maandag 16 oktober 2017

I'm surrounded by lovely people


Hey girls misschien was mijn blogpost van gisteren net wat teveel van het goede voor mensen die er helemaal niks mee hebben. Maar komt goed schatjes, ik ga er vast een balans in vinden. 
Wow gisteren was een bijzondere dag met bijzondere mensen. Geen foto's van, maar wel een hoop innerlijke foto's ;). 
Wow wat ben ik trots op mijn dochter, ik was altijd al trots op mijn dochter. Maar wow wat heb ik een bijzonder mens op de wereld gezet vol met liefde en kracht. We gaan allebei op dit moment door een transformatie proces.
Alle oude shit, al ons oude verdriet mogen we achter ons laten en nu kunnen we weer in onze kracht gaan staan. 
Maar ook zo'n periode van intens verdriet mag en mocht er zijn. Het is nodig om de rust te nemen, te luisteren naar alle alarmbellen in je lijf. Het is belangrijk om goed voor jezelf te zorgen en soms ook helemaal niks doen. 
Maar we zijn er nog niet hoor, het is nog niet zo makkelijk om alles wat je meegemaakt hebt in je leven een plek te geven, het los te laten voor wat het was en de wijze lessen die je eruit geleerd hebt te onthouden. 

Maar wat is het fijn om te weten dat je je omringt voelt door fijne bijzondere mensen die van je houden. 
Ik voelde me gisteren ook echt als een familie, een gezin, een drie-eenheid. 
Zo mooi om de liefde te zien bij manlief, die niet de vader is van mijn dochter en zelf drie kinderen heeft (waar we jammergenoeg geen contact mee hebben). 
We hebben als gezin tropenjaren achter de rug, dat is alweer enige tijd geleden hoor. Maar wow wat moet je als mens sterk zijn om zo'n enorme last te dragen, zoveel stressvolle jaren achter de rug. Maar we hebben het gered als gezin, drie sterke mensen die naar elkaar gegroeid zijn. Ik heb altijd al een hele sterke band met mijn dochter gehad, ik ben zo'n acht jaar lang alleenstaande moeder geweest tussen mijn twee huwelijken in. 
Ook dat was niet altijd even makkelijk om de moeder en vaderrol op te nemen.
Ik ben ook wel heel streng geweest voor mijn dochter, maar daarnaast was ik gewoon een liefdevolle moeder. En aan alles wat ik nu zie gaat dochterlief dat ook zijn, ze heeft de juiste normen en waarden, ze staat eerlijk en oprecht in het leven. 
Nu nog twijfelend van hoe verder met werk of studie, maar ze mag de tijd nemen om zichzelf te ontdekken. Ze mag nu ze ook met een burn-out thuis zit, de tijd nemen om te worden wie ze is en alle oude shit achter zich te laten. Lieverds wees niet alleen trots op je kinderen als je die hebt, maar wees vooral ook trots op jezelf. Ga in je kracht staan en zit je net als ons in een proces van transformatie waar je doorheen moet, dan doorleef dat. Maar zie ook altijd al het ander moois om je heen, geniet van die prachtige jaargetijden die we hier mogen mee maken. Geniet van al die kleine dingen die op je weg komen en straal heerlijk in je Tante Betsy jurkjes en outfits! Ook jij mag er zijn, ook jij mag worden wie je bent. Door samen in onze kracht te gaan staan maken we deze wereld een bijzondere plek om te wonen. Laat je niet leeg slurpen door al die nare dingen die er ook gebeuren, maar blijf kijken naar het goede in de mensen. Ik voel me in ieder geval omringd door zoveel lieverds, zoveel bijzondere dames. Mooi om in jullie gezelschap te mogen verkeren. Dankjewel!


Lots of love from Susan die trouwens nog even heerlijk geniet van blote benen weer dankzij Bandelettes :). 

