zondag 22 oktober 2017

Don't worry about a thing


Hey girls ik werd vannacht midden in de nacht wakker met het liedje in mijn hoofd 'Don't worry about a thing'. Nou ja eigenlijk meer alleen met die zin in mijn hoofd ;). 
'Zorgen maken is de verkeerde kant op fantaseren' las ik al eens ergens. 
En op het toilet had ik vroeger in mijn oud huis een spreuk hangen 'What one fears one kills'. 


Het is niet dat ik nu wakker wordt met allerlei zorgen in mijn hoofd of dat ik aan het piekeren ben. 
Maar zo'n zin als 'Don't worry about a thing' geeft mij wel kracht. 
En het was maar goed dat ik wakker was want ik hoorde manlief even later naar het toilet gaan (we slapen apart omdat hij snurkt en ik hoogsensitief ben en sinds een aantal jaren last heb van omgevingsgeluiden). 
Hij bleek pijn aan zijn rug te hebben dus heb ik hem even ingesmeerd met een zalf. 
Fijn als je op zo'n moment midden in de nacht even lief voor elkaar kunt zijn, ik kreeg een dikke knuffel en extra kusjes en hij even wat liefdevolle aandacht en ook een knuffel ;). 
Dat is het mooie van een knuffel geven, je ontvangt ook meteen een knuffel terug. 


Maar terwijl ik om een uur of vijf op mijn bedrand zat na het opzeggen van een aantal affirmaties, voelde ik me enorm gezegend en dankbaar. 
En voor mij is de 'don't worry about a thing' boodschap wederom een boodschap om los te laten, te genieten van het leven en ook om lekker op muziek te gaan dansen zonder je zorgen te maken. 


Dansen is iets waar ik gek van ben, nu zul je me niet op een of andere spirituele dans gaan zien hoor zoals biodanza....
Ik wil gewoon lekker op leuke dansbare hits dansen en ook niet stijldansen of zo, maar gewoon heerlijk los gaan op muziek. 
Wat grappig is dat ik later vandaag deze kaart trok: Zing en dans! van mijn Doreen Virtue orakel 'Engelentherapie'. 


By the way dankjewel voor jullie lieve reacties op mijn blogpost van gisteren over NAH en HSP, het is niet dat ik moeilijkheden ervaar doordat ik hoogsensitief/hooggevoelig ben. 
Maar meer dat ik als ik naar een psychotherapeut ga na mijn traject ivm burn-out, dat ik wil dat diegene ervaring heeft met Niet Aangeboren Hersenletsel (CVA en de onzichtbare gevolgen daarvan) en mijn hoogsensitiviteit. 
Maar ik ga dat komende afspraak zeer zeker bespreken met mijn psychologe. 


Lots of love from Susan

Ps Ik loop nog steeds onopgemaakt rond en heb mijn Lotte Black over mijn Tante Betsy 'pyama' aangedaan ;). Och weet je wat ik post toch een OOTD :p. In de collage is een oude OOTD ;).