vrijdag 20 oktober 2017

Tante Betsy blog giveaway Eigen Stijl Arnhem


Hey girls ik heb vandaag weer eens een blogpost waar heel wat Tante Betsy girls van gaan stuiteren. Ik mag namelijk in samenwerking met Tante Betsy verkooppunt Eigen Stijl Arnhem een winactie doen. 
Ja je leest het goed, ik heb weer een gave winactie op mijn blog. 
Zoals je weet vind ik het belangrijk om ook aandacht te schenken aan al die leuke Tante Betsy verkooppunten in het land (en in België).De winkel Eigen Stijl te Arnhem behoort volgens mij tot een van de verkooppunten met een uitgebreide Tante Betsy collectie, dus zeker een bezoek waard als je houdt van live shoppen in een leuke stenen winkel.
Naast foto's van mijn bezoekje aan Eigen Stijl Arnhem (begin oktober) zie je ook foto's van Heidi die er half september was en speciaal voor hun Facebook pagina een Tante Betsy fotoshoot deed.
Als je mee doet aan deze winactie dan houdt het in dat je daarvoor naar Arnhem moet. 
Arnhem ligt niet zo centraal als Utrecht, maar is toch qua reistijd met de auto of trein heel goed te doen.
Vanuit Groningen, Leeuwarden zo'n 2 uur reizen met de trein, vanuit Amsterdam een uurtje, Rotterdam anderhalf uur en Breda 2 uur om wat voorbeelden te geven.
En Arnhem is nu eenmaal ook dé stad van Tante Betsy en de modestad van Nederland. 
De winkel van Eigen Stijl is een feestje om te bezoeken, naast Tante Betsy kun je er ook terecht voor vele andere merken. Maar ook voor basis items, zoals je kunt zien op mijn foto met dé Tante Betsy jas. Op alle foto's draag ik Clumpy's laarzen, die daar ook te koop zijn.Een enorm uitgebreide Tante Betsy collectie bij Eigen Stijl Arnhem.
Naast heel veel verschillende Tante Betsy jurkjes zag ik ook de appeltjes blouses van Tante Betsy, diverse Tante Betsy rokjes, hoodies en Lotte vest jurken en volgens mij zelfs leggings en polypants/sweatpants. 
Zelfs voor je man en je kids kun je er terecht, schuin tegenover de winkel ligt Eigen Stijl Kind. Daar hangt ook de outlet!Je man, je partner, kan gewoon tegelijk met jou shoppen voor herenkleding in de winkel van Eigen Stijl Arnhem ;) of heerlijk aan tafel zitten te wachten met een kop koffie. 


Wat kun je winnen?
Nou girls nu zijn jullie toch wel benieuwd wat je kunt winnen...
De vorige keer dat ik een winactie ism Eigen Stijl Arnhem deed mocht ik een jurkje weggeven. 
Deze keer hebben we iets anders afgesproken, ik mag twee kadobonnen twv €50 weggeven. Zo maken twee Tante Betsy girls kans.
Één kadobon geef ik weg onder de reacties van deze blogpost en één kadobon onder de reacties op de winactie op mijn Facebook pagina.
Je mag met beide mee doen! Delen van de winactie op je Facebook profiel is heel lief. 


Hoe doe je mee;

  • Het spreekt vanzelf dat je mijn blog volgt via Blogger/Bloglovin óf mijn Facebook pagina of Instagram (overal mag natuurlijk ook ;)).
  • Ga de Facebookpagina van Eigen Stijl Arnhem liken als je meedoet op Facebook. 
  • Laat een reactie achter onder deze winactie blogpost dat je mee doet en maak er meteen een gezellige reactie van hoe je uitje naar Eigen Stijl Arnhem gaat uitzien...met wie ga je en wat hoop je er te kunnen scoren van de Tante Betsy AW2017 collectie?
  • Meedoen kan t/m 26 oktober, op vrijdag 27 oktober maak ik de winnaressen hier bekend. 
  • Delen van de winactie is lief :). 


Succes girls!

Lots of love from Susan

PS. zie je nu iets heel leuks op de foto's, het kan zijn dat deze items inmiddels uitverkocht zijn. Heidi haar fotoshoot was half september en de mijne was begin oktober. Maar ga zeker al een bezoekje brengen of plannen naar Eigen Stijl Arnhem als je iets wilt scoren van deze Tante Betsy collectie.

LET OP: Heb je moeite met hier reageren, op deze pagina vind je meer uitleg wat het probleem zou kunnen zijn (kopieer je reactie altijd even, dan hoef je die maar te plakken bij een volgende poging).