vrijdag 13 oktober 2017

Tante Betsy Fashionblog and more


Hey girls vannacht een paar uurtjes wakker geweest, maar wel 'produktief' geweest. Ik heb mezelf een healing cd opgezet van Doreen Virtue 'Angel Therapy meditations' waar ik normaal wel weer bij in slaap val. Maar deze keer de hele cd mee gehoord met alle aanroepingen aan de engelen met hun healing. 
Zo fijn om me daar weer eens voor open te stellen en die healing bewust te ondergaan. 


Ik werd nu om 8 uur wakker, mijn wekker zou om 8.28 uur gaan dus besloot mezelf de cd, Chakra clearing op te zetten. 
Ik kan wel wat healing gebruiken en het helpt me om me weer meer te verbinden met dat stuk van mezelf. 


Velen van jullie kennen me alleen als Susan de Tante Betsy blogster, maar ik ben zoveel meer. Ik schrijf ook vaker blogposts met een dieper liggende boodschap. Te vinden onder de labels; BeYoutiful, Get Inspired en Happy Thoughts


Ik heb vooral de laatste tijd weer heel sterk het gevoel dat ik met mijn blog ook anderen kan helpen om sterker in hun schoenen te staan. Om te leren goed voor jezelf te zorgen, om compassie met jezelf te hebben en lief voor jezelf te zijn. 
De collage hieronder maakte ik op Dress Red Day. Ik hoor wel eens geluiden dat dames zeggen van 'ik ga ook bloggen' en dan krijg ik ook 'gratis' jurkjes. Maar zo werkt dat natuurlijk niet, het is niet niks om een blog te onderhouden en iedere dag een blogpost te schrijven, daar ben je wel een paar uurtjes mee bezig. 


Het is belangrijk dat je je passie volgt, je hart volgt. En mijn hart zei twee jaar geleden dat ik mijn passie met jullie wilde delen.
Zodat de dames die niet zo slank zijn als de Tante Betsy modellen ook zien dat een Tante Betsy jurk hun prachtig kan staan. Dat ze ons allemaal prachtig staan!Ik blog met liefde en naast dat dit me energie en tijd kost, haal ik er ook weer veel energie en vreugde uit. 
Ik zal wellicht weer vaker blogposts gaan delen met een boodschap. 
Geen zorgen dat het opeens een spiritueel blog gaat worden of dat in iedere zin een paar keer het woord God terug komt. 
Maar ik wil nog meer gaan bloggen vanuit mijn hart, wat ik natuurlijk altijd al doe. 


Vanavond laat zal mijn mannetje weer thuis zijn en daar ben ik heel blij mee. Ook al slapen we vaak niet meer samen in een bed omdat ik hoogsensitief ben en wakker lig van zijn gesnurk als ik naast hem lig. 
Ja hieronder kwam ik uiteindelijk in de badkamer terecht met mijn matras (hotel in Karlsruhe) in een poging nog wat te slapen. Natuurlijk wel in een Tante Betsy jurk ;).  


Toch liggen we normaal 's avonds heel wat uurtjes samen in bed tv (netflix) te kijken en genieten we van elkaar gezelschap. 
Maar het is goed geweest om een heel aantal dagen ieder alleen te zijn. Mij heeft het in ieder geval geholpen op mijn pad naar healing. Vannacht was een hele krachtige healing en dat heeft me goed gedaan ook al heb ik een paar uurtjes slaap gemist. 
Heb een fijne dag lieverds en een fijn weekend!


Lots of love from Susan

22 opmerkingen:

 1. Wat prachtig zeg, ik heb mijn passie nog niet zo lang geleden gevonden in de essentieleolie en begrijp wat je bedoeld.
  Dank je voor deze inspiratie en een heel fijn weekend.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Graag gedaan Andrea. Ik ben zelf nu weer met bachbloesem bezig en denk dat ik toch ook weer mijn reiki ga oppakken. Geniet van je passie! Knuff!

   Verwijderen
 2. Mooi blog Susan. Fijn dat de afgelopen dagen je goed hebben gedaan en je beter hebt geslapen. Ik heb thuis een CD (ook een boek) van Susan Marletta Hart. Zij schrijft over hoogsensitiviteit en heeft deze eigenschap zelf ook. Ik heb eens een workshop bij haar gevolgd en met haar gesproken tijdens de lunch. Een heel aardige vrouw, ik voelde me meteen bij haar op mijn gemak. De CD (geleide meditatie) duurt een half uur en daar word ik heel ontspannen van en het heeft mij geholpen om te herstellen van mijn burn-out. Misschien een aanrader? Ik wens je een fijn weekend.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dat klinkt heel goed Alexandra. Ik zal me er eens in verdiepen. Dankjewel voor je berichtje. Knuff!

   Verwijderen
  2. Hier heb ik dus ook van gehoord dat deze cd zo fijn moet zijn.

   Verwijderen
  3. Het boek (met de CD) heet: Aandachtig leven met hooggevoeligheid.

