dinsdag 14 november 2017

Looking back to my first Tante Betsy dress


Hey girls vandaag is het alweer drie jaar geleden dat ik mijn allereerste Tante Betsy jurk ging ophalen bij een pakketpunt, gekocht op Marktplaats.
Ik kocht hem samen met een andere Tante Betsy jurk (My Cup of Tea SS2013), maar omdat het een zomerse Tante Betsy jurk was ben ik die pas veel later gaan dragen ;).
Mijn eerste Tante Betsy jurk heb ik nog altijd in mijn bezit, allebei de jurkjes trouwens, want wat zijn ook de oudjes van Tante Betsy gave jurkjes. Zo gaaf zo'n polkadot jurkje met kantje langs de overslag afgezet, hij is van de AW2013 collectie. Dress Charming heet hij zie ik op de Pinterest pagina van Tante Betsy.
Let op! De jurkjes vóór SS2015 vallen vaak groter en zijn snel pillig.
En wat leuk ook dat Tante Betsy de polkadot overslagjurkjes weer terug in de collectie heeft genomen deze AW2017 collectie.
Eigenlijk terwijl ik dit aan het typen ben realiseer ik me dat het wel heel leuk zou zijn geweest als ik vandaag de moderne versie van mijn allereerste Tante Betsy jurk had aangedaan.
Dress Crossover Little Dot Green heeft ook zo'n leuk kanten randje en een prachtig borduursel op de mouw.Ik maakte wel even speciaal voor deze blogpost een foto met Dress Crossover Little Dot Black, die past beter bij mijn legging en vestje wat ik vandaag aan heb ;). Ik laat meteen even zien hoe gaaf de Clumpy's, model 105 in kleur Plum, bij deze outfit staan.Vandaag heb ik 's morgens eerst mijn sportoutfit van Tante Betsy te hebben aangehad (ivm fysio)...met zwarte Tante Betsy polypants, Shirt Luna Stripe Red n Blue en een zwart Vera jacket (van de outlet dag).


Vanmiddag heb ik Dress Lemonade Flower Branch Green aan gedaan.
Ook een groene Tante Betsy jurk en heerlijk gecombineerd met roze, een van mijn favoriete kleuren. Ik deed een roze 200 denier legging (in Duitsland gekocht) en het roze Tante Betsy vestje Summer Cardigan Fandango Pink erbij aan.
En realiseerde me dat ik nog een paar bijpassende groene cowboylaarzen in de kast heb staan, die ik allang niet meer aangehad heb, yihaa!


En ook hier passen de Clumpy's, kleur Plum, heel mooi bij. Binnenkort een aparte blogpost over deze gave Clumpy's laarzen.


Wow zo bijzonder om even terug te blikken naar hoe het was drie jaar geleden toen de Tante Betsy gekte bij mij begon en het Tante Betsy virus mij in haar ban kreeg (een maand later blogde ik al over mijn honger naar Tante Betsy jurkjes). In die tijd blogde ik nog op mijn 365 dagen creatief blog en ben daar vooral in 2015 iedereen knettergek gaan maken met mijn Tante Betsy jurkjes liefde whahaha.
In september 2015 begon ik te bloggen op mijn happy Tante Betsy blog en sindsdien is het hek van de dam.


Mijn eerste foto's waren selfie's voor de spiegel en daarna heb ik van dochterlief voor kerst een selfie stick gekregen. 
Later ben ik de houder van mijn selfiestick op een statief gaan plaatsen (die stond er maar te staan in de huiskamer ;)) en sindsdien maak ik alle foto's op deze manier.Manlief vind het namelijk helemaal niks om geposeerde foto's te moeten maken en als dan maakte hij die vroeger vanuit de bank en tsja dan krijg je een heel ander en vertekend beeld.
Als je op een van de (besloten) Tante Betsy Facebook groepen zit en een leuke OOTD (Outfit Of The Day) foto wilt maken. Gebruik dan de timerfunctie van je telefoon en zet je mobiele ergens veilig neer (niet te laag!). Maar natuurlijk kan een leuke, bijzondere of gekke selfie ook heel leuk zijn ;).


Bij deze foto zette ik mijn telefoon op een rots, aan de kust van Ierland ;).


Ik zie als ik terug kijk naar mijn blogpost van twee jaar geleden op deze dag dat ik allemaal foto's liet zien van mijn laarzen; Love boots Saturday. Van de negen paar laarzen die ik daar show heb ik er al vier niet meer en nummer 5 staat te koop op Marktplaats.


Binnenkort nog eens wat andere items erop zetten, ik heb nog wat laarzen die ik niet meer draag en een paar dat ik onlangs kocht, maar toch niet lekker zitten (nee niet mijn gave Tony Mora laarzen ;)).


Ik ben nog steeds zwaar verliefd op mijn Tante Betsy jurkjes en het is dan ook iedere dag een feestje om met zo'n mooie jurk mijn weelderige lijf te sieren. En er een leuke combinatie van te maken met een leuke legging/panty, een mooie top (of onderbroek top) en een vestje (als ik het koud heb) en natuurlijk met een paar gave laarzen.


En ik ben natuurlijk nog lang niet uit gekwebbeld tegen jullie hier op mijn happy Tante Betsy blog en heb altijd wel wat te vertellen hoor. Okay nu geen blogposts meer in het weekend, dat zal wel even wennen zijn.
Ik vond het wel enorm lief om te horen van Anita van Tante Betsy dat ze het knap en goed van me vind dat ik ervoor heb gekozen om in de weekenden niet meer te bloggen en deze voor mijn dierbaren te houden.
Ja het is echt wel een lesje in leren loslaten, maar manlief was er al heel blij mee en dat is toch ook wel heel belangrijk. Zo nu heb ik wel weer genoeg gekwebbeld ;).

Lots of love from Susan