woensdag 25 oktober 2017

Tante Betsy OOTD Dress Fifi Field Black


Hey girls net terug van de psycholoog als ik deze blogpost schrijf. 
Ik ga proberen er een kortere blogpost van te maken omdat ik dadelijk als manlief thuis is, niet bezig wil zijn met blogposts en Tante Betsy. 
Tante Betsy vormt een heel groot deel van mijn leven, ik draag natuurlijk iedere dag een Tante Betsy jurk. 
Vandaag geen jurk die je meteen helemaal heppie de peppie maakt zoals vrolijke kleurtjes doen, maar het is wel een gave jurk die ik voor het allereerst aan heb. Ik moet knallen, nou ja ik heb knalkleuren nodig daar zie ik gewoon veel beter mee uit. 
Maar zwart is ook een kleur waar ik blij van kan worden en vandaag koos ik voor deze jurk. 
Dress Fifi Field Black heeft een bijzondere snit, met die bijzondere hals en die grappige details bij de mouwen. 
Ik had verwacht dat ik me zou ergeren aan het feit dat ze zouden omflappen, maar ze blijven goed zitten zo omgeslagen. Mijn laarzen zijn by the way Neosens laarzen ;). Voor het geval iemand daar benieuwd naar is. Ik ben net na mijn therapie Schüssler celzouten gaan kopen bij de reformwinkel. Ik heb nog steeds doorslaapproblemen, ik slaap wel al stukken beter door de Total Sleep druppels. 
Maar opeens kwamen de Schüssler celzouten weer in mijn herinnering, ik kocht nummer 2 en nummer 7, die laatste staat ook wel bekend als hete zeven. 
Ik heb er verder geen verstand van hoor, al dat soort informatie is op internet te lezen. 


Ik heb in ieder geval doorgegeven aan de psychologe (ben daar vanwege burn-out klachten) dat ik bij een doorverwijzing graag een therapeut wil die verstand heeft van mensen die een niet aangeboren hersenletsel hebben (ik heb 12 jaar geleden een young stroke gehad) en ook met hoogsensitieve mensen. 
Ik denk zelf dat ik hoogsensitief ben door mijn cva en het langdurig onder spanning staan, alhoewel het kan ook een en ander versterkt hebben. We gaan het zien...


Lieverds heb een fijne avond, vergeet niet mee te doen aan de winactie ism Tante Betsy verkooppunt Eigen Stijl Arnhem
Ik hoorde trouwens dat daar nog enkele Tante Betsy jassen te koop zijn, een S, een M, 2 x XL en een XXL. 
Ze versturen niet, dus je moet daar echt een dagje voor naar Arnhem.Lots of love from Susan die alweer een blogpost vol heeft geschreven whahaha. 

Ps er valt me opeens ook weer in dat ik over de MIR methode heb gelezen, dankzij een gedeelde tip van een jurkjeszusje op Facebook. Ook iets wat ik ga uitproberen. Ook op veel andere klachten van toepassing.