maandag 23 oktober 2017

Tante Betsy girl boots addict


Hey girls zoals jullie allemaal wel weten heb ik naast mijn Tante Betsy jurkjes verslaving, ook een laarzen verslaving. 
Gisteren kon ik me dan ook niet inhouden toen ik een enorm paar gave laarzen op marktplaats tegenkwam. 
Ik moest even slikken over de prijs, maar tsja als jij net zoals ik gek op cowboylaarzen bent dan weet je dat merken als Sendra en Tony Mora hele goede merken zijn en dat de nieuwprijs van deze laarzen zo rond de €250-€300 liggen.


Wat zo leuk was aan deze marktplaats aankoop is het feit dat het een Tante Betsy girl bleek te zijn, volgens mij niet iemand die ik ken maar ze bleek mij en mijn blog wel te kennen whahaha. 
Ik had even een bn'er gevoel toen ze reageerde dat ze me kende en dat ze zich vereerd voelde hihi. We hebben in ieder geval heerlijk gekwebbeld en ik heb voor het allereerst via iDEAL betaald bij een Marktplaats aankoop. Deze laarzen zijn trouwens ook nog te koop bij Boeties.nl, klik hierZaterdag kwam ook al een paar laarzen aan, een nieuw paar ZOO Adventure outdoor boots. Dit is een gesponsord paar en daarmee komt de teller op 5 paar ZOO Adventure outdoor laarzen waarvan twee gesponsorde paren. 
Binnenkort vertel ik er over in een blogpost, maar wow wat zijn ze gaaf in de kleur Mauve. 
En hoe gek ik ook op cowboylaarzen ben, er is niks fijners als een paar heerlijke kleurige outdoor laarzen voor onder mijn Tante Betsy jurkjes als ik ga wandelen in de natuur. Vandaag deed ik ze aan bij mijn Tante Betsy Dress Tori Stripe Red 'n Blue


In het kader van loslaten had ik vorige week al een aantal laarzen klaar gezet om op Marktplaats te zetten. Laarzen die me te groot zijn, laarzen die ik niet meer draag. 
Wie weet zijn er wel Tante Betsy girls blij mee dus zal ik deze op mijn 365happyTanteBetsydresses Marktplaats account te koop zetten. En ik zal ook deze voor een vast bedrag te koop zetten en loten onder de reacties (als er meerdere gegadigden zijn). 


Daarnaast zal ik dan ook eindelijk de Tante Betsy jurken die ik toegestuurd kreeg van Binnie van Tante Betsy verkooppunt SoMuch te Heerenveen op marktplaats zetten. Alsook enkele items van mezelf. De opbrengst van de gesponsorde Tante Betsy items zal wederom ten goede komen aan een winactie ism SoMuch. 
* Donderdag avond trek ik lootjes, zo heeft iedereen de tijd om mee te doen en gelijke kansen. 

Vergeet trouwens niet om mee te doen aan de lopende winactie ism Tante Betsy verkooppunt Eigen Stijl


Lots of love from Susan