zaterdag 28 oktober 2017

Tante Betsy loves Autumn


Hey girls wat is het toch ook weer heerlijk dat het herfst is, die prachtige bomen die hun bladeren los laten vol in vertrouwen dat ze in de lente weer heerlijk gaan groeien en bloeien. 
Ik kan er wat van leren, ik ben er wat van aan het leren en natuurlijk doe ik dat met Tante Betsy


Vandaag wilde ik mijn 'nieuwe' Tony Mora laarzen aan doen dus zocht een bijpassende jurk. Het werd Dress Ola Apple Big Blue met een onderbroek topje eronder. Want een echt topje eronder is voor mij nog veel te warm. 


Blij met de prachtige Marianne panty, die ik natuurlijk verknipt heb tot legging. Ik draag graag sokken in mijn laarzen. 
In mijn allereerste Live on Facebook filmpje liet ik zien hoe je dat kunt doen, kwestie van de teennaad eraf knippen. 
Alhoewel ik gek op vrolijk gekleurde benen ben, ben ik toch ook wel blij met deze marine blauwe panty die prachtig staat bij meerdere Tante Betsy jurkjes. 


Deze gave Tony Mora cowboylaarzen zijn te koop bij Boeties.nl, ik scoorde ze via een Tante Betsy girl die ze bij Boeties.nl kocht ;). Zo blij mee!


Maar ik wilde nog van een paar nieuwe laarzen gaan genieten, maar bovenal van de natuur gaan genieten. Dus verruilde mijn Tony Mora's voor mijn mauve ZOO Adventure outdoor laarzen. 
Wat een prachtige warme blauwe kleur, deze stonden al heel lang op mijn wishlist. Maar eerst waren er vrolijke kleuren aan de beurt ;). 
Weet je wat ik zo fijn vind aan de ZOO Adventure laarzen is dat je eigenlijk nooit hoeft te kijken of je wellicht nog modder aan je zolen hebt hangen. Ze hebben een profiel waar eigenlijk geen vuil tussen blijft zitten en als dan spoel je dat er gewoon af. 
Ook als er vuil op de laarzen is gekomen, hup onder de kraan en aan de lucht laten drogen en klaar zijn ze voor een volgende keer. Binnenkort blog ik er wat uitgebreider over ;).


Wat ben ik toch blij dat we een bos op loopafstand van ons huis hebben. Het is geen groot bos, maar heerlijk om er even een rondje te maken en te genieten van de natuur. 
Ik zeg altijd affirmaties op als ik aan de wandel ben of maak een praatje met hierboven. Ik vertel dat ik dankbaar ben en vraag om me te helpen met loslaten en te vertrouwen.En natuurlijk doe ik dat terwijl ik door het bos 'huppel' in mijn Danefae jas. Deze softshell jassen, model Jane, hebben mijn hart gestolen. Wat een feestje om te dragen en ook al staan ze bekend als tussenjas, ik draag ze zelf ook in de winter want ze zijn winddicht. 
Meerdere Tante Betsy verkooppunten verkopen deze fijne jassen, alsook andere winkels. Ik vertelde er hier al eens over en binnenkort wijd ik er weer eens een hele blogpost aan. Okay girls ik ga er weer vandoor, heb een fijn weekend!

Lots of love from Susan