donderdag 19 oktober 2017

Tante Betsy Zippie fun


Hey girls eigenlijk had ik vandaag een winactie van start willen laten gaan ism een Tante Betsy verkooppunt, maar ik stel hem nog even uit. 
Vandaag geen tijd gehad om er verder aan te werken, maar vanmiddag heerlijk gaan wandelen met dochterlief op de Brunssummerheide. 
Ze hebben deze leukerd (Rhodesian Ridgeback pup, als ik dat goed heb ;)) te logeren en samen even een klein rondje over de heide maken in het losloopgebied is gezellig. Daarna heeft hij nog heerlijk bij ons thuis in de tuin kunnen spelen. 
Ik had vanmorgen eerst een andere Tante Betsy jurk aangedaan, deze gave zippie Peggy Pink (SS2014).


Maar daarna toch maar even omgekleed voor zo'n wandeling met een jonge speelse pup. Deze jeans zippie is uit dezelfde zomercollectie (SS2014). 


Ik heb beide zippies in maat L maar heb die echt een heel stuk smaller moeten maken. In maat M was dus beter geweest voor me, ze komen uit een periode waar de jurkjes van Tante Betsy ruimer vielen (vóór SS2015 collectie). 
Maar destijds heb ik ze smaller gemaakt op mijn werk (ik werk op een naaileerwerkplaats, maar ben nu al meer als een half jaar ziek thuis met een burn-out). 


Als je een jurkje uit een oudere Tante Betsy collectie tegenkomt en je wilt graag weten van wanneer. Dan kun je altijd checken op de Pinterest pagina van Tante Betsy (link staat op de website van Tante ;)). 


Ik ben ook zo blij met mijn ZOO Adventure outdoor laarzen, altijd leuk onder mijn Tante Betsy jurkjes en ze lopen heerlijk. 


Lots of love from Susan