zondag 22 oktober 2017

Don't worry about a thing


Hey girls ik werd vannacht midden in de nacht wakker met het liedje in mijn hoofd 'Don't worry about a thing'. Nou ja eigenlijk meer alleen met die zin in mijn hoofd ;). 
'Zorgen maken is de verkeerde kant op fantaseren' las ik al eens ergens. 
En op het toilet had ik vroeger in mijn oud huis een spreuk hangen 'What one fears one kills'. 


Het is niet dat ik nu wakker wordt met allerlei zorgen in mijn hoofd of dat ik aan het piekeren ben. 
Maar zo'n zin als 'Don't worry about a thing' geeft mij wel kracht. 
En het was maar goed dat ik wakker was want ik hoorde manlief even later naar het toilet gaan (we slapen apart omdat hij snurkt en ik hoogsensitief ben en sinds een aantal jaren last heb van omgevingsgeluiden). 
Hij bleek pijn aan zijn rug te hebben dus heb ik hem even ingesmeerd met een zalf. 
Fijn als je op zo'n moment midden in de nacht even lief voor elkaar kunt zijn, ik kreeg een dikke knuffel en extra kusjes en hij even wat liefdevolle aandacht en ook een knuffel ;). 
Dat is het mooie van een knuffel geven, je ontvangt ook meteen een knuffel terug. 


Maar terwijl ik om een uur of vijf op mijn bedrand zat na het opzeggen van een aantal affirmaties, voelde ik me enorm gezegend en dankbaar. 
En voor mij is de 'don't worry about a thing' boodschap wederom een boodschap om los te laten, te genieten van het leven en ook om lekker op muziek te gaan dansen zonder je zorgen te maken. 


Dansen is iets waar ik gek van ben, nu zul je me niet op een of andere spirituele dans gaan zien hoor zoals biodanza....
Ik wil gewoon lekker op leuke dansbare hits dansen en ook niet stijldansen of zo, maar gewoon heerlijk los gaan op muziek. 
Wat grappig is dat ik later vandaag deze kaart trok: Zing en dans! van mijn Doreen Virtue orakel 'Engelentherapie'. 


By the way dankjewel voor jullie lieve reacties op mijn blogpost van gisteren over NAH en HSP, het is niet dat ik moeilijkheden ervaar doordat ik hoogsensitief/hooggevoelig ben. 
Maar meer dat ik als ik naar een psychotherapeut ga na mijn traject ivm burn-out, dat ik wil dat diegene ervaring heeft met Niet Aangeboren Hersenletsel (CVA en de onzichtbare gevolgen daarvan) en mijn hoogsensitiviteit. 
Maar ik ga dat komende afspraak zeer zeker bespreken met mijn psychologe. 


Lots of love from Susan

Ps Ik loop nog steeds onopgemaakt rond en heb mijn Lotte Black over mijn Tante Betsy 'pyama' aangedaan ;). Och weet je wat ik post toch een OOTD :p. In de collage is een oude OOTD ;). 


10 opmerkingen:

 1. Aimee Moolenaar-Dols22 oktober 2017 om 19:42

  Ik ben ook dol op dansen.. Sowieso gek op muziek. Leuk is dat mijn dochter dit ook in zich heeft en we dit kunnen delen. Als de mannen uit huis zijn voor iets dan gaat hier de muziek aan en hebben we lol :-)
  Fijne avond nog en groetjes en liefs Aimee

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Zo fijn dat jij jou man had gesproken en ingesmeerd had tegen de pijn.
  Ik begrijp wel wat je hebt.
  Ik heb ook al jarenlang last van alles wat ik hoor 's nachts.
  Maar zal er zeker meer over gaan lezen.......
  Dansen op hits is leuk.
  Wat een fijne kaart....

  Xoxo

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Heerlijk toch . Een zondag in relaxkleding....wat dat voor jou ook betekent. Moet gewoon kunnen. Morgen moet er weer van alles dus ook kleren aan.
  Fijne avond
  😘 Hennie

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Den boer monique22 oktober 2017 om 19:51

  Ik heb hier ook zon snurkende man , ik weet wat je voelt. Ik slaap voor tot zon 1.30 uur op de bank en daarna kruip ik bij mijn snurker in bed (heb ik toch alvast wat slaap gehad). Maar ik ben idd ook hoogsensitief en mijn dochter ook. Grappig is dat zeg. Slaap lekker voor straks. Groetjes van Monique den Boer uit Dordrecht

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Heerlijke outfit vandaag. Hier een sweatpants en shirt van tante. Haten ongekamd in een knot en geen make-up. Heerlijke thuis hang outfit dus. Knuff.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Dansen lijkt mij ook heerlijk. Lekkker ontspannend. En je oufit, heerlijk relaxed.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Lekker toch zo'n dagje,moet ook kunnen. Wat een geweldige collage heb je gemaakt van jullie trouwdag,vind 'm liefdevol!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Lekker zo'n pyama-dagje! Ik heb sinds kort de hoody's ontdekt en ik ben om. Zo lekker om in weg te kruipen.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat zijn dat toch mooie kaartjes van Doreen, ik trek ze ook vaker.
  En dansen, heerlijk hè, wij houden enorm van dansen, kan dan ook niet zonder muziek.

  ❤️

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Een pyjama dag is wel zo lekkers soms. Gewoon lekker doen wat je moet doen en ok in je pyjama kan je heel goed dansen hoor. hihihi. Mijn vader zegt ook altijd een mens lijd het meest door het lijden wat hij vreest. En je bereikt er zo weinig mee maar ja dat is gemakkelijker gezegd dan gedaan.

  Lieve groet,dinah

  BeantwoordenVerwijderen

Thanks Tante Betsy girls voor jullie reacties, ik lees ze altijd met plezier :D.
Lots of love from Susan

Weet je niet hoe je een reactie achterlaat? In het witte vak kun je je tekst plaatsen. Vervolgens geef je bij 'reageer als' of 'profiel' aan hoe je wilt reageren. Als je kiest voor Naam/URL kun je je naam opgeven (de URL open laten), maar anoniem kan ook (bij een winactie wel gelieve je naam in het bericht achter te laten).

Op de pagina Giveaway How to? staat het ook nog eens uitgelegd, vooral als je doorklikt vanuit Facebook.