donderdag 23 november 2017

Which boots make you happy?


Hey girls wat een heerlijke reacties op mijn You make me happy blogpost van gisteren waar ik een Tante Betsy kadobon weggeef van €25.
Vandaag kun je nog daar reageren om een kansje te wagen. Morgen op Black Friday maak ik de winnares bekend en wie weet kun je dan meteen bij Tante Betsy in de webshop je slag slaan met die mooie Black Friday korting van 20%. 


Ik heb vandaag iets leuks in petto, jullie weten inmiddels allemaal wel dat ik gek op laarzen ben voor onder mijn Tante Betsy jurkjes. Het kan mij soms niet gek genoeg zijn, maar een sobere zwarte laars daar word ik ook blij van. 
Vandaag draag ik Dress Ola Apple Big Black en heb ik er een paar zwarte ZOO Adventure outdoor laarzen aan (model Alette).Ik ben gek op cowboy laarzen voor onder mijn Tante Betsy jurkjes en het liefst heb ik die in alle kleuren van de regenboog. 
Gave cowboylaarzen kun je vinden bij Boeties.nl waar je t/m 25 november 15% korting krijgt op de gehele collectie (inclusief sale) in het kader van Black Friday! De korting is by the way al verwerkt in de prijs in de webshop. Ook ben ik enorm blij met de ZOO Adventure outdoor laarzen om in het bos te gaan wandelen.
Maar in de herfst/winter draag ik ze ook vaker de hele dag ze zijn heerlijk comfortabel, lekker warm en bestendig tegen vuil en water (je kunt ze gewoon afspoelen als ze vies zijn geworden). 


En dan heb ik het nog niet over die gave Clumpy's laarzen gehad, wow wat zijn ze mooi en wat ben ik blij met die gave Plum kleur die verrassend goed combineert bij veel Tante Betsy jurkjes. 
Clumpy's laarzen zijn er in verschillende uitvoeringen, voor ieder wat wils. 
Mijn laarzen model 105 hebben een hakhoogte van 6 cm, nou ja de hak is hoger maar 6 cm is het verschil tussen de hak en de zool. 


Omdat ik zoveel laarzen heb, ik heb al jaren een laarzentik, en echt afscheid van een aantal laarzen ga nemen die ik niet meer draag, ga ik ze op mijn 365happyTanteBetsydresses Marktplaats account te koop zetten. 
De opbrengst van al die laarzen ga ik besteden aan een kadobon of kadobonnen (dat ligt eraan wat ze opbrengen) bij een van mijn drie sponsors of wie weet bij een mooie opbrengst wel bij alledrie...dat zou natuurlijk het allerleukste zijn! 


Laat hieronder weten waar jij heel blij van zou worden. 
Heb jij al langer een paar gave cowboylaarzen op het oog van Boeties.nl of wil je dolgraag een paar comfortabele ZOO Adventure outdoor laarzen kopen of wordt je helemaal blij van zo'n gaaf paar Clumpy's laarzen aan je voeten?
Ze hebben ook alledrie enkellaarzen als je niet van een hoger model laars houdt of flinkere kuiten hebt. 
Je hoeft nu nog niet te kiezen, maar ik wil wel graag dat je verteld waar jij denkt blij van te worden. Welke laarzen zou jij jezelf wensen voor bij je Tante Betsy outfits?
Ga even op de diverse sites kijken en vertel dan in een reactie waar je blij van wordt en dat kan gerust van meerdere soorten zijn (cowboylaarzen van Boeties, ZOO Adventure outdoor laarzen en/of Clumpy's). 
Laat het maar weten in je reactie, ga maar helemaal los in je wensen!
Ik zal dan aan de hand van de opbrengst van mijn laarzen (en andere items) kijken hoe hoog de kadobonnen gaan worden. 
Ik heb ook nog een paar gave klompen van de Tante Betsy fandag die ik ook te koop zal zetten tbv deze winactie en een paar leuke tassen en wie weet wat voor leuks ik nog vind (dat gaat me niet lukken om er meteen allemaal op te zetten, de rest volgt morgen of van het weekend).
In het kader van geefmaand november ga ik lekker los met opruimen en loslaten, hou mijn Marktplaats account in de gaten! 
En wie weet kan ik wel bij alledrie een kadobon kopen, zodat ik drie dames blij kan maken. 

Lots of love from Susan