woensdag 22 november 2017

You make me happy


Hey girls oh wat was het gisteren een feestje. Als je zoiets hebt van waar is...waar was het feestje...dan kan ik je vertellen dat het gisteren helemaal los ging op de Tante Betsy Facebook groep Tante Betsy Liefde en retro jurkjes
Ik kwam gisterenochtend terug van mijn fysio afspraak (mijn voorlaatste) en door het sombere weer buiten was ik nog niet echt in een jippiejajee stemming, het liefste kroop ik terug in bed. 
Maar dat veranderde snel toen ik op Facebook ging snuffelen, het bleek gisteren de eerste verjaardag te zijn van deze vrolijke jurkjesgroep. 


Eva de oprichtster van deze groep had een heleboel leuke giveaways weten te regelen bij diverse Tante Betsy verkooppunten en bij diverse Tante Betsy girls (of girls die ook houden van retro jurkjes...er komen op die groep namelijk ook meerdere andere merken aan het bod) die zelf creatief zijn. 


Na heel wat leuke winacties en lieve felicitaties gezien te hebben kreeg ik ook zin om spontaan een leuke winactie te doen. Ik besloot een kadobon twv €25 weg te geven te besteden bij Tante Betsy in de webshop op de Tante Betsy liefde groep. 
De winnares ga ik straks trekken (het is nu een uur of tien 's morgens als ik dit schrijf ;)) uit de gezellige reacties onder mijn winactie. 
De winnares is Paola Papen geworden en wat blijkt, dat is dezelfde dame die deze enorm gave afbeelding gemaakt heeft. Wow wat een creativiteit! En ze blogt ook, kom ik al chattend achter...op paool.nl.


Ik heb mezelf ingehouden om mee te doen aan al die gave winacties, ik word natuurlijk al verwend door die lieve Tante en door andere lieve sponsors. 
En niet te vergeten door mezelf en mijn mannetje die dit seizoen toch al meerdere Tante Betsy jurken voor me kocht. 


Gisterenmiddag kleedde ik me om en trok Dress Crossover Little Dot Green mijn aandacht.
Vorige week schreef ik nog over hoe ik haar oudere zusje drie jaar geleden kocht als allereerste Tante Betsy jurk (klik om die blogpost te lezen).
Vandaag mocht deze jurk mijn weelderige lijf sieren :). 
Samen met een roze thermopanty (vorig jaar ergens gescoord en er een legging van gemaakt door de teennaad eraf te knippen) en een lime groene top (colours of the world - Takko fashion).
Voordeel van zo'n top is dat de band van de legging minder zichtbaar is ;). 
Ik deed er nog een groen Tante Betsy vestje bij aan om de groene dots op mijn jurk terug te laten komen in mijn outfit. 


En natuurlijk deed ik er een paar gave cowboy laarzen bij aan die ik vorige week herontdekt heb in mijn kast. De laarzen heb ik eens gescoord op Marktplaats en zijn van het merk Fornarina. De roze ster op de laarzen trokken me destijds meteen over de streep. Vandaar ook dat ik gisteren koos voor een roze legging bij deze groene jurk. 


Ik blijf roze en groen een mooie combinatie vinden, twee hartchakra kleuren die heel mooi bij elkaar staan.
De prachtige omslagdoek (my pink Pineapple Birthday shawl) die Sandra van het blog Beautiful Boardwalk voor me haakte maakte mijn outfit compleet. Heerlijk warm op de bank...ik hou er niet van om de verwarming hoog aan te hebben staan...ik word er misselijk van.
Met een vestje van Tante Betsy en een prachtige omslagdoek was het heerlijk toeven op de bank. 
Oh ja ik had ook een mooie bijpassende Peony armband omgedaan van Urban Hippies (ik zie deze groene leren armband niet meer terug in de webshop, maar wie weet wel nog te koop bij een van de diverse verkooppunten). 


Ik maakte natuurlijk wel nog wat foto's in de tuin en omdat het zo'n mistroostig weer was maakte ik er zelf een feestje van. En wat is het toch heerlijk om online te mogen vertoeven tussen zoveel lieve dames. Samen maken we de wereld een stuk mooier en hangen we zelf de slingers op!En die gave Clumpy's laarzen passen er ook heel mooi bij!


Omdat jullie me blij maken, vind ik het ook leuk om jullie op mijn beurt weer blij te maken.
Ik verzin nu ter plekke dat ik ook hier een Tante Betsy kadobon verloot twv € 25 onder de gezellige reacties, maak er dus wat gezelligs van...kwebbel er net zoals ik lustig op los.

Let op alleen onder de reacties onder deze blogpost op mijn blog ;).
Lukt het je maar niet te reageren onder mijn blog en kom je wel dagelijks gezellig op bezoek, lees dan hier de tips hoe het wel lukt.


Vrijdag vertel ik wie de winnaar is op Black Friday! En ja Tante Betsy doet dan ook mee met 20% korting op de gehele collectie!
Maar ik heb ook al gezien dat diverse andere Tante Betsy verkooppunten mee doen...hou hun Facebook pagina's in de gaten (vaak is de actie alleen in hun winkel van toepassing). 


Lots of love from Susan