vrijdag 10 november 2017

Taking good care of myself


Hey girls ik heb er al eens eerder over nagedacht, maar ik heb nu toch besloten om door te zetten en beter voor mezelf te zorgen en in het weekend niet meer te bloggen. 
En te zorgen dat het weekend qualitytime is voor mezelf én manlief en/of met andere lieverds om me heen. 
Wie weet kan het toch zomaar zijn dat ik op een later moment wel eens de behoefte heb om wat te delen in het weekend. Maar voor nu ga ik het weekend voor mezelf gunnen en even een stapje terug doen. 
Wees gerust ik blijf gewoon dagelijks bloggen (behalve in het weekend ;)) en gezellig over Tante Betsy en aanverwante zaken schrijven. 
Ik kom net van mijn therapeute af als ik dit schrijf zittend op een bankje aan de rand van een bos in mijn nieuwe Danefae jas. Normaal zou ik voor mijn rode softshell jas gekozen hebben om mijn rode look van vandaag door te voeren. Maar ik wilde deze winterjas testen hoe warm hij is en hoe fijn hij is. Het regende vanmorgen toen ik op de fiets stapte en deze winterjas zou regenbestendiger zijn tov de Jane softshell jassen van Danefae, 5000mm tov 3000mm. 
Niet dat het heel hard regende hoor ;). Maar ik ben wel blij met mijn nieuwe winterjas...binnenkort lees je er meer over in mijn blogpost ;). Vandaag gekozen voor wederom een rode look, de derde dag dat ik een rood Tante Betsy jurkje draag. Ik heb blijkbaar de behoefte aan kleur en in mijn kracht staan. 


Omdat het bij de therapeute een gecombineerde afspraak is, koos ik het heerlijk comfortabele streepjes jurkje uit de zomercollectie, Dress Patsy Stripe Rose Red
Wat een feestje om deze comfortabele jurk te dragen samen met mijn Tante Betsy legging Solid Red en mijn gave Vera Jacket Red en rode ZOO Adventure outdoor laarzen.
Vanwege het weer verwachtte ik dat we in de sportruimte oefeningen zouden gaan doen ipv te wandelen in het bos. We hebben inderdaad yoga stretch oefeningen gedaan, zo dankbaar voor mijn lieve therapeute waarvan ik binnenkort alweer afscheid moet gaan nemen, het einde is in zicht. 


Terwijl ik dit aan het typen ben, komt er een wandelaarster aan en ik krijg een complimentje dat ik hier lekker zit, dat ze dat goed van me vind. We maken een praatje en terwijl ze wegloopt zegt ze 'ik weet niet waarom ik je dit moet zeggen...maar je moet in jezelf geloven'. Slik...
Ik bedank haar natuurlijk en schrijf de rest van dit stukje met vochtige ogen... 
Wat zijn er toch veel lieve mensen om ons heen. 
Ik kreeg ook al bij mijn therapie complimentjes over mijn Tante Betsy jurkje, mijn Tante Betsy outfits. Wat een kadootjes vandaag...ik ontvang ze heel bewust in het kader van Geefmaand November. 


En als ik later op de dag mijn postvak op aan het ruimen ben ontdek ik mailtjes van sponsors of sponsors to be en beantwoord ze. Yess ik krijg een paar laarzen toegestuurd, binnenkort gaan jullie zien welke ;). Ze zijn zo gaaf en ik ga vast leuke combinaties kunnen maken samen met mijn Tante Betsy jurkjes. 


En achter de schermen ben ik bezig met nog een leuke winactie in samenwerking met een Tante Betsy verkooppunt. So stay tuned! Mis mijn blogposts niet, volg me via blogger/bloglovin en bij mijn Facebook pagina kun je naast 'vind ik leuk' bij 'volgend' aanklikken 'als eerste weergeven'. 


Heb een fijn weekend! Dikke knuffels van Susan
En oh ja mijn beterschapspost is nu ook eindelijk onderweg naar Tante Betsy girl Barbara. Ik kreeg gisteren een pb'tje dat ze er zo blij mee is en dat ze zich enorm gesteund voelt met al die lieve post. Zo mooi dat we dit samen kunnen doen, thanks lieverds :D. #echtepostiszoveelleukerLots of love from Susan