donderdag 26 oktober 2017

Tante Betsy items for sale


Hey girls vandaag kijken er een aantal girls uit naar de verloting van de marktplaats items
Ik kreeg een heel aantal enthousiaste reacties en gezien deze reacties zijn vrijwel alle items verkocht. In ieder geval alle Tante Betsy items, een drietal van deze items zijn gesponsord door Tante Betsy verkooppunt SoMuch te Heerenveen
Leuk om met de opbrengst daarvan weer een winactie te kunnen gaan doen ism SoMuch. 


Maar ik heb nog een viertal gesponsorde Tante Betsy rokjes, wel allemaal in maat S. 
Het theekopjes rokje (Skirt Cup of Tea Green) is heel gaaf, hij komt uit de zomercollectie 2015.


Het leuke blauwe rokje met klaverprint (vier rode hartjes), Skirt Clover Blue is echt zo'n heerlijk kleurrijk rokje, ik hou van rood-wit-blauw en met oranje knoopjes is het een oer Hollands rokje. Deze is ook uit de SS2015 collectie


De print van Skirt Folk Flowers Aqua (SS2016) blijf ik ook een mooie vinden, deze valt als een XS. 


De opbrengst van deze gesponsorde rokjes is natuurlijk ook weer ten bate van een winactie ism SoMuch. Naar alle waarschijnlijkheid doe ik die samenvoegen.


Maar ik heb zelf ook nog twee Tante Betsy rokjes die ik te koop ga zetten op mijn 365happyTanteBetsydresses marktplaats account.

Skirt Denim Red in maat L heb ik dubbel, ik zie ook dat die niet meer te koop is bij Tante Betsy in de webshop in maat L. 
Ik vind het zelf een zalige rok, het is heerlijk zacht materiaal en hij valt prachtig. 


Ik heb ook Skirt Les Fleurs Orange te koop in maat L, maar deze rok valt als een M. Hij past me dan ook niet. 
Ik heb er zelf wel een jurk van waar ik blij mee ben, het is een mooie zalmkleur en met die Les Fleurs bloemenprint heeft hij een heerlijke retro look. 


De opbrengst van deze twee items zal ook voor een winactie zijn, ik ga dan weer bij Tante Betsy kadobonnen kopen en verloot deze op mijn blog. 
Zo leuk om dit te kunnen doen en weer een paar dames blij te kunnen maken. 
Ook het verloten van de items op marktplaats vind ik toch wel erg leuk ipv te laten bieden en ik merk dat de meeste dames dit toch ook wel erg leuk vinden.
Vandaag heb ik trouwens geen jurk aan, maar nog steeds mijn fysio outfit maar natuurlijk wel helemaal in stijl met Tante Betsy Zipper Sweatpants Denim Navy (ik heb er maat XL in ipv L wat ik normaal draag) en Shirt Luna Stripe Red n Blue met mijn zwarte Asics gel lyte 3 sneakers.


Maar welke namen heb ik getrokken vandaag bij de items waar meerdere dames aan mee deden. Ik deed het weer op de ouderwetse manier met lootjes, ik vond zo 123 geen doosje.
Maar deze grappige theepot gieter leek me ook prima dienst te doen, alsof het de 'wonderlamp' van Aladin is ;). 


De Denim jurk is voor brombach, De Spoonflower is voor last en Dress Belle is voor Annette. Alledrie deze jurkjes zijn gesponsord door SoMuch.
Mijn Penny Poppy jurkje is voor Andrea en mijn jeansjurk/vest is voor Afke
Mijn rode Sendra laarzen zijn voor Eltika, mijn zwarte Sendra laarzen zijn voor Cindy, de zwarte MAG laarzen zijn voor Kris en mijn lila Monshoe laarzen zijn voor El. Van harte gefeliciteerd voor de lucky ladies!


Wie weet zit er wel wat leuks bij mijn nieuwe Marktplaats advertenties, ook deze keer worden weer alle items verloot, een zestal Tante Betsy rokjes, maar ik heb er ook nog items van mezelf op gezet.
Een RJ Bodywear onderjurk, een lang rood vest en een spijkerjasje. Het spijkerjasje en het vest zijn beide nieuw en de onderjurk is als goed als nieuw (1 keer aangehad). Dit is trouwens eenzelfde onderjurk als mijn Live on Facebook passessie filmpjes ;).
Vandaag trouwens dé allerlaatste kans om mee te doen met de winactie ism Tante Betsy verkooppunt Eigen Stijl Arnhem !!

Lots of love from Susan