder gaatje en kiertje gaat zitten zoals bij een paar wandelschoenen. Manlief draagt altijd Meindl's en ik heb ook nog een paar Meindl's wandelschoenen staan. 
Menn wat een werk om daar modder tussenuit te halen.De ZOO Adventure laarzen spoel je gewoon af onder de kraan en klaar is Kees...oh nee Susan ;). 
En drogen aan de lucht, niet bij de verwarming! Verdere onderhoud tips vind je hier
Had ik jullie al verteld dat ik er blij mee ben?! Whahaha. 
Ja ik weet girls dat het een flinke uitgave is, ik heb er zelf nu 5 waarvan ik 2,5 zelf heb betaald ;). Dit paar heb ik gesponsord gekregen. Maar je krijgt heel veel waar voor je geld. 
En ik zie dat een paar Meindl wandelschoenen helemaal niet veel scheelt qua prijs.


Het Adisa model kost €199,90 en is er in meerdere kleuren, vanaf maat 36 t/m 42 (ook enkele in maat 35). 
Ze worden geproduceerd in Nederland en is jouw maat uitverkocht, informeer er even naar want dit zijn doorlopende collecties en worden weer bij gemaakt. 
Stiekem hoop ik dat er nog eens een appelgroene komt in het Adisa model. 


Oh ja je krijgt er twee binnenzooltjes bij (eentje zit al in de laars). 
Met de dikste van 7mm kun je de laars een halve maat kleiner maken. 
Ik draag zelf maat 39 (mijn kuitwijdte is ook 39 cm) en heb het dunnere zooltje (4mm) erin liggen en daaronder heb ik zo'n thermo zooltje gedaan. Niet zozeer ivm de kou of zo maar omdat ik graag op grote voet leef. Ik zit tussen maat 38 en 39 in (alhoewel als ik de tabellen moet geloven heb ik een 37). Je kunt alle informatie over maatvoering bij maatadvies vinden, verzenden en retourneren is gratis in de online shop van ZOO Adventure.
Maar je kunt natuurlijk ook naar een verkooppunt gaan, Ik paste ze vorig jaar november bij De Wit Schijndel (klik voor die blogpost).
Maat 38 past me ook, maar omdat mijn voeten opzwellen en ik graag op grote voet leef koos ik voor maat 39. Ik draag liever een schoen die me groter valt en doe er een zooltje in of dikke sokken als een krappe schoen omdat mijn voeten opzwellen.


Nou girls vollediger als dit kan ik denkelijk niet zijn ;). Het is meteen een hele lange blogpost geworden. Meer blogposts over ZOO Adventure vind je onder mijn tag ZOO Adventure.
En jullie zien hier ook wat screenshots van mijn Live on Facebook filmpje waar ik meer over de laarzen vertelde en over mijn Danefae softshell jas

Lots of love from Susan