vrijdag 27 oktober 2017

Lucky Tante Betsy girls at Eigen Stijl Arnhem


Hey girls gisteren trok ik ouderwets lootjes onder de reacties op Marktplaats, maar bij mijn winacties kan ik daar tegenwoordig niet meer aan beginnen.
Er doen zoveel lieverds mee, zoveel Tante Betsy girls maar ook dames die dolgraag Tante Betsy girl willen worden.
Dan is lootjes schrijven (knippen, vouwen en trekken) gewoonweg teveel werk.
Wat een leuke reacties heb ik gelezen op die gave winactie in samenwerking met Tante Betsy verkooppunt Eigen Stijl Arnhem.


Het is een feestje om al die reacties te lezen, en volgens mij als je niet tot de winnaars behoort, zit het er toch wel dik in dat dat uitstapje naar Arnhem er gaat komen.
Ik las ook een heel aantal reacties van dames die er gewoon heerlijk op de fiets naar toe kunnen, wat een bofbipsen als je zo dichtbij een Tante Betsy verkooppunt woont of werkt.
Maar wel ook heel gevaarlijk lees ik in de reacties ;).


Ik heb inmiddels de twee namen van de winnaressen getrokken, twee dames die ik al een aantal keer live gezien heb. Oops nu zullen er al een aantal denken van 'hey ik heb Susan nog niet live gezien, dus ik heb niet gewonnen'.
En gezien de namen die ik getrokken heb, zullen ze er zelfs samen heen gaan te lezen uit hun reacties.
Wie oh wie mag heerlijk gaan shoppen met een kadobon/shoptegoed twv € 50 ?!


Ik heb deze keer 'The Good Luck Fairy' aangesproken om me mee te helpen een winnares te vinden onder alle Facebook reacties.
Je kunt daar gewoon de link van je Facebook post ingeven en dan gooit hij je namen eruit en bovenaan stond Heidi!
Ja Heidi die ook al een paar keer een gezellige gastblogpost heeft geschreven over haar bezoek aan Eigen Stijl Arnhem. Gefeliciteerd lieverd namens mij, namens Eigen Stijl en namens The Good Luck Fairy :p.Heidi heeft plannen om samen met een aantal Tante Betsy girls heerlijk in Arnhem te gaan shoppen.
Ze hebben onlangs nog een Tante Betsy girls meeting gehad thuis bij Natasja van Beautyspots, die ook over Tante Betsy blogt. Het zag er heel gezellig uit!Ik heb ze zelf nog een keer gezien toen een aantal van deze dames een workshop Dikke Dames schilderen hadden in Schijndel.
Wat een gezellige bende bij elkaar (de foto hieronder is maar van een vijftal girls in Dress Lemonade Field en Fifi Field), ze hadden een heel weekend ervan gemaakt. Leuk dat wij er even bij mochten zijn samen met Binnie en family van SoMuch.Maar wie mag met Heidi mee gaan shoppen die ook een kadobon/shoptegoed heeft gewonnen van de Tante Betsy girls?
Tamara! Ja Tamara mijn 'muis/pijltje' bleef op jouw reactie hangen toen ik aan het scrollen was bij de reacties op mijn blogpost.
Gefeliciteerd leeve, dich maags och heerlijk goon shoppen in Arnhem met un sjoen shoptegood ;). Hihi ja lieverds Tamara spreekt net als ik Mestreechs :).Nou beste dames van Eigen Stijl Arnhem hou je maar vast, het zit er dik in dat er een meeting komt van zo'n 10-15 Tante Betsy girls die jullie pand komen bestormen en de winkel op z'n kop komen zetten. En wie weet als er dames uit de buurt dat horen dat die dan ook nog even op hun fiets springen om erbij te kunnen zijn.


Lieve Heidi en Tamara ik wens jullie alvast heel veel plezier in Arnhem en wie weet heeft Tamara wel een plekje vrij voor mij in haar auto dan kom ik stiekem mee als dat mag.
Niks leukers als met een stel gezellige meiden shoppen in een Tante Betsy verkooppunt (of ze toevallig tegenkomen ;)). 


Klik op deze link om mijn lijst te zien met alle Tante Betsy verkooppunten in Nederland (onderverdeeld per provincie) en België. Wie weet heb jij ook wel een verkooppunt bij jou in de buurt...
Tegenwoordig kun je de lijst met verkooppunten ook vinden op de website van Tante Betsy, klik op bezoek een winkel .Lots of love from Susan