zaterdag 14 oktober 2017

Tante Betsy shop Eigen Stijl Arnhem


Hey girls oh wow wat vliegt de tijd...het is al bijna weer twee weken geleden dat we het geweldig leuke uitstapje hadden naar Arnhem. 
Wat was het een heerlijke dag waar ik met veel plezier naar terug kijk, je kunt het zien en terug lezen in mijn Happy Tante Betsy Plog blogpost. Vandaag ga ik dan eindelijk de foto's delen die ik maakte in Tante Betsy verkooppunt Eigen Stijl te Arnhem. 
Ik vind het belangrijk om ook aandacht te besteden op mijn Tante Betsy blog aan diverse verkooppunten én om jullie te laten zien hoe bepaalde Tante Betsy jurkjes uit zien aan een weelderig lijf. 
Hou in je achterhoofd dat ik een XL'er ben die zich in een L perst ;). 


Het allereerste wat me aan Eigen Stijl Arnhem opviel was dat het een grote winkel is. Ik heb al een paar gastblogposts gedeeld van Heidi en ook van Neeltje die er waren en ik had nooit gedacht dat deze winkel zo groot zou zijn. 
Ik moet wel eerlijk toegeven dat mijn focus vooral uitging naar de Tante Betsy items, maar ze hebben natuurlijk nog veel meer merken te koop. Ik heb bij alle outfits die ik jullie ga laten zien Clumpy's laarzen model 105 aan, de laarzen met hogere hak. Wow wat zijn ze gaaf en ondanks dat het een hogere hak is liepen ze heel goed. Ik ben wel helemaal vergeten om het verschil tussen hakhoogte en zoolhoogte te meten, want stiekem was ik daar wel heel benieuwd naar. 


Maar okay we gaan los, ik ga jullie diverse Tante Betsy jurkjes laten zien die ik zelf niet heb. Dress Snappie Flowerbranch Black is een van die jurken. Dress Snappie is eigenlijk niet mijn model, maar ik vond deze toch heel mooi staan en vallen. 
Stiekem staat Dress Lemonade Flowerbranch Black nog altijd op mijn wishlist ;). 


Dress Twiggy Grafisch Green was de volgende jurk die ik aan deed. Ik droeg groene (Palm) Clumpy's bij deze outfits. 
Ik had die dag een fuchsia roze legging aan en zoals je ziet kan dat heel goed samen. Ik hou zelf wel van een combinatie van roze met groen, maar je kunt zo'n groene jurk natuurlijk ook met zachtere kleuren combineren. 


Dress Zippie Denim Green was de volgende jurk die ik aan deed. De denim zippies vallen dit jaar heel mooi op maat en als ik me goed herinner zelf iets ruimer in de maat. 
De meeste jurken van dit seizoen AW2017 vallen net zoals het zomerseizoen SS2017 op maat. Maat L (de maat die ik draag) valt tussen 42-44 en de meeste jurken meten 41-42 cm in de taille, deze meet als ik me goed herinner 44 cm in de taille. 


Mijn afmetingen zijn bustewijdte 110 cm, taille 99 cm en heupwijdte 113 cm. Oh ja ik ben 1.57m.
Máár omdat ik me met mijn weelderig lijf in een L pers, vallen de jurken hetzelfde als bijvoorbeeld bij Hilde van Hillybilly beauty die 12 cm langer is en smaller is. 


We gaan verder met de modeshow...deze jurk was een jurk naar mijn hart, Zippie Blossom Red. Ook een Tante Betsy jurk die wat ruimer in de maat valt (44 cm in de taille in maat L).


En natuurlijk deed ik daar een paar rode Clumpy's bij aan.
Deze waren wel een maatje groter (maat 40) maar modellen dragen natuurlijk vaker een kleinere of grotere schoen whahaha. 
Bij de foto hierboven kun je zien dat je ze ook omgeslagen kunt dragen. Ik hou zelf van een hoger model laars dus zou deze nooit omgeslagen dragen. 


Ik deed ook nog even model Mollie aan, de jurk die een stuk korter is als de meeste modellen, volgens mij zo'n 10 cm tov andere jurken van Tante Betsy. 
Ik heb hier maat L aan van Dress Mollie Grafisch Black, ik liet al eerder eens een foto zien in maat XL bij een ander Mollie model. En voor deze foto's heb ik een paar zwarte Clumpy's laarzen aangedaan. 


Last but not least laat ik jullie Dress Lemonade Black zien. Ook een hele mooie jurk met de bekende borduursels van Tante Betsy. 
Je ziet het op deze foto net niet dat er nog een borduursel aan de onderkant van de jurk zit. 


Oops helemaal vergeten dat ik ook dé Tante Betsy jas Jemma heb aangehad. Wel in maat XL, deze jas rekt natuurlijk niet mee zoals de jurkjes van Tante Betsy wel doen whahaha. Die binnenkant is zo gaaf! Van mij mag Tante Betsy wel een jas ontwerpen met zo'n gave print aan de buitenkant. 


Ik ging naar huis met deze gave Danefae jas, maar daar blog ik binnenkort over ;). 


We bezochten ook nog even Eigen Stijl kind schuin tegenover in de straat (Steenstraat 66a), waar de outlet hangt. Maar dat lazen jullie al in mijn Happy Tante Betsy photo plog blogpost. 


Lots of love from Susan

Ps zie je wat leuks op deze foto's dan moet je toch echt even zelf naar Eigen Stijl Arnhem gaan. Dit is een stenen winkel, ze hebben geen webshop en versturen niet. Zie de reactie hieronder nav mijn bezoekje daar.