vrijdag 24 november 2017

Black Tante Betsy Friday


Hey girls wow wat vloog vandaag de dag weer om, vanmorgen eerst mijn laatste therapiesessie. Moest toch even een traantje wegpinken want wat is het een lieverd, zo'n heerlijke sprankelende persoonlijkheid. Wat heb ik het fijn en gezellig bij haar gehad. Ik sta dankzij de therapie sessies toch weer steviger in mijn schoenen. 
Ik heb wel nog een hele weg te gaan, ik ga hierna verder maar niet bij hun, er mag nog een en ander oud zeer opgeruimd worden. Maar ben dankbaar voor alle steun en hulp. Volgende week volgt nog mijn eindgesprek bij Phi en dan afwachten welke therapeut op mijn pad gaat komen. 


Nou girls verder naar de orde van de dag, vandaag is het Black Friday. Vroeger had ik vaker Black Friday posts omdat ik die dag een zwarte jurk aan had ;). 
En al bloggend kwam ik erachter dat Black Friday een begrip is in Amerika ivm de kortingsacties op die dag. De dag na Thanksgiving...
Nou dit jaar is hij ook in alle hevigheid los gebarsten in Tante Betsy land. 
Tante Betsy geeft vandaag (sinds afgelopen nacht 00.00uur) 20% korting op alles in de webshop. Maar ook heel wat Tante Betsy verkooppunten doen en deden er aan mee. Veelal met 20% korting die alleen geldig was in de winkel, een enkeling zelfs 50% korting. 
Maar er zijn ook shops die er heel bewust niet aan mee doen zoals Love, Peace & Joy die 10% van je aankopen dit weekend doneert aan een goed doel.
Heb je nog niet je slag geslagen dan vind je het misschien wel leuk om een goed doel te steunen (lees hier). 


Er zijn volgens mij heel wat Tante Betsy girls die vandaag hun slag geslagen hebben. Ik heb mezelf ingehouden...
Alhoewel vandaag kwam een paar gave cowboylaarzen aan van sponsor Boeties.nl 
Deze gave laarzen had ik al heel lang op het oog, maar dan was er toch weer een andere laars die harder om mijn aandacht vroeg of die op mijn pad kwam. 
Ik heb deze laarzen gesponsord gekregen, maar jammergenoeg passen ze me niet goed. Ze zijn me net wat te smal of wellicht moet ik ze gewoon in een maat groter hebben. We gaan het zien...Maar wellicht denken jullie Susan zit nu niet zo te kwebbelen en vertel gewoon wie er van ons een Tante Betsy kadobon heeft gewonnen met de You make me happy actie...we zijn met ons allen zo benieuwd ;). 
Want wie weet willen jullie wel nog als een gek naar Tante Betsy haar webshop sjeezen om die kadobon te innen of wie weet ga je hem bewaren voor de SS2018 collectie ;). 


Wie oh wie heeft er een gezellige kwebbelreactie achter gelaten...
Nou girls daar heb ik niet op geselecteerd hoor...alhoewel...ik heb alle reacties geteld (de dames die niet mee deden niet mee geteld en ook niet de reacties van een Tante Betsy girl op haar eigen reactie). 
En aan dochterlief gevraagd om een nummer op te noemen (en een paar reserve) en dat zou dan de winnares worden...áls ze een gezellige reactie had achtergelaten. Eigenlijk had iedereen dat gedaan, yihaaa...zo leuk om te lezen :). 


En de winnares is geworden, iemand die ik aan de naam in de reactie niet herken. Maar wel heerlijk tegen me heeft zitten te kwebbelen... Op de foto hierboven zie je dat roze en groen ook in de natuur heel mooi bij elkaar passen :D.
Okki zal vast niet haar echte naam zijn ;). Lieve Okki jij hebt de kadobon van Tante Betsy gewonnen. Stuur je me een pb'tje met je emailadres of Facebook of een gewoon mailtje en dan stuur ik je de bon per mail toe.


Ik was vandaag trouwens wel in het zwart gekleed en deed Dress Fifi Field Black aan. Dit model valt trouwens iets wijder in de taille als het Lemonade Field model, maar dat komt ook dat het een heel ander model is. In maat L valt hij als een 44.
Ik ben er blij mee! Heerlijk leuk retro modelletje met een mooie crème witte klaverprint.
Ik realiseer me nu pas dat het dezelfde jurk is als het Tante Betsy model aan heeft voor de Black Friday winactie, leuk! 
Ik had mijn zwarte ZOO Adventure laarzen erbij aan, ben vanmiddag nog heerlijk met dochterlief in het bos gaan wandelen (geen foto's gemaakt, maar wel heerlijk genoten van elkaar en van de pracht van de natuur). 


En wat ben ik blij met mijn Danefae winterjas, Else. Oh daar moet ik nog steeds een blogpost over schrijven, én over mijn Clumpy's en over mijn blauwe ZOO Adventure laarzen en volgende week komt er een winactie aan ism Tante Betsy verkooppunt Hippe Dingen. 
Maar dit weekend heb ik vrijaf van bloggen, maandag ben ik er weer. 


Ga vooral ook reageren op mijn blogpost van gisteren Which boots make you happy? als je gek bent op cowboylaarzen, ZOO Adventure laarzen of Clumpy's. Want stiekem is dat ook een winactie...ik heb items op Marktplaats staan...en er komen er nog heel wat bij (ik heb nog heel wat vestjes en nieuwe panty's in maat L/XL) en dat alles ten bate van die winactie.
Heb een fijn weekend lieverds!


Lots of love from Susan