zaterdag 21 oktober 2017

High sensitive Tante Betsy girl


Hey girls ik ben alweer vroeg wakker uit een droom, die ik me niet meer kan herinneren, maar mijn brein werkt op topsnelheid dus weer gaan slapen heeft geen zin. 
Ik kan de laatste tijd stukken beter slapen dankzij Total Sleep, dit zijn druppels met wietolie, maar ook passieflora en nachtmutsje.
Maar nu gaat mijn brein als een sneltrein, ik denk weer na over de sessie met mijn psychologe afgelopen woensdag. Ik had mijn tussenevaluatie en heb enkele tests gedaan die ik ook bij mijn intake heb gedaan. Omdat ik een betere week achter de rug heb dan de afgelopen weken, scoorde ik aanzienlijk beter als bij de intake. 
Maar ze raden me een vervolg aan, om verder te gaan met psychotherapie. 


Soms heb ik het gevoel dat ze denken dat ik heel wat schroeven los heb. Volgende keer maar eens recht voor zijn raap vragen welke persoonlijkheidsstoornis ik zou kunnen hebben whahaha. 
Ik heb al gezegd dat ik een therapeut wil hebben die open staat voor het spirituele stuk in mij. 
Maar bedacht me gisteren ook dat nog belangrijker is dat zo'n therapeut ervaring heeft met NAH, niet aangeboren hersenletsel. Ik heb 12 jaar geleden een young stroke gehad. 
Daarnaast ben ik ook nog eens high sensitive of ben ik dat door mijn young stroke?
Overgevoelig voor prikkels van buitenaf...


Oh ja mijn persoonlijkheidsstoornis zou ook kunnen zijn dat ik Miss Positive ben whahaha.
Iemand die probeert het beste uit het leven te halen, die probeert te zien wat de diepere boodschap is van dingen die in je leven gebeuren...
Bestaat er wel therapie voor zo iemand als ik?


Ik schrijf dit op mijn Tante Betsy blog omdat dit ook bij mij hoort en wie weet herkent iemand zich wel hierin of heeft hier ervaring of tips over. Er zijn heel wat hoogsensitieve Tante Betsy girls onder ons, dus wellicht hebben jullie tips. 
Ik ben trouwens niet zo'n onderzoeker, ik ben meer een gevoelsmens ipv me overal over inlezen. Door mijn young stroke, beroerte, cva kan ik me niet goed concentreren op moeilijke tekst en ben ik snel afgeleid. 


Vanmiddag in ieder geval heerlijk gaan wandelen met dochterlief en haar vriend en met de enthousiaste logé.Wat is het toch mooi op de Brunssummerheide, heerlijk in de natuur zijn doet een mens goed. 
Heerlijk om lekker af te kunnen schakelen en qualitytime met deze lieverds is altijd goed. 
Vandaag heb ik dress Marjan aan (AW2015 collectie volgens mij of SS2016) samen met mijn ZOO Adventure laarzen en mijn Danefae jas. 


Lots of love from Susan die een beetje een drukke onsamenhangende blogpost heeft gemaakt (ben inmiddels bij vrienden op bezoek ;))