zondag 29 oktober 2017

Qualitytime Sunday in Sporty Cherry Blossom Blue


Hey girls vandaag weer een outfit blogpost, ik had eigenlijk vandaag een winactie willen starten maar moet nog even overleggen met het Tante Betsy verkooppunt in kwestie ;). 
En ik wil vandaag gewoon genieten van qualitytime met manlief.


Vandaag wilde ik wederom mijn 'nieuwe' Tony Mora cowboylaarzen aan doen en koos vandaag Dress Sporty Cherry Blossom Blue


Wat is het toch een enorm gave jurk, ik hou van het heldere kleurenpallet. 
Ik koos voor een lichtere roze legging voor erbij, eigenlijk is het een capri legging die ik vroeger alleen in de zomertijd droeg. Maar de kleur past perfect bij de bloesem op mijn jurk. 


Vandaag zijn we weer eens op stap met onze classic mini voordat hij binnenkort alweer drie maanden op stalling moet. 
We hebben eerst heerlijk ontbijt op bed gehad en op syfy naar de finale van Face Off gekeken. De andere afleveringen van seizoen 6 had ik opgenomen (Spike tv), maar misten de finale dus keken die op manlief zijn iPad. 
Nu zijn we op stap naar Duitsland naar een Trödelmarkt in Aken. Daarna zijn we naar de Intratuin in Sittard gegaan om kerstballen te scoren in de vorm van een classic mini. Vorig jaar hebben we heel wat Intratuin filialen bezocht op zoek naar de rode uitvoering. 
Vandaag hebben we de zilverkleurige uitvoering gescoord ;). En natuurlijk ook nog even wat foto's gemaakt en rondgekeken op de kerstafdeling. Ik zal wat foto's van onze dag plaatsen in deze blogpost en dan ga ik er weer vandoor. Knuff!

Lots of love from Susan

Ps oh ja ik vergeet dat we ook nog naar Makado beek zijn geweest en in de Lidl hoorde ik een vrouw tegen haar man/partner zeggen 'die is leuk aan' (leuk aangekleed ;)). Hihi altijd leuk om te horen, want tsja laten we eerlijk zijn in zo'n kleurige outfit ben je een vreemde eend in de bijt. 
Niet dat ik er moeite mee heb, maar bedenk je de volgende keer dat er ook zekers mensen zullen zijn die genieten van zo'n vrolijke verschijning ;).