donderdag 2 november 2017

For it is in giving that we receive


Hey girls het is weer november geefmaand, een maand die onder bepaalde bloggers maar ook andere mensen bekend staat om geven. Maar niet alleen aan een ander geven, maar ook aan jezelf en natuurlijk ook ontvangen. 
Het is vaak makkelijk voor vrouwen om te geven, maar we willen wel eens moeite hebben met ontvangen zonder daar meteen iets terug voor te doen.


Er is ook een speciale groep op Facebook 'Geefmaand november' met een link naar een pagina waar het beter staat uitgelegd ;). 
Op die Facebook groep worden geefacties gedeeld, hoe vullen andere mensen deze maand in. 
Ik weet nog niet of ik daar mijn ervaringen ga delen, ik denk dat ik het vooral hier af en toe ga delen. 
Het is soms ook gewoon mooi om op je dag terug te kijken en te kijken naar al het moois wat er in je leven en om je heen gebeurd.
Een stuk bewustwording van wat geven, maar ook ontvangen met je doet. Mijn eerdere blogposts erover vind je onder het label Geefmaand November


Vanochtend ben ik samen met dochterlief naar een proefles van Kundalini Yoga geweest met aandacht voor het wortelchakra. Iedere les wordt een chakra behandeld. Dochterlief vond het eigenlijk niks, het was haar te zweverig. Maar ik vind dit wel bij me passen, geen ingewikkelde oefeningen waarbij je als beginneling niet aan kunt meedoen, dat bevalt me wel. 
Okay mijn voeten vielen om de haverklap in slaap in lotushouding whahaha, maar even tijd voor mezelf, stilstaan bij mijn lijf mijn ademhaling. Even goed zorgen voor mezelf, ja dit was vanochtend een kadootje aan mezelf. En ik kreeg ook nog een knuffel van dochterlief en van de yoga lerares (heerlijk!). Thuisgekomen ben ik terug naar bed gegaan, ik had maar vier uurtjes geslapen. Maar ik heb wel nog even gechat met Anita van Tante Betsy en yihaa er komt een mooi jurkje naar me toe, altijd leuk! Ik heb nog even wat gelezen in een Nora Roberts roman en ben toen gaan slapen. Oh nee ook nog even gechat met dochterlief ;). En daarna nog lekker kunnen slapen. 


Ik kreeg eergisteren een lief kaartje van een goede vriendin van me. Maar de afgelopen tijd ook lieve kaartjes van een paar Tante Betsy girls. Zo leuk als er onverwacht een kaartje in de brievenbus valt. Dankjewel lieverds! 
Ingrid stuurde me een tijd geleden prachtige gehaakte onderzetters in mijn lievelingskleuren, zo mooii!


Ik heb in ieder geval vanochtend een paar kaartjes neergelegd om zelf binnenkort te gaan versturen. Ook heb ik bij de verkochte Marktplaats items een gezellig Tante Betsy kaartje(s) mee gestuurd, altijd leuk een persoonlijke boodschap :). 


Ik ben ook enorm dankbaar voor al die lieve reacties op mijn blogposts, het is een feestje om ze te lezen. En ook zo leuk om te lezen die reacties op de winactie, Binnie van SoMuch vind het ook al zo leuk om te lezen en verheugd zich stiekem op de bezoekjes aan haar winkel. 


Lots of love from Susan

Ps vandaag de rest van de dag Tante Betsy jurk Zippie Blossom Navy aan.
Ik had eigenlijk een zippie van een oudere collectie willen aandoen, maar de rits schoot los dus die zal eerst gerepareerd moeten worden. Deze blossom zippie combineerde het beste met de rest van mijn outfit ;).