22 opmerkingen:

 1. 😍😍😍😍😍😍😍😍

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Jullie zijn een prachtig moeder/ dochter stel. Wat een liefde spreekt er uit je blog. Fijn dat jullie zo'n goede relatie hebben, ook met z'n drieΓ«n, Heel kostbaar. En groei naar je bestemming, daar mag je heel je leven over doen! En blijf genieten van de kleine dingen! Knuf!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een prachtig blog! De moederliefde spat er vanaf, heerlijk om te lezen. Het is toch geweldig dat jullie zo'n hechte band hebben, dat is zo waardevol!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Aimee Moolenaar-Dols16 oktober 2017 om 19:50

  Hier wordt ik stil van... Maar zo waar.. Ik geniet elke dag van mijn kinderen en ook vh feit dat mijn man (ook niet hun papa) zo goed voor ze is. Ik ben ook sterker geworden door bepaalde gebeurtenissen uit het verleden. En geniet ook van alle lieve dames die ik leer kennen. Lieve jurkenzusjes <3 allemaal mooie lieve dames. Jij bent er 1 van <3
  Groetjes en liefs Aimee

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Mooi geschreven en ja als je al veel hebt meegemaakt zoals ikzelf ook wordt je alleen maar sterker
  Achterom kijken doe ik nu niet meer maar geniet van het heden met vallen en opstaan

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Femke van Oudheusden16 oktober 2017 om 20:16

  Zo Waar!! Geniet van de kleine dingen met een grote G, dan worden ze zelf groots.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Fijn dat jullie zo een sterke band hebben met z’n drietjes. Ook fijn dat jij en je dochter elkaar kunnen steunen in het dealen met het verleden. Jullie komen er wel😘
  Lieve groetjes, Monique

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat toch heerlijk dat jullie het zo goed hebben samen. Jullie doen het allebei zo goed! XX Esther

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Heerlijk Susan, en zoveel herkenning! ❤️ Jullie zijn lieverds!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Mooie blog! Jullie komen er wel; twee sterke vrouwen! Dikke knuffel!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Wat een heerlijke blog! All You need is love & happiness! Ook al is dat soms makkelijker gezegd dan in te zien ;-) Zo'n #Rugzak# kan ook zoo zwaar worden! Heerlijk jou super band met dochterlief & de fijne 3 eenheid die jullie vormen. (Tussen de regels lees je nog wat meer door) Een hele fijne avond, and keep going in the good vibes x

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Wat heb je dat weer mooi omschreven! Ik kan me voorstellen dat je trots bent op z'on mooie dochter. Hou de moed erin, het komt goed!

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Jij kan het altijd zo mooi verwoorden Susan. Met zoveel liefde voor elkaar, komen jullie er wel..En ondertussen krijg ik afentoe ook een oppepper van je blog, je doet het zo goed.
  Lieve groet

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Dank je! Het past wel bij de jurkjes. Ik ben sinds kort je bloglezer en heb nu net 3 jurkjes. Ineens val ik ook in je (voor mij) zweverige bezigheden. Maar O wat heb je gelijk! Omring je met een hoop liefde, kracht en blijf bij jezelf! En voor mij zijn dat ook die mooie en vrolijke kleuren van de jurkjes. En af en toe het lezen van zo’n blog waar een hoop liefde van afstraalt. ❤️

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Wat een prachtige blog. Helaas mis ik ze de laatste tijd nog wel eens, niet met opzet hoor of dat ze niet leuk zijn. Ik vind ze heerlijk om te lezen.
  Ja geweldig om zo trots te kunnen zijn op je dochter. Ook ik ben een apetrotse moeder van 2 geweldige dochters, die ieder hun eigen pad gaan en waar ik zoveel respect en bewondering voor heb. Fantastisch en geweldig om daar moeder van te mogen zijn. Zij hebben mij ook 3 prachtige kleinzoons geschonken, waar ik ook geweldig trots op ben. Veel liefs uit het Westen

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Weer een mooie vandaag, en wat schrijf en verwoord je dat allemaal mooi. Mooi om je te mogen omringen door je eigen lovely people! En wat geweldig dat jullie zo kunnen genieten van elkaar en die Arno van jou is ook een lot uit de loterij toch. Een echte leeve. Ben blij zelf ook zΓ³ een leeve te hebben, hihi.
  Mooi dat je ook dit in je blog verweeft, ik hou ervan.

  Dikke poen πŸ™‹πŸ»❤️

  BeantwoordenVerwijderen

Thanks Tante Betsy girls voor jullie reacties, ik lees ze altijd met plezier :D.
Lots of love from Susan

Weet je niet hoe je een reactie achterlaat? In het witte vak kun je je tekst plaatsen. Vervolgens geef je bij 'reageer als' of 'profiel' aan hoe je wilt reageren. Als je kiest voor Naam/URL kun je je naam opgeven (de URL open laten), maar anoniem kan ook (bij een winactie wel gelieve je naam in het bericht achter te laten).

Op de pagina Giveaway How to? staat het ook nog eens uitgelegd, vooral als je doorklikt vanuit Facebook.