   Verwijderen
 3. Mooi geschreven zal me er ook eens in gaan verdiepen loop al weken met een gevoel alsof de duivel me achterna zit
  Fijn weekend groetjes corry

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Prachtig blog weer, vind het leuk dat de wat spirituele blogs weer wat gaan terugkomen. Pas goed op jezelf! Knuffels Corine

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Leuk om te horen Corine. Gaat helemaal goed komen lieverd. Knuff!

   Verwijderen
 5. Bijzonder inspirerende blog, en ja; jij inspireert, helpt, en geeft vele kracht, moed, en kracht om zichzelf te zien en dat ze mogen zijn wie ze zijn. En weet je, ik denk dat iedereen je blog anders leest, tussen de regels door lees je ook véél. Ik heb hier zelf ook best wel wat mee, niet héél zweverig, of ja gewoon op mijn eigen manier. Wat mooi dat de healingen je zo geholpen hebben en je ondersteund hebben!! En straks je liefie weer thuis, lekker genieten maar samen dit weekend!!

  Dikke knoevel ❤️🙋🏻

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Daankewel leeve. Ja ben blij dat mijn mannetje straks weer thuis is, ook al zal er weer snurk overlast zijn whahaha en mag ik verhuizen naar mijn andere kamer na een paar dagen in ons bed te hebben geslapen. Maar gewoon fijn om samen te zijn en samen te genieten van het weekend.
   En lees jij maar lekker tussen de regels door. Dikke knuff!

   Verwijderen
 6. Ik ga die muziek eens opzoeken, dat klinkt erg fijn.Vroeger zette ik jaar in jaar uit The Ultimate Dreammix volume 1 op als ik ging slapen en dat was heerlijk. Bedankt voor de tip.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Mooi om te horen, deze 'Angel Therapy' cd is niet echt om bij te gaan slapen, maar ik val er regelmatig bij in slaap. Deze keer was het mooi om die healing heel bewust mee te maken. Succes ermee! Knuff!

   Verwijderen
 7. Wat ben je een mooi mens. Fijn dat je weer tot jezelf kunt komen. Ik heb nu een weekje vakantie en ga ook eens rust opzoeken. Goed voor jezelf zorgen is belangrijk. Knuff.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankjewel lieverd :). Zekers doen goed voor jezelf zorgen is zo belangrijk! Geniet van je week vakantie. Dikke knuffels!

   Verwijderen
 8. Wat een prachtig artikel....
  Zo mooi dat jij vaker andere speciale posts gaat schrijven over healing etc.....
  Daar inspireer je zoveel anderen mee....
  Heerlijk dat je goed geslapen had in je eigen bed.
  Fijn dat je man weer thuis is en geniet van een prachtig weekend....

  Xoxo

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Wat fijn om te horen dat het zo gewaardeerd wordt. Ik was me wel even een klein beetje zorgen aan het maken, maar aan de andere kant kan het alleen maar goed komen. Anders kreeg ik die boodschappen niet ;). We gaan er samen wat moois van maken! Knuff!

   Verwijderen
 9. Ik volg ook mijn gevoel en passie. Binnenkort zal blijken dat ik dit ook daadwerkelijk doe in het leven. Goed dat jij dit ook doet. Ik houd ook van spiritualiteit!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Oh wat leuk! Ja vooral doen je hart en je gevoel volgen is het belangrijkste wat je kunt doen. Succes ermee! Knuff!

   Verwijderen
 10. Heerlijke blog weer, fijn dat je beetje bij beetje meer rust vind.
  Ik heb me tot nu toe niet verdiept in spiritualiteit, maar om mee te lezen wat jou tips zijn (en wat je uit de reacties mee pikt) erg fijn, de modus naar het vinden van meer rust daar kan ik alle tips bij gebruiken! Heel fijn weekend samen met hubby weer thuis & de zon die schijnt x

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Helemaal prima toch! Ik verdiep me eigenlijk ook verder niet zo in spiritualiteit, ben geen boekenlezer op dat gebied. Maar met engelenkaarten werken doe ik wel heel graag, die helpen me sinds 2001 door moeilijke perioden heen. Maar ondersteunen ook op andere momenten in mijn leven. Gaat helemaal goed komen schatje en ja inderdaad ook altijd mooi om de reacties van de andere Tante Betsy girls te lezen. Knuff!

   Verwijderen

Thanks Tante Betsy girls voor jullie reacties, ik lees ze altijd met plezier :D.
Lots of love from Susan

Weet je niet hoe je een reactie achterlaat? In het witte vak kun je je tekst plaatsen. Vervolgens geef je bij 'reageer als' of 'profiel' aan hoe je wilt reageren. Als je kiest voor Naam/URL kun je je naam opgeven (de URL open laten), maar anoniem kan ook (bij een winactie wel gelieve je naam in het bericht achter te laten).

Op de pagina Giveaway How to? staat het ook nog eens uitgelegd, vooral als je doorklikt vanuit Facebook.