maandag 13 november 2017

Enjoying the outdoors with Danefae and ZOO Adventure


Hey girls goh het was toch wel vreemd zo'n weekend zonder te bloggen en blogposts online te zetten. Vooral zaterdagmiddag in het bos had ik zoiets van 'zou ik toch een live on Facebook filmpje maken om te delen, zodat ze iets te zien hebben'. 


En 's nachts bedacht ik me...'hoe is het nu 365 days of happy Tante Betsy dresses als ik vanaf nu in de weekenden niet meer blog?!...zal ik toch een foto delen'.
Maar zondag kon ik het al beter loslaten en maar laten zijn zoals het was/is. Ik denk dat manlief het wel erg prettig heeft gevonden om me niet te hoeven 'delen'.


Maar vandaag ging ik dan toch Live on Facebook, het ging niet helemaal zoals ik in de planning had, want eigenlijk heb ik te weinig aandacht kunnen schenken aan mijn Tante Betsy streepjesjurk, Dress Tori Stripe Red n Blue.
Mijn batterij van mijn iPhone heeft de laatste tijd wat kuren en loopt soms meteen leeg...een extra accu bij de hand was geen verkeerd accessoire geweest hihi. Ik heb wel uitgebreid verteld over mijn Danefae softshell jas gekwebbeld. Laten zien dat de rits ook van beneden open kan, dat hij diepe zakken heeft, dat hij waterbestendig is (3000mm). 
Vergeten te vertellen dat hij windbestendig is en een fleece binnenkant heeft.
Maar och ja dat vertelde ik al allemaal in mijn blogpost; Love Danefae softshell jacket Jane te koop bij diverse Tante Betsy verkooppunten ea winkels.
Ik kwebbelde ook even over mijn ZOO Adventure outdoor laarzen (kleur mauve = donkerblauw), ik liet de onderkant van de zool zien. Na een vraagje van Ellen liet ik nogmaals de zool zien en dat hij buigzaam was. Ik vertelde iets over de binnenzolen die je er bij geleverd krijgt en liet ook even zien dat je hem wat wijder kunt maken. Binnenkort maak ik weer een blogpost over deze comfortabele waterdichte outdoor laarzen, ik blogde er hier al eens over. 
Mijn Apollo legging, 200 denier legging in de kleur True Red, is trouwens van sokken-online.


Echt weer een filmpje à la Susan, ongestructureerd en met wat gelach van mijn kant. Soms uit beeld omdat ik mijn laars uitdeed of jas over de boom hing...gewoon helemaal Me :D.
Je kunt de video ook achteraf bekijken hoor op mijn Facebook pagina, waar ook mijn andere Live on Facebook video's staan.In deze boom had ik mijn iPhone geklemd ;). 


En als je benieuwd bent welke laarzen ik van het weekend kreeg, dan laat ik alvast een preview zien. Ik kreeg gave klomplaarzen van Clumpy's, model 105 in de kleur Plum. Binnenkort vertel ik er meer over en laat ik zien hoe ik deze combineer. Ze staan in ieder geval heel gaaf met mijn Tante Betsy Dress Sporty Cherry Blossom Black.


Lots of love from Susan