vrijdag 3 november 2017

Thankful for Dress Snappie Flower Branch


Hey girls vandaag kreeg ik een mooi Tante Betsy jurkje toegestuurd van Tante; Dress Snappie Flower Branch Navy
Ik vind deze bloemenprint zo gaaf, mooie groene takken met groene blaadjes en roze bloemen, I love it!Ik ben zelf gek op doorknoopmodellen, alleen is het snappie model net iets anders en niet echt mijn model, met de knoopjes dicht is het me te hoog gesloten. 
Vanwege mijn enorme buste staan modellen met een wijdere of diepere hals me veel beter. 


Maar met de twee drukknoopjes open en een leuke top eronder vind ik het toch een hele gave jurk.
In mijn geval dan wel een 'onderbroek top'...ik heb het namelijk snel warm, dus voor mij nog geen gewone topjes onder mijn Tante Betsy jurken. 


De geweldig leuke Tante Betsy envelop lag op me te wachten toen ik terug kwam van de kapster en boodschappen doen. 
Ik heb de jurk niet meer uitgedaan sinds ik hem gepast heb, dat zegt ook wel genoeg hihi. Dankjewel lieverds van het Tante Betsy team voor wederom een prachtige jurk waar ik blij van word :). Vanmorgen had ik deze aan, een oudje uit de AW2015 collectie, Dress Ollie Blue. 


Ik ben ook dankbaar voor de wandeling vanmorgen met mijn psychologe en de mooie gesprekken die ik met haar heb. 
Vanmorgen heerlijk even samen wat yoga oefeningen gedaan in de ochtend zon met een prachtig uitzicht. 


Zo dankbaar ook voor mijn ZOO Adventure outdoor laarzen en mijn Danefae jas, fijn om er heerlijk mee buiten te kunnen wandelen. Zo blij dat ik toch heerlijk in een jurk kan gaan wandelen en een paar goede wandellaarzen en een heerlijke en leuke jas. Ook dankbaar voor de hoofdmassage bij de kapster en het gezellige praatje. Heerlijk om even verwend te worden en jezelf laten verwennen. 
Daarna heb ik nog heerlijk genoten van en gelachen om een paar afleveringen van 'Hot in Cleveland', een komedieserie op de interactieve tv. 


Ik bestelde mezelf een Danefae winterjas (te koop bij diverse Tante Betsy verkooppunten ea winkels), voor als het echt heel koud gaat worden. Ik draag mijn Danefae Jane softshell jassen ook in de winter, maar als het echt gaat vriezen is een dikkere jas wel prettig. 
Zo girls ik ga er weer vandoor, heb een fijn weekend!

Lots of love from Susan