woensdag 11 oktober 2017

Mother and daughter qualitytime at Anbos beautysalon MNQ


Hey girls vandaag was het relax time samen met dochterlief. We wonnen vorig jaar een kadobon van Anbos twv €150. Ik zag destijds de winactie op het beauty blog van Hilde, Hillybilly Beauty


Op Facebook deelde ik een leuke foto van ons tweetjes, gemaakt tijdens een wandeling over de Brunssummerheide.


Er werd door een heel aantal Facebook vrienden enthousiast op onze foto gestemd en yess we wonnen! Inmiddels is het vandaag precies een jaar geleden dat we wonnen. 
Na heel vaak uitstellen en het ook helemaal vergeten, maakten we uiteindelijk een afspraak bij schoonheidssalon MNQ te Hoensbroek, Heerlen. Ze is aangesloten bij AnbosWe boekten voor ons allebei een ontspanningsmassage van een uur (kost €60) en omdat we een bon hebben van €150 kregen we er een paar heerlijke extra's bij. Zoals een hotstone massage...De afspraak was heel makkelijk online te boeken. We hadden ook nog even zo contact omdat het een Anbos beautybon betrof en ik nog even wilde informeren naar die extra's. Wat was het heerlijk! Oh dit is toch echt iets waar je jezelf vaker mee moet verwennen.
Je heerlijk laten verwennen niks fijners als dat. Vooral omdat we allebei thuis zijn met een burn-out is zo'n moment van ontspanning zalig. Monique heeft deze prachtige schoonheidssalon aan huis, maar wel uiterst professioneel en met een eigen ingang en gescheiden van het huis.
Dit is echt een aanrader! 


En manlief liet me al weten dat we nog een keer mogen gaan als kadootje van hem. Zo liefff :). 


Wat leuk is om te vermelden dat Monique de produkten gebruikt van Medex, een produkt van Nederlandse bodem. 
Beautybloggers Hilde en Natasja zijn er vast wel bekend mee, mij zegt dit verder niks. Maar altijd mooi om te horen dat er met Nederlandse produkten gewerkt wordt.Tante Betsy is zoals jullie allemaal wel weten een uniek, Nederlands design afkomstig uit modestad Arnhem. Dus dit past prima bij ons. 
Vandaag draag ik mijn zippie jurk, Zippie Blossom Blue, samen met een jeanslegging en mijn Sendra cowboy laarzen. 
Tijdens de behandeling droeg ik alleen een Hema onderbroek en een Hunkemöller bh ;).


Gaan jullie wel eens naar een schoonheidssalon voor een beautybehandeling of een ontspanningsmassage? 

Lots of love from Susan