woensdag 1 november 2017

So much more abundance


Hey girls zoals jullie wellicht al gezien hebben startte er gisteren weer een nieuwe winactie in samenwerking met Tante Betsy verkooppunt SoMuch te Heerenveen (ook webshop).


Vandaag wil ik eens wat dieper op het woord overvloed (abundance in het Engels) in gaan. 
Het is belangrijk om met een positieve mindset door het leven te gaan, door positief te kijken naar al het moois wat op je pad komt. En daar dankbaar voor te zijn, dankbaar voor alle grote en kleine dingen en momenten in je leven, zo leef je in overvloed.Denk je nu bij jezelf 'die Susan heeft makkelijk kletsen, ik sta altijd rood en heb nauwelijks geld om rond te komen'. 'Hoezo overvloed?! Ik heb een heleboel rekeningen die betaald moeten worden'.
Dat is dan het uitstekende moment om er anders tegenaan te gaan kijken. 
Want alles waar je aandacht aan geeft groeit, dus als je altijd zegt 'ik heb geen geld', dan heb je dat ook. 
Een goede affirmatie die je zou kunnen zeggen en invoelen is 'ik heb alles dat ik nodig heb'. 'Alles wat ik nodig heb, is er al'. 'Ik heb genoeg geld om mijn rekeningen te kunnen betalen'.


Met affirmaties kun jij ook zorgen dat je in overvloed leeft en dat hoeft echt niet alleen op materieel vlak te zijn. Zoals ik al net schreef is het belangrijk om dankbaar te zijn voor alles wat je wel hebt. En daar ook bij stil te staan...wederom alles waar je aandacht aan geeft groeit. 


Het is helemaal niet zo toevallig dat onlangs Heidi en Tamara allebei wonnen bij mijn winactie. Die twee dames hadden al samen met een stel meiden gevisualiseerd hoe het zou zijn om met z'n allen lekker bij een Tante Betsy verkooppunt te gaan shoppen. Ze hebben het er wellicht wel over gehad als een van de dames uit de groep zou winnen, dus ingevoeld hoe het zou zijn in Arnhem ;). 


En nee niet iedereen kan winnen bij de winactie...maar ik zal wel weer een aantal Tante Betsy girls blij gaan maken. Dus girls doe lekker mee met deze gave winactie in samenwerking met Tante Betsy verkooppunt SoMuch!

Lots of love from Susan