dinsdag 7 november 2017

How to become a Tante Betsy girl?


Hey girls ik las gisteren onder het bericht op mijn Facebook pagina bij de bekendmaking van de winnaressen van de winactie, twee keer de vraag 'hoe wordt je een Tante Betsy girl', 'wat is een Tante Betsy girl'. 
Nou dat is natuurlijk helemaal niet zo moeilijk, want als je een Tante Betsy jurkje (of rokje of ander item van het merk Tante Betsy) hebt en draagt ben je in feite al een Tante Betsy girl ;). 
Okay ik weet dat de jurkjes van Tante Betsy niet goedkoop zijn, maar er is altijd een mogelijkheid om via Marktplaats of via een van de Tante Betsy Facebook groepen een jurkje of ander item goedkoper te scoren. 


Zo ben ik zelf ook begonnen toen ik het merk Tante Betsy via een gedeeld Facebook bericht, van een winactie van Tante Betsy, zag. 
Ik had er geen idee van dat er ook winkels waren die Tante Betsy items verkopen, dus ik ging eens op Marktplaats neuzen. 
Ik vond de prijs te hoog om meteen een nieuwe te kopen en ik wilde ook ervaren of de jurkjes ook zo mooi bij mij zouden staan.
Al snel had ik het Tante Betsy virus te pakken en kocht ik wekelijks een nieuw jurkje, via Marktplaats maar ook in de sale bij Tante Betsy in de webshop
Wat is het leuk om te merken dat er een merk bestaat, dat helemaal bij je past hoe je bent. Dat je dit nu ook in je kledingkeuze kunt uitdragen. Zo wordt je dus een Tante Betsy girl!


Door mijn enthousiasme en mijn passie te delen op mijn blog (eerst op mijn 365 dagen creatief blog en daarna hier op mijn happy Tante Betsy blog) zijn er heel wat Tante Betsy girls ontstaan.
Dames die net zoals ik het Tante Betsy virus stevig te pakken hebben. En ja daar ontstaan vriendschappen door, door met elkaar te delen op Tante Betsy Facebook groepen (of jurkjesgroep) en door leuke meetings leer je elkaar beter kennen. 
Zo bijzonder dat onze jurkjesliefde (lees ook rokjes en tops etc) verbindt. 
Het was toevallig dat gisteren bij de bekendmaking van de winnaressen meerdere 'bekende' Tante Betsy girls zaten en uit de naamloten app tevoorschijn kwamen. 
Het is voor mij ook altijd een verrassing en extra leuk als je ze dan een beetje kent. Maar het is ook al voorgekomen dat ik de dames in kwestie verder niet kende (en nog steeds niet echt ken ;)) en dat zullen vast meerdere winnaressen van eerdere winacties kunnen bevestigen ;). 


Dus girls doe vooral ook weer een volgende winactie mee! Neem nu Tante Betsy dinnetje Petra die doet al jaren mee met mijn winacties en won voor het allereerst een Tante Betsy winactie.
Ze won een keer een kadobon voor panty's bij Sokken-online.nl ter ere van mijn eerste blogverjaardag ;). 


Lots of love from Susan