zondag 5 november 2017

Tante Betsy zippie love


Hey girls In mijn blogpost van gisteren deelde ik al zo'n leuke collage vol lieverds in hun prachtige zippie jurken van Tante Betsy van dit AW2017 seizoen.
Eigenlijk te leuk om ze alleen in een collage te laten zien want het zijn zulke prachtige jurkjes. Dus vandaag een blogpost in het teken van zippie jurken. 


Toen ik verliefd werd op Tante Betsy in de herfst van 2014 waren er al gave zippies te koop (of geweest). 
Ik ben gek op printjes en toen ik dan ook foto's zag van mijn Tante Betsy dinnetje Petra in die gave zippies wilde ik er ook wel een proberen. 


Petra heb ik leren kennen via Marktplaats waar ik eens een jurk van haar kocht in een overslagmodel. Het duurde niet lang of ik kon zo'n gave roze zippie scoren en ook een jeanszippie.
Ik heb ze nog steeds allebei maar heb ze wel smaller gemaakt, ze kwamen uit collecties vóór SS2015 en vielen groter uit. Ik draag mijn Tante Betsy jurken graag aansluitend. Zo leuk dat Tante sinds afgelopen zomer SS2017 weer zippies heeft ontworpen met een printje, want ik merk dat ik daar het blijste van word. 


Ik keek dan ook met verlangen uit naar de Sporty Cherry Blossom waar ik op slag verliefd op was geworden. 


Ik pas gelukkig gewoon in maat L met mijn weelderig figuur, maar ik heb wel al gehoord dat dat niet bij iedereen zo is. Maar na een middagje dragen was de mijne netjes op maat, dus niet zomaar opgeven ;). 
De effen zippie Dress Vera LS is ook een enorm gave jurk. Hij valt wat groter in de maat, bijvoorbeeld in maat L (42-44) valt hij als 44. Maar zoals jullie allemaal weten pers ik me in een L en bij deze hoeft dat niet.
Normaal ben ik niet zo'n fan van de effen zippies omdat die meer van mijn diverse buikrollen laten zien, maar dat is bij deze niet het geval. 
Het is echt een super model en ik verheug me dan ook enorm op de SS2018 collectie waar hij voor het eerst in een gave print komt. Ik heb zelf Dress Vera LS Red, maar in de andere kleuren is hij ook gaaf. 

Dit seizoen is er nog een zippie in een mooie print, Zippie Blossom
Ook weer een jurk die me verbaasd hoe mooi die staat, ook deze valt iets ruimer in de maat 44cm in de taille bij maat L (42-44). 
Alleen waren (zijn) er wat problemen met de fixatie van de stof in de blauwe en rode print waardoor die teruggehaald zijn uit de Tante Betsy shops. Maar dat hoeft niet bij iedereen het geval te zijn dat de print niet mooi blijft, ik blogde er hier al over wat te doen als dat wel het geval is. 
Maar ook in de zwarte en groene versie zijn de jurken gaaf!


En dan is er dit seizoen ook nog een jeans zippie, Dress Zippie Denim LS. Je ziet ze niet zo vaak voorbij komen in OOTD's maar ook dit is een prachtige jurk en deze valt ook ruimer in de maat. In maat L (42-44) als 44. Ik deed hem aan bij Tante Betsy verkooppunt Eigen Stijl Arnhem om te laten zien hoe hij staat, maar ik heb nog een paar Tante Betsy girls foto's ;). 
Lots of love from Susan