woensdag 29 november 2017

Items for Sale at 365happyTanteBetsydresses


Hey girls vandaag druk bezig geweest met mijn Marktplaats advertenties ten bate van die gave winactie die ik zelf verzonnen heb. Ik verkoop items zoals laarzen en tassen, maar ook panty's en leggings. En binnenkort ook nog vestjes en andere items...
Sommige gedragen, maar de panty's en leggings zijn allemaal nieuw. 


Net zoals deze gave klompjes van Maguba, afkomstig van de Tante Betsy fandag. De paspop van Tante Betsy had deze aan ;). Maar ze zijn mij jammergenoeg te smal.
Maar nu te koop ten bate van die leuke winactie 'Which boots make you happy?


De opbrengst van al die items wil ik gaan gebruiken om kadobonnen van te gaan kopen bij mijn sponsors Boeties.nl (gave cowboyboots), ZOO Adventure (kleurige en comfortabele outdoor laarzen) en Clumpy's (gave klomp laarzen). Gisteren schreef ik een review over de ZOO Adventure laarzen en morgen wil ik over die gave Clumpy's laarzen, model 105 bloggen. 
Ik heb vandaag enkele panty's (Apollo en Marianne van sponsor Sokken-online.nl) erop gezet in de maat L/XL (Apollo) en XXL (Marianne). 
Ik draag zelf toch het liefste maat XXL in mijn panty's.
En zoals jullie inmiddels allemaal wel weten ben ik gek van kleur, vandaar die twee Marianne panty's te koop tbv de winactie. 


Die rode Apollo panty (nu legging) is ongedragen en heeft model gestaan tijdens mijn allereerste Live on Facebook filmpje
Ik liet live zien hoe je van een panty een legging maakt. Dus een collector's item whahahaha ;). 
Zoals gezegd ik draag maat XXL en deze is maat L/XL. 


Daarnaast heb ik nog een stel capri leggings te koop, liggen alweer twee zomers in mijn panty lade. Sinds ik ontdekt heb dat er ook oplossingen zijn tegen schurende bovenbenen, draag ik alleen nog maar Bandelettes bij blote benen weer. Niks fijners als met blote benen te lopen dankzij deze geweldige uitvinding!


Oh ik heb ook nog een thermo legging te koop. Die is in de kleur Petrol. Ik draag hem vandaag zelf ook, in een grotere maat! Ik kocht hem op een Duitse Trödelmarkt, hij is nieuw!
Alleen had ik me vanmorgen vergist en wilde deze aan doen en was het etiketje in de legging aan het knippen en realiseerde me toen pas dat dit de legging was die ik speciaal voor een van jullie had meegenomen. Alles items zijn nu aan een vaste prijs (ook de eerder geplaatste items zoals tassen en laarzen), ik verloot vrijdagavond (namiddag) onder de geïnteresseerden. Die me op mijn 365happyTanteBetsydresses Marktplaats account een berichtje hebben gestuurd. Verzenden doe ik wel pas na het weekend!Wil je kans maken op zo'n gave kadobon/shoptegoed laat dan een reactie achter onder mijn blogpost Which boots make you happy? 
Maarreh zonder dames die iets kopen op marktplaats kan ik niet, je steunt er een leuke winactie mee!


Lots of love from Susan