vrijdag 1 december 2017

It is in giving that we receive


Hey girls wow het is alweer december wat is het jaar voorbijgevlogen. Geefmaand november is voorbij, maar ik blijf natuurlijk lekker in de geven en ontvangen staat. 
Tante Betsy girl Natasja schreef al in haar reactie bij de winactie ism Tante Betsy verkooppunt Hippe Dingen dat ze zou moeten afkicken van al die winacties. 


Maar dat hoeft bij mij niet hoor lieverds, ik blijf lekker doorgaan en heb altijd wel iets leuks voor jullie in petto. 
Meedoen aan die winactie kan nog t/m aanstaande zondag, op maandag (na een blogloos weekend) maak ik hier de 3 winnaressen bekend!
Je kunt op drie plekken mee doen, op mijn blog, op mijn Facebook pagina en op mijn Instagram account (bij de laatste twee plekken is het wel slim om goed mijn blogpost te lezen ivm je reactie). 


Wat zo leuk is dat er best veel dames mee doen die al eens geshopt hebben bij Hippe-Dingen in Zutphen of in Oosterbeek of al eens zo'n mooi ingepakt pakketje hebben ontvangen omdat ze in de webshop geshopt hebben. 
Ik geniet van al die gezellige reacties :). Dus girls waag een kansje óf drie ;). 


Ik ben in de namiddag bezig geweest met mijn administratie ivm de items die ik te koop heb staan op mijn 365happyTanteBetsydresses Marktplaats account
Ik heb besloten om op tijd lootjes te trekken en als alle verkopen gewoon door gaan, dan heb ik al €114 opgehaald ten bate van die andere leuke winactie Which boots make you happy


Wow wat een mooi bedrag! Dat worden in ieder geval al twee kadobonnen van €50 te besteden bij Boeties.nl, ZOO Adventure en Clumpy's. 


Maar dat gaat nog een hoger bedrag worden want ik heb ook nog een hele tas vol vestjes in de aanbieding. Hoop die begin volgende week erop te zetten.
Wat ik ervoor moet vragen is weer even de vraag...ik merk dat jullie liever mee loten als mee bieden ;). 


En nog niet alle items zijn verkocht, zoals deze leuke Fuchsia tas, die nog te koop is. 
Ik kocht hem onlangs op een Duitse Trödelmarkt, hij is helemaal nieuw en kocht hem eigenlijk bewust om op Marktplaats aan een van jullie te verkopen. Mij is hij te groot, ik ben maar klein van stuk en ik heb een kleinere schoudertas nodig. Misschien is het wel iets voor jou? De totale opbrengst is tbv een winactie.
Ook deze leukerd is nog te koop, een tas van het merk De Kunstboer met lief konijn (klik voor de advertentie). Zou leuk zijn als ik deze ook al verkoop, dan kan ik al drie kadobonnen twv 50 euro per stuk kopen.Ik ben trouwens nog steeds op zoek naar een leuke vrolijke schoudertas, ik denk erover om toch een Sticks and Stones tas aan te schaffen of wordt het toch een Miss Lulu tas of een andere...


Mijn outfit van vandaag hebben jullie al kunnen zien, ik heb vandaag gekozen voor die gave appeltjes jurk van Tante Betsy in het Ola model.
Bij Tante Betsy in de webshop uitverkocht, maar vast nog te koop bij een van de vele Tante Betsy verkooppunten.
Ik zie hem bij Seventy One in België nog volop in voorraad (klik), maar wellicht ook in andere stenen winkels. Ik zie ook nog eentje bij Hippe-dingen in maat M.
Ik vond nog een appeltjesgroene top op mijn stapel en deed mijn Jolly Green panty aan van Apollo en mijn Tante Betsy laarzen (zijn oudjes). De jolly green panty is trouwens echt appeltjes groen!


En nu ik het toch over panty's heb, ik ga bekend maken wie de gelukkige dames zijn die ik uit het tasje van Huisteil (gekregen van Love, Peace & Joy) heb getoverd. 
De Apollo panty Jolly Green gaat naar Claudia, de rode Apollo panty (nu legging...die van mijn Live on Facebook filmpje ;)) gaat naar Merel. 
Deze twee kleuren (Jolly Green en Rood) zijn nog gewoon te koop bij sponsor Sokken-online


Dan heb ik nog twee roze Apollo leggings; de verpakte gaat naar Gerda en de onverpakte naar Monique.
Trees gaat blij worden met de Petrol Thermo legging.
Dan heb ik nog een groene Capri legging die is voor FC Wagenaar en de blauwe voor Ellen en de gele en rode zijn beide voor Beelen, die ze voor carnaval gaat gebruiken hihi. 


Nou wij maken gewoon iedere dag ons eigen feestje hè girls, wij hangen die slingers wel op door een vrolijke Tante Betsy jurk aan te doen. 
Last but not least gaan een paar laarzen naar Henderika, de Red Rag tas naar Helene en de gave Maguba klompjes zijn voor Anneke.
Lieverds ik maak alles na het weekend in orde, misschien vind ik wel nog tijd om jullie te mailen, maar verzenden is pas na het weekend.


Heb een fijn weekend lieverds! Ik ga weer genieten van quality time met manlief. Morgen gaan we autootjes scoren ;). Dit Corgi model is wel heel bijzonder, foto gemaakt tijdens de Internationale Mini Meeting in Westport Ierland.


Lots of love from Susan