woensdag 1 november 2017

So much more abundance


Hey girls zoals jullie wellicht al gezien hebben startte er gisteren weer een nieuwe winactie in samenwerking met Tante Betsy verkooppunt SoMuch te Heerenveen (ook webshop).


Vandaag wil ik eens wat dieper op het woord overvloed (abundance in het Engels) in gaan. 
Het is belangrijk om met een positieve mindset door het leven te gaan, door positief te kijken naar al het moois wat op je pad komt. En daar dankbaar voor te zijn, dankbaar voor alle grote en kleine dingen en momenten in je leven, zo leef je in overvloed.Denk je nu bij jezelf 'die Susan heeft makkelijk kletsen, ik sta altijd rood en heb nauwelijks geld om rond te komen'. 'Hoezo overvloed?! Ik heb een heleboel rekeningen die betaald moeten worden'.
Dat is dan het uitstekende moment om er anders tegenaan te gaan kijken. 
Want alles waar je aandacht aan geeft groeit, dus als je altijd zegt 'ik heb geen geld', dan heb je dat ook. 
Een goede affirmatie die je zou kunnen zeggen en invoelen is 'ik heb alles dat ik nodig heb'. 'Alles wat ik nodig heb, is er al'. 'Ik heb genoeg geld om mijn rekeningen te kunnen betalen'.


Met affirmaties kun jij ook zorgen dat je in overvloed leeft en dat hoeft echt niet alleen op materieel vlak te zijn. Zoals ik al net schreef is het belangrijk om dankbaar te zijn voor alles wat je wel hebt. En daar ook bij stil te staan...wederom alles waar je aandacht aan geeft groeit. 


Het is helemaal niet zo toevallig dat onlangs Heidi en Tamara allebei wonnen bij mijn winactie. Die twee dames hadden al samen met een stel meiden gevisualiseerd hoe het zou zijn om met z'n allen lekker bij een Tante Betsy verkooppunt te gaan shoppen. Ze hebben het er wellicht wel over gehad als een van de dames uit de groep zou winnen, dus ingevoeld hoe het zou zijn in Arnhem ;). 


En nee niet iedereen kan winnen bij de winactie...maar ik zal wel weer een aantal Tante Betsy girls blij gaan maken. Dus girls doe lekker mee met deze gave winactie in samenwerking met Tante Betsy verkooppunt SoMuch!

Lots of love from Susan

14 opmerkingen:

 1. Zo Leuk!
  Geld maakt niet gelukkig.
  Wel de mensen van wie je houdt....

  Fijne avond Xoxo

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat ben je toch een heerlijke, mooie en positieve vrouw 😘

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Die koeienfoto is leuk !!
  Lfs Patricia

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Spijker op zijn kop! hihi Liefde & Gelukkig zit volgens mij ook echt niet in geld, probeer iets moois en positiefs te plukken uit iedere dag. Pas had ik een mindere dag....maar jeetje mijn buurvrouw had mijn mooie knoopje van mijn klassieke Tante Betsy terug gevonden op straat! na 2 weken, heel klein maar zo bijzonder om blij van te worden ;-) Fijne avond x

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Lieve Susan, prachtig geschreven weer en o zo waar!! Knuffels Corine

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Idd, je kunt je heel dankbaar en gelukkig voelen als je de kleine zegeningen telt. En dan bedoel ik geen geld, maar je gezin, gezondheid , liefde, familie, vrienden...........

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Helemaal mee eens! En natuurlijk is het de éne keer makkelijker dat de andere keer, maar het maakt het leven zo veel positiever en leuker. Als ik soms andere mensen negatieve dingen hoor zeggen, probeer ik vaak het om te buigen naar een andere kijk er op. En zo leuk als je dan krijgt te horen,oja zo kan het ook.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Aimee Moolenaar-Dols2 november 2017 om 07:29

  En zo is het helemaal.. Geluk en overvloed zit in zoveel en als je dat kunt voelen en zien dan ben je gelukkig <3
  Groetjes en liefs Aimee xx

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Als je om je heen kijk zijn er zoveel mooie dingen maar je ziet ze niet altijd. En het valt ook niet altijd mee,maar ik wordt al blij van een lekker stuk fietsen in ons mooie landje en die prachtige herfstkleuren die er nu zijn.En dan al die lieve mensen op je heen. Maak eens een praatje met een ander, koop eens een bloemetje,zomaar een complimentje geven. Sommige kijken je eerst raar aan maar ik blijf het doen vind het zo leuk.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Hendrickje Saskia lemstra2 november 2017 om 23:44

  Het klopt dat de twee dames inderdaad al hadden bedacht hoe ze de bon zouden besteden. En hoe super is het dat ze precies winnen op het moment dat ze wel een steuntje kunnen gebruiken. Geluk zit hem in kleine dingen. Het maakt mij gelukkig om een ander gelukkig te maken. Ik heb inmiddels een adressen boekje met allemaal tante betsy dames erin. Dat had ik een jaar geleden niet kunnen bedenken. Dames die die ik verras dmv een kaartje. Een klein gebaar;even laten weten dat ze niet vergeten worden, ze er mogen zijn. Maar dat merk ik ook in de groepen dat je er voor elkaar kunt zijn. Hoe Geweldig is dat. En dat allemaal omdat we tante betsy jurkjes als gemeenschappelijke deler hebben. Liefs Hendrickje

  BeantwoordenVerwijderen

Thanks Tante Betsy girls voor jullie reacties, ik lees ze altijd met plezier :D.
Lots of love from Susan

Weet je niet hoe je een reactie achterlaat? In het witte vak kun je je tekst plaatsen. Vervolgens geef je bij 'reageer als' of 'profiel' aan hoe je wilt reageren. Als je kiest voor Naam/URL kun je je naam opgeven (de URL open laten), maar anoniem kan ook (bij een winactie wel gelieve je naam in het bericht achter te laten).

Op de pagina Giveaway How to? staat het ook nog eens uitgelegd, vooral als je doorklikt vanuit Facebook.