dinsdag 7 november 2017

How to become a Tante Betsy girl?


Hey girls ik las gisteren onder het bericht op mijn Facebook pagina bij de bekendmaking van de winnaressen van de winactie, twee keer de vraag 'hoe wordt je een Tante Betsy girl', 'wat is een Tante Betsy girl'. 
Nou dat is natuurlijk helemaal niet zo moeilijk, want als je een Tante Betsy jurkje (of rokje of ander item van het merk Tante Betsy) hebt en draagt ben je in feite al een Tante Betsy girl ;). 
Okay ik weet dat de jurkjes van Tante Betsy niet goedkoop zijn, maar er is altijd een mogelijkheid om via Marktplaats of via een van de Tante Betsy Facebook groepen een jurkje of ander item goedkoper te scoren. 


Zo ben ik zelf ook begonnen toen ik het merk Tante Betsy via een gedeeld Facebook bericht, van een winactie van Tante Betsy, zag. 
Ik had er geen idee van dat er ook winkels waren die Tante Betsy items verkopen, dus ik ging eens op Marktplaats neuzen. 
Ik vond de prijs te hoog om meteen een nieuwe te kopen en ik wilde ook ervaren of de jurkjes ook zo mooi bij mij zouden staan.
Al snel had ik het Tante Betsy virus te pakken en kocht ik wekelijks een nieuw jurkje, via Marktplaats maar ook in de sale bij Tante Betsy in de webshop
Wat is het leuk om te merken dat er een merk bestaat, dat helemaal bij je past hoe je bent. Dat je dit nu ook in je kledingkeuze kunt uitdragen. Zo wordt je dus een Tante Betsy girl!


Door mijn enthousiasme en mijn passie te delen op mijn blog (eerst op mijn 365 dagen creatief blog en daarna hier op mijn happy Tante Betsy blog) zijn er heel wat Tante Betsy girls ontstaan.
Dames die net zoals ik het Tante Betsy virus stevig te pakken hebben. En ja daar ontstaan vriendschappen door, door met elkaar te delen op Tante Betsy Facebook groepen (of jurkjesgroep) en door leuke meetings leer je elkaar beter kennen. 
Zo bijzonder dat onze jurkjesliefde (lees ook rokjes en tops etc) verbindt. 
Het was toevallig dat gisteren bij de bekendmaking van de winnaressen meerdere 'bekende' Tante Betsy girls zaten en uit de naamloten app tevoorschijn kwamen. 
Het is voor mij ook altijd een verrassing en extra leuk als je ze dan een beetje kent. Maar het is ook al voorgekomen dat ik de dames in kwestie verder niet kende (en nog steeds niet echt ken ;)) en dat zullen vast meerdere winnaressen van eerdere winacties kunnen bevestigen ;). 


Dus girls doe vooral ook weer een volgende winactie mee! Neem nu Tante Betsy dinnetje Petra die doet al jaren mee met mijn winacties en won voor het allereerst een Tante Betsy winactie.
Ze won een keer een kadobon voor panty's bij Sokken-online.nl ter ere van mijn eerste blogverjaardag ;). 


Lots of love from Susan

20 opmerkingen:

 1. Leuke blog. :) Fijne avond tante betsy girl.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Het is gewoon leuk een Betsy girl te zijn, je voelt je er happy in, kleurrijk en het is altijd leuk een andere Betsy girl tegen te komen!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat heb je dat lief uitgelegd. Als je nog geen TanteBetsygirl bent wordt je het nu onmiddellijk.😀
  😙 Hennie

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Het voelt geweldig goed om TB girl te zijn 😍
  Bij mij om de hoek woont er ook 1.....

  Xoxo

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Goed gezegd! En eerdaags mag ik ook weer een jurkje uitzoeken, ben nog steeds zo blij! XX Esther

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Dat heb ik mij ook wel eens afgevraagd als jij het over tante Betsy girls en wannebee's had. Wanneer ben je één van de girls? Denk dat ik nu wel bij de Betsy girls hoor,.draag bijna niks anders meer op mijn vrije dagen. En zou ook niet anders meer willen! Happinez in a dress!!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Fijne blog. Ik was ook al n antwoord aan t typen op die vraag. Toen toch maar verwijderd. Fijn dat jij ook altijd oplet. X

  BeantwoordenVerwijderen
 8. ❤it to be a TB girl ❤
  En mooi die verbintenis met de andere girls 🌸

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Mijn eerste Betsy kocht ik net geen 2 jaar geleden... Ondertussen heb ik al verschillene mooie outfits én een hoop leuke dames leren kennen �� happy to be a betsygirl (zei de oude doos ��)

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Aimee Moolenaar-Dols7 november 2017 om 20:16

  Luvvv 2 be a Tante Betsy gurllll :-)
  En luvvv the dress sisters.
  Groetjes en liefs Aimee xx

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Heerlijk om TB girl te zijn. I love it 😍

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Zeer verslavend op een positieve manier, de jurkjes etc, jou blog en de diverse groepen...en marktplaats! Snuffel snuffel voor bijzondere oudjes hihi. Het meegenieten van alle outfit's of the days & niet te vergeten de bijzondere kennismaking met Tante Betsy haar oprechte ontroering dat zij zulke liefde & happiness bezorgd! Fijne avond x

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Weer een lekker te lezen stukje,
  Liefs van vooral rokjes en tops "zusje"
  Ellen

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Mooi om te lezen, voel me ook een Tante Betsy Girl en ik vind het super om andere Betsygirls te zien. Ik zou erg graag een keer naar een Betsy-meeting gaan, maar ja werk en gezin...
  Wie weet komt het er nog van,
  Groetjes Saskia

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Paulien Sickens de Wal-van Dalen8 november 2017 om 17:37

  Voor mij nu nog alleen Tante Betsy!!!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Ha Susan,
  Wat een leuke blog weer!
  Ik geloof dat ik me inmiddels ook wel tante Betsy girl mag noemen. Met 2 jurkjes, 3 rokjes en een paar shirts..... Heerlijk vind ik ze. Lekker kleurrijk! Ik voel me er zo in thuis.
  Ook het rokje wat ik onlangs won bij je marktplaatsactie..... Heerlijk

  Dank voor al je leuke blogs!
  Liefs,
  Joke

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Ik heb hetzelfde, TB jurkjes blijven naar me roepen en lijken gewoon voor mij gemáákt!

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Zo leuk om een tb meisje te zijn!! Leuke blog weer Susan! Ik lees ze met een big smile!! ������

  BeantwoordenVerwijderen

Thanks Tante Betsy girls voor jullie reacties, ik lees ze altijd met plezier :D.
Lots of love from Susan

Weet je niet hoe je een reactie achterlaat? In het witte vak kun je je tekst plaatsen. Vervolgens geef je bij 'reageer als' of 'profiel' aan hoe je wilt reageren. Als je kiest voor Naam/URL kun je je naam opgeven (de URL open laten), maar anoniem kan ook (bij een winactie wel gelieve je naam in het bericht achter te laten).

Op de pagina Giveaway How to? staat het ook nog eens uitgelegd, vooral als je doorklikt vanuit Facebook.