dinsdag 24 oktober 2017

Thankful Tuesday Tante Betsy outfit


Hey girls vroeger schreef ik regelmatig een dankbare dinsdag blogpost. Vandaag ben ik dankbaar voor al die lieverds om me heen. Al die lieve Tante Betsy girls, samen maken we de wereld een mooiere plek om op te wonen. 


Dankbaar ben ik voor mijn geweldige Dress Lemonade Flower Branch Black die ik vorige week als verrassing mocht ontvangen van die lieve Tante. 


Ik moest even erover nadenken welke legging ik erbij zou aan doen, fuchsia is wel een kleur waar ik graag naar grijp...ik heb ook even aan groen gedacht, maar uiteindelijk gekozen voor mijn zwarte thermo legging. 


Zo leuk al die enthousiaste reacties op mijn blogposts, maar ook op mijn marktplaats advertenties. Ik heb nog even gedacht om er mijn Dr. Martens laarzen op te zetten, ik heb ze zo weinig gedragen sinds ik ze in 2014 voor mijn verjaardag van manlief kreeg toen we in Londen waren. Maar wat zien ze er toch heerlijk stoer uit gecombineerd met deze Tante Betsy jurk. 


Nu ik dit typ sta ik aan de rand van het bos, ik ben toch even gaan wandelen en verruilde mijn Dr. Martens laarzen voor mijn roze ZOO Adventure outdoor laarzen. Leuk trouwens om te lezen in de reacties van gisteren hoe goed deze laarzen ook andere Tante Betsy girls bevallen. Ik ben er zo blij mee :). 


En ook zo blij met mijn Danefae jas, deze jas kreeg ik by the way. Omdat ik al zo vaak gezellig en enthousiast over mijn twee andere Danefae jassen heb geblogd. 
Ik ben er nog over aan het denken om een winteruitvoering te kopen, voor als het -10 tot -20 wordt of zo whahaha. 
Ik draag deze jas die eigenlijk een tussenjas is ook in de winter, hij is namelijk winddicht. Je kunt Danefae jassen by the way kopen bij heel veel Tante Betsy verkooppunten


Oh ik ben af aan het dwalen, want ik ben natuurlijk wel dankbaar voor materiële dingen.
Maar ik ben vooral dankbaar voor al die ongrijpbare momenten. 
Voor de prachtige natuur hier in de buurt, dat er heerlijk veel groen in onze omgeving is. En nee ik mis Maastricht niet...ik woon met plezier in Heerlen. Ik ben dankbaar voor de lieverds die me omringen. 
Ik voel me een gezegend mens. 
Het is belangrijk om dankbaar te zijn voor al die grote en kleine dingen in je leven. 


Ik ben zo blij ook dat Tante Betsy in mijn leven gekomen is, wat een lieverds Tante en haar team. 


Maar ook die geweldige jurkjes zijn een feest om te dragen. En wederom is het een feest om in jullie midden te mogen verkeren, ik verheug me op de volgende keer dat we ons gaan zien. 


Binnenkort komt er zelfs iemand uit de omgeving een passessie bij me doen, ze vroeg of ik ook live jurkjes verkocht...maar ik kan niet zo goed afscheid nemen van al die gave jurkjes die me zo prachtig staan. 


Ik telde vandaag 65 jurkjes met lange mouwen en drie kwart mouw :D. 
Maar gaf onlangs wel 9 zakken vol oudere kleding weg, 2 naar een 2de handskleding winkel, 4 naar de kledingcontainer en 3 aan de buurvrouw voor haar tienerdochter. 


Had je by the way gezien dat Tante Betsy haar Outlet pagina heeft aangevuld? Alle zomerjurkjes en zomer items zijn weer geteld en van het oude pand naar het nieuwe pand verhuisd. 
Wie weet kun je wel nog een leukerd scoren. Er zitten ook een aantal jurkjes bij met langere mouw, maar ook zomerjurkjes kun je natuurlijk heel goed dragen met een vestje. 


Lots of love from Susan